Menu

Futsal

1. Futsal liga

SKP Ocel Třinec – SK Slavia Praha

4:4

konec (1:1)

28.10.2014, 18:00 • Sportovní hala STaRS, Třinec • Igor Mainka (@igor_mainka)

A. HRDINA - 4:4

37

Slavia právě vstřelila branku!
Hosté sehráli power-play výborně. Filinger našel před brankovištěm ANTONÍNA HRDINU, který přesnou střelou po zemi k tyči vyrovnává na 4:4.

A. HRDINA - 4:3

33

Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaný ANTONÍN HRDINA získal na vlastní polovině, proběhl se po pravé straně a prudkou nadzemní střelou snížil na 4:3.

BARON - 4:2

32

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí hned na to přidávají čtvrtou branku. Cieslar poslal pas na LUKÁŠE BARONA, třinecký útočník si udělal trochu prostoru a prudkou střelou do vzdálenějšího horního rohu zvýšil na 4:2!

MENDROK - 3:2

32

Třinec právě vstřelil branku!
Třinečtí potřetí v utkání vedou! Po přihrávce Buryana si seběhl z levé strany kapitán domácích LUKÁŠ MENDROK a přesnou střelou potřetí pokořil gólmana Krajča!

BRYCHTA - 2:2

28

Slavia právě vstřelila branku!
Hosté podruhé v utkání vyrovnali. Antonín Hrdina vystřelil z okolí desetimetrového kopu a jeho pokus po zemi tečoval na hranici brankoviště MARTIN BRYCHTA.

BARON - 2:1

25

Třinec právě vstřelil branku!
LUKÁŠ BARON využil zaváhání hostů, prošel po levé straně a krásnou střelou do levého víka posílá Třinec znovu do vedení – 2:1!

FILINGER - 1:1

16

Slavia právě vstřelila branku!
Z následného protiútoku vysunul DAVIDA FILINGRA na levé straně Bozděch a zkušený hráč Slavie přesnou střelou pod břevno vyrovnal na 1:1!

OPLUŠTIL - 1:0

1

Třinec právě vstřelil branku!
Cieslar rozehrál rohový kop krátkou přihrávkou na Barona, který našel na vzdálenější tyči JANA OPLUŠTILA, pro kterého nebyl problém uklidit balón do prázdné brány.

SKP Ocel Třinec – SK Slavia Praha

4:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 1. Opluštil (Baron), 25. Baron, 32. Mendrok (Buryan), 32. Baron (Cieslar) – 16. Filinger (Bozděch), 28. Brychta (A. Hrdina), 33. A. Hrdina, 37. A. Hrdina (Filinger)

Karty:   28. Buryan (TRI) – 19. Míča (SLA), 30. Filinger (SLA)

SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Baron, Buryan, Csikán, Kalfas, Kantor, Očadlík, Opluštil, Przyczko, Samek, Cieslar. Trenér: Josef Cieslar st.

SK Slavia Praha: Krajč (Kučera) – Brychta, Vejvoda, Filinger, Novotný, M. Hrdina, Míča, A. Hrdina, Matějka, Bozděch, Krajč.

Rozhodčí: Markovský, Honěk, Tomeš.

Diváci: 500