Menu

Tenis

Turnaj mistryň (tvrdý povrch)

Agnieszka Radwańská – Simona Halepová

0:2 2:6, 2:6

konec

25.10.2014, 13:31 • Michal Šíma

2:6

Simona Halepová vítězí a postupuje do finále! V poslední výměně měla už od servisu navrch a nakonec zakončila pohodovou smečí!

2:5

Přímý bod z podání pro Radwaňskou, 2:5!

1:5

Neskutečné! Další stopbal, Radwaňská jej znovu doběhla, ale Halepová poté vykouzlila krásný lob, který Polka ještě vrátila, ale následně už nestačila na nádherný prohoz forhendem kros.

1:4

Tuhle šanci už Simona Halepová využívá a vede 4:1! V dlouhé výměně předvedly obě hráčky rychlé nohy a skvělé údery, nakonec však Radwaňská poměrně zbytečně chybuje forhendem do autu.

1:3

Ano! Agnieszka Radwaňská vydřela snížení! V další poměrně dlouhé výměně rumunská tenistka trefila bekhend rámem rakety a míček letí dlaeko do autu.

0:3

Nechytatelný return Simony Halepové! Světová čtyřka bere soupeřce další podání!

0:2

Skvěle Halepová! Po dobrém servisu přišel přípravný úder do strany a pak velmi snadné zakončení bekhendem po lajně. Radwaňská bude muset přidat, jestli che zápas zdramatizovat.

0:1

Simona Halepová na kurtu kraluje! Nyní si několika krosy připravila soupeřku do rohu dvorce, aby následně bekhendem přesně do opačného růžku zakončila.

2:6

Return Radwaňské jde do sítě, Simona Halepová se ujímá vedení 1:0!

2:5

Nádhera! Halepová nejprve vybrala extrémní úder na bekhendu, zahrála dobrý míček po lajně, ale Radwaňská to čekala a poté ještě lepší diagonálou přehrála houževnatou soupeřku.

1:5

A další přímý bod, Simona Halepová je jednu hru od vítězství v první sadě!

A. Radwańská – S. Halepová

0:2 2:6, 2:6

konec

Zpět na online