Menu

Florbal

Livesport Superliga

FBC Liberec – ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice

5:12

konec (1:6, 3:2, 1:4)

25.10.2014, 17:30 • SH Dukla Liberec • Jiří Mravec (@JiriMravec)

Tipsport: 7.9 8.3 1.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání mezi FBC Liberec a Tatranem Omlux Střešovice je za námi a favorit z Prahy se může radovat z tříbodového zisku, čímžto natahuje svou šňůru vítězných utkání. Od počátku byli hosté aktivnějším týmem a v první třetině se jim podařilo Liberecké vymazat poměrem 6:1. V dějství druhém jsme byli svědky mírného nádechu domácích, kteří se dokázali přiblížit na rozdíl čtyř branek. Na více už se však Severočeši nezmohli. Tatran navíc exceloval i ve třetí třetině a celkem svému soku dokázal nasázet dvanáct branek, z nichž dvě padly v poslední minutě utkání. Hosté byli střelecky aktivnější i ve třetí třetině, a to konkrétně poměrem 8:13. S konstatováním, že Tatran si z Liberecké půdy odváží tři body za vítězství 12:5 se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek víkendu. (20:35:54)

60:00

Konec zápasu.

59:45

Tatran právě vstřelil branku!
Tatran se zjevně florbalem baví. Patnáct vteřin do závěrečné sirény JAN NATOV pohledným blafákem vymíchal Strýčka a zasunul míček za jeho záda, čímžto zřejmě uzavírá gólový součet utkání na 5:12 z pohledu domácíh. Bez asistence.

59:02

Tatran právě vstřelil branku!
Hosté ještě těsně před koncem potvrzují své vítězství gólem na 11:5! MARTIN RICHTER využil laksního přístupu obrany domácích, kdy s míčkem na čepeli oběhl půlku hřiště a poté nekompromisně zavěsil. Asistence: Jakub Gruber.

57:50

Tatran bleskově přešel do protiútoku tři na dva, avšak branka se ani zde neurodila.

57:04

Gruber na druhé straně neotátel a vyslal střelu švihem, která díky teči jednoho z domácích obrnáců vystrašila Strýčka.

56:20

Mladší z dvojice Böhmů v sestavě Liberekých se dostal během několika vteřin ke dvěma nadějným střelám, žádná z nich však tížený gólový efekt nepřinesla.

55:00

Proti Kluchově střele se blýskl tygřím skokem hostující gólman Rebro.

54:20

I přes zdánlivě jasný výsledek se tempo zápasu drží na vysoké úrovni.

53:08

Tatran právě vstřelil branku!
Hosté si zřejmě natuty pojišťují vítězství v zápase. MILAN FRIDRICH se nejlépe zorientoval na brankovišti a ze vzduchu doklepl míček do sítě. Asistence: Miroslav Mayer.

50:15

Tatranští nyní vpadli do rozhozené domácí obrany, avšak Strýček si s Mayerovým zakončením poradil a podržel tak svůj tým.

48:24

Liberec právě vstřelil branku!
Domácí ještě neskládají své zbraně! Mladičký VOJTĚCH RONDOŠ si díky střele z voleje, jež prostřelila Rebra, připisuje premiŕový gól v seniorských soutěžích. Asistence: David Böhm.

46:01

Hosté nyní předvedli v plné kráse jeden ze svých secvičených vzorců, ovšem Richter na jeho konci trestuhodně minul odkrytou klec!

44:38

Hostující Natov předváděl před Strýčkem svá kouzla, ovšem ten jej nakonec dokázal nohou skvěle vychytat!

41:31

Tatran právě vstřelil branku!
Tak to je znovu nepříjemný úvod třetiny pro Severočechy. FILIP ULLMANN propálil z dálky vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Natov

41:20

Rebro měl drobné potíže se střelou Uglanova z uctivé vzdálenosti.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině jsme byli svědky nádechu Liberce a jeho snaze o vyhnutí debaklu. Přestože již po osmnácti vteřinách udeřil Deutsch, dokázali se domácí zvednout a vstřelit tři branky, o něž se po řadě zasloužili Klucho, P. Ferdan a Valeš. Od třetího dějství si můžeme slibovat atraktivní podívanou. Dokáží domácí zázračně vytežit ze zápasu nějaké body či si hostující favorit pohlídá své vedení? Doplním, že ve druhém dějství byli střelecky stále aktivnější hosté, a to poměrem 8:14.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:10

Domácí Marek očividně hýří aktivitou a v rychlém sledu několikrát způsobil přítěž bekům hostí.

