Menu

Futsal

Continental Cup

Česko – Argentina

2:6

konec (1:3)

28.10.2014, 18:00 • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

S konstatováním, že i přes druhém místo si na turnaji v Kuvajtu Český fustalový výběr vybojoval historické úspěchy, přeji příjemný zbytek úterního večera a někdy znovu na počtenou. (19:33:44)
Je konec, Česko nakonec podlehlo výběru Argentiny 2:6. Z výhry ve finálovém zápase se tak radují hostující hráči.

Konec zápasu.

39

Poslední minuty zápasu se Česko sympaticky drží v útoku a snaží se ještě alespoň upravit skóre.

37

Argentina právě vstřelila branku!
Přichází bohužel další branka Argentiny, která už bohužel rozhoduje jasně celé dnešní finálové střetnutí ve prospěch hostů. Dalekou střelou se tentokrát prosazuje CUZZOLINO LEANDRO, jenž svým dnešním druhým gólem upravuje už na 2:6.

36

Česko je už znovu nastěhováno v útoku, musí si ale dávat pozor na ztráty míčů a následné střely přes celé hřiště od domácích hráčů. Ti to totiž už mohou zkoušet, neboť mají tříbrankový náskok.

36

Michal Holý dostává žlutou kartu.

35

Argentina právě vstřelila branku!
Tak jsem to jsem to zakřikl, Česko totiž vpředu ztratilo míč a Argentině se během jedné minuty podařilo dát další branku, se kterou to budou mít Češi už hodně složité. Povedenou a přesnou trefou do odkryté klece se tentokrát prosazuje WILHELM FERNANDO – 2:5.

35

Česko ale pochopitelně nic nevzdává, protože vzápětí může klidně přijít gól i na druhé straně.

35

Argentina právě vstřelila branku!
Belej v těžkém útoku nedokázal udržet míč na své noze, čehož využil VAPORAKI CONSTANTINO, který přes celou polovinu hřiště dává bohužel znovu na rozdíl dvou branek.

35

Napínavá blížící se koncovka bude pokračovat útočnou akcí Česka.

34

Argentina však mohla zahrozit útočnou akcí, Gerčák se raději rychle vrací z lavičky zpět mezi tři tyče.

34

Dobrá práce Česka nakonec znamená vybojovaný rohový kop.

33

Český výběr hraje s pěti lidmi v poli, místo Gerčáka nastupuje jako žolík Kovács.

32

Česko právě vstřelilo branku!
Tak ono to přeci jenom půjde! Česko se snažilo vytvořit na útočné polovině tlak, který vygradoval tvrdou střelou z dálky. Brankář Argentiny však tento míč ještě dokázal vyboxovat, za nedlouho už ale musel krýt střelu MICHALA SEIDLERA, na kterou však nedošáhl. Česko tak od nerozhodného stavu dělí jen jedna trefa!

31

Obrovské dvě domácí šance, které se naskytly hned po rohové kopu, který vybojoval dalekonosnou střelou Kovács. Ani Seidler a následně ani Holý však míč těsně před bránou Argentiny mezi tři tyče propasovat nedokázali!

29

Český výběr podporují přímo v hale i čeští fanoušci, jen přicestovali až do Kuvajtu.

28

Češi se snaží být aktivní, veškerá jejich aktivita ale nakonec končí na dobré obranné činnosti obránců Argentiny nebo následně na pohotovém zákroku Nicolase.

27

Češi poznali, že to dopředu také jde. Předcházející nepovedená akce domácím zvedla sebevědomí a Nicolas mezi tyčemi se nyní musel znovu ohánět.

26

Obrovská šance Holého, který mohl snížit a dočkat se tak druhého gólu ve finálovém zápasem. Jeho střelu ale skluzem zlikvidoval vracející se obránce Leandro.

25

I nadále platí, že se hraje pohledný futsal plný šancí na další změnu skóre.

23

Jeden hráč Argentiny unikl středem pole domácím futsalistům a tvrdě pálil na Gerčákovu klec. Ten ale sebevědomím zákrokem míč vyrazil až do zázemí.

22

Česku se podařilo udržet na útoční polovině, proti následné střele se ale vyznamenal Nicolas v bráně.

22

Druhý poločas začal znovu aktivněji hostující výběr Argentiny, Gerčák ale nyní podržel Český výběr od dalšího inkasování. I když ne doslova, protože právě on inkasoval v souboji tvrdou ránu.

21

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 17:55.
Je za námi první poločas finálového zápasu, do kterého perfektně a velice nadějně vstoupil Česká výběr, jenž se dokázal dostat díky Holému v první minutě do vedení. Argentina ale následně začala ukazovat svoji síly a díky třem brankám otočila průběžný stav na 1:3, a to z pohledu českého diváka.

První poločas skončil.

20

V závěru přichází ještě veliká šance na snížení pro Česko, Janovský ale přihrávku do volného prostoru nedaleko levé tyči jen těsně nedokázal zužitkovat. To je veliká škoda pro české barvy!

19

Argentina právě vstřelila branku!
Argentina odskakuje Českému výběru už bohužel o dvě branky. Před bránu totiž dostal povedenou přihrávku TELLO VAPORAKI ALAMIRO, který tvrdou ranou překonal Gerčáka v bráně – 1:3.

18

Na druhé straně za barvy České republiky mohl vyrovnat Cupák, dalekonosná střela mu však příliš nesedla.

18

Vzápětí přichází další šance Argentiny a v ní Rescia. Ten se snažil usměrňovat míč z první, bránu ale těsně netrefuje. Tohle však byla velice nebezpečná střela, který mohla zamířit přímo pod spojnici Gerčákovi brány!

