Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

K1 Florbal Židenice – FAT PIPE Florbal Chodov

3:8

konec (1:3, 1:2, 1:3)

28.10.2014, 14:00 • SH SportPoint Brno • Tadeáš Mima (@arsenalfanda)

56:32

Chodov právě vstřelil branku!
Se zvratem se už v tomhle utkání nedá zrovna dvakrát počítat. JANA VOJÁČKOVÁ bleskově zareagovala, vložila hůl do nahrávky Kristýny Bachmaierové a míček se zatřepotal v domácí svatyni. Asistence: Kristýna Bachmaierová.

52:18

Židenice právě vstřelily branku!
K radosti domácího obecenstva se daří Brňankám snížit. Jitka Drápalová našla spoluhráčku a předala míček ANNĚ GRUFÍKOVÉ, ta zamířila přesně a vytěžila gólový zářez z brejkové situace. Asistence: Jitka Drápalová.

50:24

Chodov právě vstřelil branku!
Během minuty tahá Příleská další míček ze své sítě. ANET JAROLÍMOVÁ přijala pas od Elišky Křížové, na nic nečekala a míček dávala neomylně pod břevno, kam strážkyně nedosáhla. Asistence: Eliška Křížová.

49:22

Chodov právě vstřelil branku!
Série chodovských přihrávek přináší gól. Anet Jarolímová opět ze svého místa zprava zkoušela překonat gólmanku, jenže ani tentokrát se jí to nepovedlo, ovšem míček se ještě odrazil k JANE VOJÁČKOVÉ, která už nezaváhala a pouze doklepávala do odkryté kasy. Asistence: Anet Jarolímová

47:34

Po faulu Židenic se zahrávalo trestné střílení, proti Nikole Příleské se rozjela Lucie Paulovičová, ta nakonec není úspěšná a zakončuje jen do ležící gólmanky.

28:21

Židenice právě vstřelily branku!
Brněnský tým slaví snížení. Tvrdou ránu ze zajímavé vzdálenosti předvedla JANA ŠVECOVÁ. Její jedovka si našla cestu přes chodovské obránkyně i Klabanovou. Bez asistence.

25:51

Chodov právě vstřelil branku!
Florbalistky hostujícího celku se začínají dostávat do hry. JANA VOJÁČKOVÁ si stihla na poslední chvíli zpracovat pas od Křížové a poslala míček pod padající Příleskou. Asistence: Eliška Křížová.

24:21

Chodov právě vstřelil branku!
Na tuto situaci byla však Příleská krátká. MAGDALENA KLÍMOVÁ si naběhla do volného prostoru, přijala přesnou přihrávku od Terezy Urbánkové a bez ostychu překonala strážkyni brněnské svatyně. Asistence: Tereza Urbánková.

18:24

Tvrdé napadání Chodova málem přineslo další úspěch v podobě gólu! Příleská vyrazila nekompromisní ránu jen do brankoviště a hostující mohly ještě dorážet, ovšem s notnou dávkou štěstí kulatý předmět zamířil vedle tyče a mimo oheň.

17:15

Chodov právě vstřelil branku!
Ženy pražského celku zvyšují na dvougólový rozdíl. Anet Jarolímová přenechala míček ELIŠCE KŘÍŽOVÉ a ta v samostatném úniku na Příleskou provedla precizní střelu do odkrytého prostoru. Asistence: Anet Jarolímová.

14:49

Židenice právě vstřelily branku!
Přichází možná trochu překvapivé snížení. Po nepovedené akci ze strany Chodova se ujaly míčku Brňanky, IVANA MIKLÍKOVÁ zachovala chladnou hlavu a Klabanová nezasáhla. Asistence: Andrea Dernerová.

10:15

Jarolímová z bezprostřední blízkosti minula brankový prostor, Příleská si může oddechnout, neboť míček letí nad břevno.

09:31

Chodov právě vstřelil branku!
Pospíšilová na trestné lavici dlouho nepobyla. Zásluhu na jejím návratu do hry má TEREZA URBÁNKOVÁ, která se zmocnila odraženého míčku a bezchybně jej poslala pod víko domácí kasy. Asistence: Lucie Paulovičová.

08:48

Kristýna Pospíšilová (Židenice) jde odsedět 2 minuty za špatné střídání.

07:39

Chodov právě vstřelil branku!
Pražanky otevírají gólový účet dnešního zápasu. Do úniku se dostala TEREZA URBÁNKOVÁ, která nejdříve sice střílela jen do připravené Příleské, avšak z následné dorážky se již nemýlila. Asistence: Magdalena Klímová.

06:15

Tentokrát mohla Příleská děkovat své tyči, neboť ta ji zachránila před inkasováním! Na střely do tyčí je vyrovnáno.

04:54

Za Klabanovou cinká tyč! Židenice byly blízko od vedení, štěstí však stálo při chodovské gólmance.

K1 Florbal Židenice – FAT PIPE Florbal Chodov

3:8

konec (1:3, 1:2, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Miklíková (Dernerová), 29. Švecová, 53. Grufíková (Drápalová) – 8. Urbánková (Klímová), 10. Urbánková (Paulovičová), 18. Křížová (Jarolímová), 25. Klímová (Urbánková), 26. Vojáčková (Křížová), 50. Vojáčková (Jarolímová), 51. Jarolímová (Křížová), 57. Vojáčková (Bachmaierová)

K1 Florbal Židenice: Příleská – Rozenbergová, Svobodová, Babáčková, Švecová, Grufíková, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, Pospíšilová, Vývodová, Drápalová, Pavlicová, Humlová, Valehrachová, Dernerová, Obrovská

FAT PIPE Florbal Chodov: Klabanová (Provázková) – Jarolímová, Tučková, Lacková, Lacková, Křížová, Urbánková, Plášková, Mrázková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Theimerová, Hofmanová, Bachmaierová

Rozhodčí: Lucie Hejnová a Jitka Romančáková

Diváci: 128

Průběh zápasu
1. třetina
07:39
08:48
09:31
14:49
17:15
Po 1. třetině
2. třetina
24:21
25:51
28:21
Po 2. třetině
3. třetina
49:22
50:24
52:18
56:32
Konec