37:18

Po delší odmlce se ukázali i hosté, konkrétně pak Natov, jenž tváří v tvář na Strýčka nevyzrál.

36:14

Liberec právě vstřelil branku!
Tak dnes to ještě bude zřejmě zajímavé! Domácí nedávají svou kůži lacino a díky RADKU VALEŠOVI, který zavěsil míček pod víko z nulového úhlu, ztrácejí na umlklé Pražany už "jen" čtyři branky. Asistence: Martin Blažek.

33:22

Liberec právě vstřelil branku!
No a jejich aktivita přináší ovoce! BOHUSLAV FERDAN našel od mantinelu mezírku pod Rebrovou paží a stav je 3:8! Asistence: David Böhm.

32:02

Severočechy gól značně nakopl. Aktivní Ferdan nyní mířil jen těsně mimo.

31:21

Liberec právě vstřelil branku!
Domácí se ovšem nevzdávají a zásluhou dalekonosného pokusu MATĚJE KLUCHY, jenž zapadl za Rebra, korigují na 2:8! Asistence: Prokop Ferdan.

30:35

Osmá obdržená branka vyhání z brány Vaníčka, jehož zastupuje Lukáš Strýček.

30:35

Tatran právě vstřelil branku!
Tak to už je demolice domácích. MILAN FRIDRICH dokázal přesně švihem trefit odkrytou část Vaníčkovy klece a je to již 1:8! Fridrich také díky této brance kompletuje hattrick. Asistence: Filip Ullmann.

30:20

Na druhé straně se pohlednou akcí předvedli svým fanouškům Blažek s Valešem, ovšem Rebro byl proti tomu, aby jejich snažení mělo gólový efekt.

29:10

Hosté opět roztočili svůj kolotoč, na jehož konci stála nepřesná Komárkova rána.

28:01

Uglanov se s ničím nepáral a vypálil bombu, s kterou si Rebro poradil jen stěží.

26:15

Nyní se připomněli po nějaké době i hosté, konkrétně Vašíček vyslal jedovatý projektil jen těsně vedle.

24:45

Strobach obdržel vynikající přihrávku od Valeše skrz celou šířku útočného pásma, avšak jeho volej mu příliš nesedl a míček proskákal vedle tyče Rebrovy brány.

23:33

Heřmanský se dobře uvolnil, ovšem jeho střela, naštěstí pro Severočechy, mířila vysoko nad.

21:05

Blažek našel krásným "no-look" pasem Ferdana, jenž i přes dostatek prostoru a času na střelu nezamířil přesně.

20:18

Tatran právě vstřelil branku!
No a hosté rozhodně nelení ani ve druhé třetině. Stačilo jim osmnáct vteřin na to, aby svůj gólový součet rozšířili již o sedmou branku! MAREK DEUTSCH se s míčkem v přesilovce nepáral a od mantinelu jej poslal do šibenice Vaníčkovy svatyně. Asistence: Martin Richter.

20:01

Začala druhá třetina.
První dějství je za námi. Byli jsme svědky téměř exhibice hostí, kteří svého soka dokázali během dvaceti minut předčít rozdílem třídy – 6:1. Svůj gólostroj rozjeli hosté díky Fridrichovi, po němž následovala branka Natova. Na tu hosté ještě dokázali zareagovat díky Kluchovi, poté se již však Střešovickému kolotoči bránit nedovedli. V zápětí se totiž Richter, Gruber, Fridrich a Vávra postarali o to, že stav po první třetině je 1:6 z pohledu domácích. Dominanci hostí dokládá i stastistika střel, jež vyznívá v jejich prospěch poměrem 15:3!

20:00

První třetina skončila.

19:48

Těsně před závěrečnou sirénou je vyloučen domácí Zdeněk Vážný za hru rukou.

17:40

Tatran právě vstřelil branku!
Tak to je již trhák! Hosté svou početní výhodu dokázali bleskově přetavit v šestou branku díky přesné přízemní střele MARKA VÁVRY. Asistence: Martin Richter.

17:24

Za katr usedá domácí Matěj Klucho, jenž se provinil nedovoleným vražením.

16:45

Hosté jsou v plném počtu.

16:00

Tatran právě vstřelil branku!
Hosté se dokázali prosadit v oslabení a co se aktérů týče, opakuje se nám obsazení z prvního gólu. Skvělá práce v oslabení se vyplatila MILANU FRIDRICHOVI, který se, i s notnou dávkou štěstí, dostal až před Vaníčka a prostřelil jej! Asistence: Jan Řehoř.