17

Argentina právě vstřelila branku!
Argentina jde po velkém neustávajícím tlaku do vedení. Veliký závar před Gerčákem využil CUZZOLINO LEANDRO – 1:2.

16

Rešetár dobře založil útočnou akci a dostal tak čtveřici Argentinců z poloviny Česka. Domácí ale vzápětí míč v útoku ztrácí.

15

Argentina se ale rychle vrací na obrannou polovinu České republiky a znovu dochází k nebezpečných hostujícím situacím. Česko a především pak Gerčák skvělými zákroky i nadále drží remízový průběžný stav, jenž činí 1:1!

15

Konečně se dopředu dostává také Česká republika! Prozatím z toho ale byl pouze aut a následně zblokovaná střela od Rešetára.

14

Hra už znovu pokračuje, Česko však brzy přichází o míč, se kterým nyní kombinuje Argentině, a to na polovině České republiky.

14

Česká lavička pochopitelně na hru Argentiny reaguje oddechovým časem.

13

Hostující Cristian nebezpečně hlavičkoval přímo do středu brány, kde si ale svůj prostor hlídal Gerčák. Nakonec však ani ten nemusel zasahovat, protože míč míří vedle pravé tyče.

13

Argentina zůstává v podobném tempu, ve kterém hraje zhruba od čtvrté minuty.

12

Vzápětí ale přichází další velice nebezpečná akce a také trošku obdobná s tou, kterou před chvílí předvedl jeho spoluhráč. Tentokrát však českou obranou pronikl Fernando, který ovšem též netrefuje.

11

Nebezpečná rychlá akce hostujícího Rescia. Ten prošel skoro až před Gerčáka a potom střelou na zadní tyč jen těsně netrefuje poloodkrytou bránu České republiky!

10

Čechům se nepovedlo ve středu hřiště rozehrát, a tak musí Holý začít až od Gerčáka.

9

Češi se snaží uklidnit hru a přestat ztrácet tolik míčů, z čeho zatím Argentina těží, a to formou rychlý protiútoků.

8

Argentina právě vstřelila branku!
Argentině se povedlo srovnat s Českou republikou krok. Rychlý brejk dva na brankáře Gerčáka nakonec zakončoval u odkryté tyče BATTISTONI GERARDO.

7

I nadále se Argentina jeví jako aktivnější tým, nyní se však střela Constantino nepovedla a k míči se tak dostane Česko.

6

Česko poprvé v utkání střídá, nahoru jde kompletní čerstvá čtveřice.

5

Češi vystihli špatný míč od Argentiny ve středu hřiště. Přihrávka mezi nohama jednoho z obránců hostů však se však nakonec jako úspěšná neukázala.

4

Argentinci začínají být nyní více aktivní, z čehož plynula i nynější obrovská šance. Míč po střele z levého křídla totiž zamířil jen těsně vedle Gerčákovi brány!

3

Argentinský Rescia se nyní snažil využít rozehrávky Česka. Nakonec však míč v jeho moci neskončil.

2

Češi se snaží využít výborného začátku a vstřelit další branku, křídelní akci ale nyní dobře zastavila obrana Argentiny.

1

Česko právě vstřelilo branku!
Česko se po parádní akci v úvodu utkání dostává do vedení. Slováček nejdříve obral jednoho z obránců u lajny o míč a následně ho naservíroval na úplně volného MICHALA HOLÉHO – 1:0.

1

První útočnou akci vedl hostující Cristian, nakonec byl ale faulován. Argentina se tak udrží na polovině Česka.

1

Utkání právě začalo.

-1

Nyní už do začátku finálového střetnutí zbývají opravdu poslední okamžiky.

-6

Nyní přichází na řadu také hymna České republiky.

-8

Na palubovku už nastupují, bude následovat hymna Argentiny.

-10

Do úvodního hvizdu nám zbývá přibližně deset minut, na stadionu už se pomalu začínají plnit sedačky. Finišují také poslední rozcvičky.
Úvodní sestavy:

Česko: Gerčák (Žďánský) – Záruba, Cupák, Slováček, Kovács, Rešetár (C), Sláma, Seidler, Belej, Janovský, Holý, Lištván, Rodek.

Argentina: Nicolas (Emiliano) – Santiago, Lucas, Alamiro, Pablo, Constantino, Rescia, Cristian, Leandro, Fernando (C), Gerardo.

Rozhodčí: Birkett (ENG) – Bukuev (KGZ), Alsarraf (KUW)..
Dobrý úterní sváteční futsalový večer s finálovým zápasem Continental Cupu v Kuvajtu! V něm se totiž česká reprezentace po nervydrásajícím pondělním semifinálovém utkání s Itálií, kde musely rozhodnout až pokutové kopy, dostala do finálové zápasu. V něm narazí na Argentinu, která si v semifinále vedla o poznání méně dramaticky, když porazila Brazílii 4:1. V případě úspěchu Česka to tak dnes večer může být historický úspěch, jak utkání dopadne můžete sledovat od 18:00!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Česko – Argentina

2:6

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 1. Holý (Slováček), 32. Seidler – 8. Battistoni, 17. Leandro, 19. Alamiro, 35. Constantino, 35. Fernando, 37. Leandro

Karty:   36. Holý (CZE)

Česko: Gerčák (Žďánský) – Záruba, Cupák, Slováček, Kovács, Rešetár (C), Sláma, Seidler, Belej, Janovský, Holý, Lištván, Rodek.

Argentina: Nicolas (Emiliano) – Santiago, Lucas, Alamiro, Pablo, Constantino, Rescia, Cristian, Leandro, Fernando (C), Gerardo.

Rozhodčí: Birkett (ENG) – Bukuev (KGZ), Alsarraf (KUW).