Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

FbŠ pipni.cz Bohemians – ELITE PRAHA

4:1

konec (1:0, 1:0, 2:1)

28.10.2014, 15:00 • SH Děkanka • Lukáš Vacuška

59:37

Bohemians právě vstřelilo branku!
Ani nedošlo na hru bez gólmana. Jarešová zatáhla míček na útočnou polovinu, nahodila ho na branku, kde ho za záda Gécové jemnou tečí posílá HANA POLÁKOVÁ. Asistence: Kristýna Jarešová.

56:31

Úplně prázdná branka teď zívala na Jelínkovou, která ale poslala míček jen do tyčky. Tohle může ELITE hodně mrzet.

52:36

Dobře hrající Zittová teď mohla přidat druhý gól svého týmu. Její střelu ale zastavuje tyčka.

51:21

Elite Praha právě vstřelilo branku!
DANIELA FRANTÍKOVÁ vykroužila oblouk na obranné polovině Bohemians, na jehož konci vyslala nechytatelný projektil do růžku Kreisingerové. ELITE si tento gól zasloužilo. Asistence: Veronika Zittová.

45:42

Chvátalová byla sama před Kreisingerovou, udělala jí kličku, ale nedokázala přehodit míček přes nataženou nohu domácí gólmanky.

43:15

Bohemians právě vstřelilo branku!
Plán ELITE na vyrovnání dostává trhlinu. IVETA HYRŠLOVÁ obdržela přihrávku z rohu, natáhla a nedala Gécové žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Eva Loudová.

39:42

Vejdělková prošla sama až před Kreisingerovou, která si však na její kličku počíhala a i nadále drží čisté konto.

30:50

Veselá připravila o míček Zittovou a vyrazila společně s Loudovou do přečíslení 2 na 1. Veselá přesně našla hůl své parťačky, ale Gécová předvedla výborný zákrok a šanci loudové zlikvidovala.

27:35

Bohemians právě vstřelilo branku!
Hnátová oslovila rozběhnutou ANETU ŠMÍDOVOU, která pohotově vystřelila a Gécová se mohla jen otočit. Asistence: Petra Hnátová.

23:04

Jako první dnes odchází pykat na trestnou lavici hostující Kristýna Vranová, 2 minuty za blokování hole.

07:26

Bohemians právě vstřelilo branku!
První úspěšnou střelkyní dnešního svátečního derby je ADÉLA BOČANOVÁ využila prostoru a času, který jí soupeřky nabídly a trefila se přesně do zadní tyčky branky za Gécovou. Rozhodčí však stál blízko a správně ukazuje do branky. Bez asistence.

06:21

Několik šancí na straně Bohemians. Tu největší měla Hyršlová. Po střele Veselé se míček odrazil od zadního mantinelu z druhé strany branky, kde se ho snažila pohotově do sítě uklidit právě domácí kapitánka. Bohužel pro svůj tým trefila jen tyčku.

FbŠ pipni.cz Bohemians – ELITE PRAHA

4:1

konec (1:0, 1:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Bočanová, 28. Šmídová (Hnátová), 44. Hyršlová (Loudová), 60. Poláková (Jarešová) – 52. Frantíková (Zittová)

FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Chelstowska, Burdová, Hnátová, Hyršlová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Šindelářová, Ludvíková, Veselá, Jarešová, Bočanová, Nguyenová, Loudová

ELITE PRAHA: Gécová (Tůmová) – Chvátalová, Jelínková, Simajchlová, Vranová, Nosková, Kalecká, Vejdělková, Keszi, Havlíková, Frantíková, Syslová, Rybičková, Radová, Domonkosová, Zittová

Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

Diváci: 110

Průběh zápasu
1. třetina
07:26
Po 1. třetině
2. třetina
23:04
27:35
Po 2. třetině
3. třetina
43:15
51:21
59:37
Konec