14:45

Hostující Marek Deutsch si jde na dvě minuty odpočinout za bránění ve hře.

13:47

Tatran právě vstřelil branku!
Hosté již vedou o tři branky. Postaral se o to JAKUB GRUBER, který si kličkou položil Vaníčka a nekompromisně zavěsil. Asistence: Martin Richter.

13:40

Před bránou nekrytý Klucha naní nepočítal s příhodným odrazem míčku přímo na jeho bekhend, a tudíž nedokázal svou šanci gólově zužitkovat.

12:50

Tatran rozebírá svého soka rychlými kombinacemi a vytváří si nespočet příležitostí.

11:11

Tatran právě vstřelil branku!
A o několik okamžiků později je to znovu o dvě branky! Chybu domácích v rozhehrávce vystihl MARTIN RICHTER a tváří v tvář proti Vaníčkovi uspěl! Bez asistence.

09:33

Liberec právě vstřelil branku!
Domácí hned vzápětí snižují! Matěj Klucho to udělal lišácky, když si počkal na správný moment a místo naznačené střely pouze posunul míček na hůl MARTINA BLAŽKA, jenž koriguje na 1:2! Asistence: Matěj Klucho.

08:00

Tatran právě vstřelil branku!
Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Míček proskákal s kapkou štěstí na hůl JANA NATOVA, pro něhož nebyl problém jej doklepnou do sítě. Asistence: Milan Fridrich.

07:48

Mayer se octnul sám před prázdnou bránou, ovšem nepochopitelně minul!

05:55

Tatran právě vstřelil branku!
Hosté se na konci šesté minuty ujímají vedení díky MILANU FRIDRICHOVI, jenž se krásně trefil po Řehořově křižném pasu. Asistence: Jan Řehoř.

04:05

Švejskovskému rána nesedla, čímžto se míček stal snadnou kořistí pro Vaněčka.

02:30

Vaníček dobře přečetl přihrávku na poměrně volného Vávru, a tudíž pro něj nebyl problém, jeho střelu vykrýt.

02:08

Rebro si nyní dobře poradil s dalekonosným pokusem Kluchy.

01:15

Domácí Štěpánek ukončil úvodní pasáž, ve které si hosté vytvořili tlak, sevřením míčku před vlastní brankou.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FBC Liberec: Vaníček (Strýček) – Klucho, Uglanov, Marek, Láska, D. Böhm – Štěpánek, Valeš, Blažek, Tampier, Galbavý, Studený, L. Böhm, Rondoš, B. Ferdan, P. Ferdan, Strobach, Vážný

Tatran Omlux Střešovice: Rebro (Kafka) – Heřmanský, Deutsch, Syrovátko, Řehoř – Nushart, Natov, Mayer, Běhal, Richter, Kolísko, Vávra, Vašíček, Gruber, Fridrich, Zavadil, Komárek, Švejskovský, Ullmann

Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

FBC Liberec – ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice

5:12

konec (1:6, 3:2, 1:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Klucho (Blažek), 32. Klucho (Ferdan), 34. Ferdan (Böhm), 37. Valeš (Blažek), 49. Rondoš (Böhm) – 6. Fridrich (Řehoř), 8. Natov (Fridrich), 12. Richter, 14. Gruber (Richter), 16. Fridrich (Řehoř), 18. Vávra (Richter), 21. Deutsch (Richter), 31. Fridrich (Ullmann), 42. Ullmann (Natov), 54. Fridrich (Mayer), 60. Richter (Gruber), 60. Natov

FBC Liberec: Vaníček (Strýček) – Klucho, Uglanov, Marek, Láska, D. Böhm – Štěpánek, Valeš, Blažek, Tampier, Galbavý, Studený, L. Böhm, Rondoš, B. Ferdan, P. Ferdan, Strobach, Vážný

ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Heřmanský, Deutsch, Syrovátko, Řehoř – Nushart, Natov, Mayer, Běhal, Richter, Kolísko, Vávra, Vašíček, Gruber, Fridrich, Zavadil, Komárek, Švejskovský, Ullmann

Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý

Diváci: 240

Průběh zápasu
1. třetina
05:55
08:00
09:33
11:11
13:47
14:45
16:00
17:24
17:40
19:48
Po 1. třetině
2. třetina
20:18
30:35
31:21
33:22
36:14
Po 2. třetině
3. třetina
41:31
48:24
53:08
59:02
59:45
Konec