Menu

Hokej

KHL

Traktor Čeljabinsk – Atlant Moskevská oblast

2:1

konec (0:1, 2:0, 0:0)

24.10.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace • Martin Doležal

Tipsport: 2.0 4.0 2.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:16

Až teď se hosté dokázali usadit v útočné třetině a Garnett je zasypán neskutečným množstvím střel, ale gólman Traktoru drží svůj tým nad vodou! Engren je už na střídačce.

58:33

Mohlo být rozhodnuto. Domácí ujeli do přečíslení tři na dva. Panov obdržel přihrávku od Bulise, nicméně tvrdou střelou usměrnil puk do výstroje pozorného Engrena.

35:15

Velice nebezpečně kotouč poskakoval v brankovišti Engrena. Naštěstí pro něj se Radulov nedokázal prosadit, když poslal puk jen vedle jeho branky.

31:48

Poté ale přišlo vhazování v obranné třetině Čeljabinsku. TO vyhráli hosté a k zakončení se dostal Majorov jehož nebezpečná rána zasáhla vyrážečku brankaře.

GLINKIN - 2:1

28:46

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Obrat Traktoru je v krátkém sledu dokonán. Obrana hostů nechala na pravé straně brankoviště úplně osamoceného ANTONA GLINKINA, který obdržel výbornou přihrávku napříč pásmem od Kondratěva. Prvně zmiňovaný neváhal a tažnou střelou usměrnil puk přes marně přesouvajícího se Garnetta do odkryté části branky. Asistence: Alexej Zavaruchin, Maxim Kondratěv.

PANOV - 1:1

23:55

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Tlak domácích je přetaven ve vyrovnávací branku. Quint vystřelil z vrcholu kruhu mezi tři tyče. Engren sice jeho ránu vytěsnil, ale jen před sebe, kde se dokázal výborně zorientovat KONSTANTIN PANOV, jenž nadvakrát v brankovišti dokázal kotouč propasírovat za záda brankaře. Asistence: Stanislav Čistov, Deron Quint.

ČERNOV - 0:1

19:35

Atlant právě vstřelil branku!
V samotném závěru první třetiny hosté přesilovou hru využívají. ARŤJOM ČERNOV napřáhl od modré čáry. Jeho dělovka poslal puk mezi tři tyče, který by Garnett pravděpodobně měl, jenže nešťastná teč vychýlila kotouč z trasy, ten poté zamířil do tyče a od té za brankovou čáru. Asistence: Matthew Gilroy.

18:06

V závěru úvodního dějství přijde ještě jedno vyloučení. Hákováním se provinil Pěnkvoskij a Atlant bude hrát druhou přesilovou hru.

09:34

Aby toho nebylo málo, tak přichází další trest, ale tentokrát na straně Traktoru. Wilson dostane dvě minuty za sekání. První přesilovku si zahraje Mytišči.

07:16

Hra v plném počtu ale moc dlouho nevydržela. Za nedovolené bránění míří na trestnou Voronin

04:31

Bude se poprvé vylučovat. Korobov dostane menší trest a domácí si zahrají přesilovou hru.

01:50

První vážnější šance! Majorov získal puk a od mantinelu se přetlačil přes obránce a sám ujížděl na branku. Snažil se protlačit kotouč mezi betony Garnetta, ale neúspěšně.

Traktor Čeljabinsk – Atlant Moskevská oblast

2:1

konec (0:1, 2:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Panov (Quint), 29. Glinkin (Zavaruchin, Kondratěv) – 20. Černov (Gilroy)

Traktor Čeljabinsk: Garnett – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Atjušov, Kondratěv, Vasilčenko – Čistov, Panov, Bulis (C) – Glinkin, Zavaruchin, Gubarev – Kokujov, Pěnkovskij, Wilson – Jerofejev, Sajustov, Mokin.

Atlant Moskevská oblast: Engren – Korobov, Gilroy, Novopašin, Němec (C), Tjuljapkin, Rukavišnikov, Baldajev – Černov, Enqvist, Šmeljov – Majorov, Potapov, Radulov – Jašin, Kolcov, Gluchov – Taraťuchin, Vornin, Sošnikov.

Rozhodčí: Zacharov, Kiseljov – Raming, Misjur

Průběh zápasu
1. třetina
04:31
07:16
09:34
18:06
19:35
Po 1. třetině
2. třetina
23:55
28:46
Po 2. třetině
3. třetina
Konec