Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Swansea City – Leicester City

2:0

konec (1:0)

25.10.2014, 18:30 • Liberty Stadium, Swansea • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.84 3.6 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídající Andy King mohl vstřelit gól, Lukasz Fabianski ale jeho hlavičku na první pohled zneškodnil, poté mu ale míč vypadl nepochopitelně z rukavic a Esteban Cambiasso mohl dorazit míč z dvou metrů do prázdné brány, jenže ji trestuhodně minul!

83

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Wilfried Bony, přichází Bafétimbi Gomis.

82

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Wayne Routledge, přichází Nathan Dyer.

71

Mahrez opět vypálil zpoza šestnáctky levačkou a dobře mířil přízemní střelou k pravé tyči, u ní byl ale připravený Lukasz Fabianski, který si připsal další dobrý zákrok!

68

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Danny Drinkwater, přichází Esteban Cambiasso.

67

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází Matty James.
Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Dean Hammond, přichází Andy King.

66

Riyad Mahrez napřáhl zpoza šestnáctky k další povedené střele, když jeho přízemní diagonální pokus zamířil těsně vedle pravé tyče!

63

Jonjo Shelvey napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, která ještě zaplavala ve vzduchu a poté orazítkovala břevno! Nechybělo mnoho a jeho střela zapadla přesně do pravého horního rohu.

58

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Gylfi Þór Sigurðsson, přichází Thomas Carroll.

Wilfried BONY - 2:0

57

Swansea právě vstřelila branku!
WILFRIED BONY zvyšuje po další skvělé kombinaci na 2:0!! Sigurdsson našel v šestnáctce kolmou přihrávkou Montera, který ještě posunul míč do středu na Bonyho a ten ho následně doklepl do prázdné brány. Snadný gól pro Bonyho, který střílí svůj druhý gól dnešního večera.

56

Danny Drinkwater se s tím nemazlil a ze střední vzdálenosti napřáhl k jedovaté střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu, Lukasz Fabienski byl ale připraven a připsal si první dobrý zákrok!

48

Leicester obstaral dlouhé autové vhazování do šestnáctky, kde se po míči natahovali dva hostující hráči, jenže na něj ani jeden nedosáhl a míč se odrazil od břevna do zámezí!

Wilfried BONY - 1:0

34

Swansea právě vstřelila branku!
BONY WILFRIED posílá Swansea po nádherné kombinační akci do vedení!! Bony sklepl přihrávku patičkou na Sigurdssona, který mu povedený pas oplatil a Bony poté z první zamířil přesně k pravé tyči. To byla nádhera a ukázka světové třídy.

22

Co teď udělal Kasper Schmeichel, to se jen tak nevidí! Brankář Leicesteru namazal míč na kopačku Sigurdssona, který se ocitl v obrovské šanci, jenže Schmeichel proti k němu rychle vyběhl a poslal ho k zemi, podle hlavního rozhodčího čistě a po neodpískání penalty hostující brankář svou chybu napravil a přesně rozehrál.

16

Sigurdsson dobře viděl uprostřed hřiště Bonyho, který napřáhl zpoza šestnáctky levačkou k dobré střele, Kasper Schmeichel byl ale připraven a připsal si první dobrý zákrok!

Swansea City – Leicester City

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. Bony (Sigurðsson), 57. Bony (Montero)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:4.

Swansea City: Fabiański – Rangel, Williams (C), F. Fernández, Taylor – Shelvey, Ki Song-jung – Routledge (82. Dyer), Sigurðsson (58. Carroll), Montero – Bony (83. Gomis).
Náhradníci: Tremmel – Shephard, Dyer, Carroll, Emnes, Gomis, Bartley.

Leicester City: Schmeichel – De Laet, Morgan (C), Moore, Konchesky – Mahrez, Drinkwater (68. Cambiasso), Hammond (67. King), Nugent – Ulloa, Vardy (67. James).
Náhradníci: Smith – Wasilewski, James, King, Cambiasso, Schlupp, Wood.

Rozhodčí: Mike Jones. Asistenti: M. Scholes, R. West. Čtvrtý rozhodčí: S. Hooper

Diváci: 20259