Menu

Hokej

NHL

St. Louis Blues – Vancouver Canucks

1:4

konec (0:1, 1:0, 0:3)

24.10.2014, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • Václav Petrů

Tipsport: 2.07 3.85 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jannik HANSEN - 1:4

56:59

Vancouver právě vstřelil branku!
Tah domácího trenéra s brzkým odvoláním brankáře vůbec nevyšel. Po špatné přihrávce na modrou čáru se ke kotouči dostal JANNIK HANSEN, jenž trefil prázdnou bránu z vlastního obranného pásma a zřejmě definitivně potvrzuje dnešní výhru svého týmu. Bez asistence.

56:28

Trenér St. Louis Ken Hitchcock si vybral oddechový čas, následně zůstal Jake Allen na střídačce a domácí to zkouší velmi brzy v šesti!

Linden VEY - 1:3

51:57

Vancouver právě vstřelil branku!
Hosté přesilovou hru využívají a dostávají se do možná klíčového trháku. Vrbata přihrál za bránou Henriku Sedinovi, který naservíroval kotouč před domácí svatyni LINDENU VEYOVI, jenž překvapil Allena střelou mezi betony. Asistence: Henrik Sedin, Radim Vrbata.

51:37

Své vedení mohou nyní navýšit hosté. Zahrají si první přesilovku ve třetím dějství poté, co rozhodčí udělil dvouminutový trest za držení Berglundovi.

49:20

Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, Hansen nabídl vyloženou šanci Veoyovi, proti němuž se vytáhl výborným zákrokem Allen.

46:48

První přesilovou hru ve třetí třetině mají k dispozici domácí. Tarasenko stál dobře postavený před bránou.Ruský talent byl zastaven za cenu faulu. Dvě minuty za podražení obdržel Luca Sbisa.

45:39

Berglund, který letos stále čeká na svůj premiérový gól, nyní může žehrat na osud. Jeho ránu švihem zastavilo břevno hostující brány.

Nick BONINO - 1:2

44:54

Vancouver právě vstřelil branku!
Nedáš, dostaneš! Jori Lehterä spálil z bezprostřední blízkosti obrovskou šanci, když jej výborným zákrokem vychytal Ryan Miller. Z následného protiútoku se prosadil NICK BONINO, který přečíslení zakončil přesnou střelou k pravé tyči domácí brány. Studená sprcha pro St. Louis. Asistence. Alexandre Burrows, Chris Higgins.

37:49

Na druhé straně se do obrovské šance dostal Berglund. Švédský útočník využil chyby v rozehrávce, dostal se sám před Millera. Ani jeho první střela bekhendem, ani následná dorážka však gólem neskončila.

37:05

Kevin Bieksa vjel do útočného pásma, Allen vyškrábl jeho pokus na tyčku.

34:21

Bouwmeester pálil od modré čáry, kotouč se odrazil od mantinelu na volného Lehteräho, který mohl zakončovat do prázdné brány, bekhendem se mu však nepovedlo zasáhnout kotouč.

32:39

Domácí si zahrají přesilovou hru. Hosté špatně vystřídali, na ledě se totiž v jednu chvíli nacházelo šest mužů, za což teď budou Kosatky pykat.

32:35

Přečíslení Blues tři na dva zakončoval Tarasenko, který dostal dobrou přihrávku od Schwartze na osu hřiště, ruského mladíka výborně vychytal pravým betonem Miller.

30:59

Nick Bonino se z ničeho nic prohnal po pravé straně až před Allena, kterého teď zachránila horní tyč jeho brány!

29:51

Jaden Schwartz vyhodil kotouč z vlastního obranného pásma do hlediště a hosté si zahrají první přesilovou hru v zápase.

29:40

Chris Higgins se dostal do samostatného úniku. Měl spoustu prostoru i času k zakončení, jeho výpad zlikvidoval výborným zákrokem Allen.

Kevin SHATTENKIRK - 1:1

27:38

St. Louis právě vstřelilo branku!
Domácí svou přesilovou hru využívají. KEVIN SHATTENKIRK vypálil z vrcholu levého kruhu zápěstím, svou střelu zamířil přesně do pravého horního růžku hostující brány. Asistence: David Backes, Alexander Steen.

26:55

Nešlo o ofsajd, hosté hráli v šesti a nyní budou oslabeni za příliš mnoho hráčů na ledě.

18:32

Výhodnou přesilovku čtyři na tři si zahrají na závěr první třetiny domácí, dvě minuty za hrubost dostal Chris Higgins.

17:48

Z bitky nakonec vyšli potrestání Kevin Bieksa a Dan Hamhuis. Uvidíme tedy hru čtyři na čtyři.

07:58

Hosté se opět dostali do přečíslení, tentokrát Tanev nahrával před bránu jednomu Bradu Richardsonovi, jehož perfektně vleže vychytal lapačkou Jake Allen. Pohledný zákrok mladého gólmana St. Louis.

05:06

Na řadě je první přesilová hra pro domácí mužstvo, dvě minuty za hákování dostal Brad Richardson.

Chris HIGGINS - 0:1

00:41

Vancouver právě vstřelil branku!
Bleskový start Vancouveru do utkání. Alex Burrows obral ve středním pásmu Alexe Pietrangela, dostal se do brejku, který zakončil střelou do betonu Allena, jenž vyrazil kotouč před sebe na najíždějícího CHRISE HIGGINSE, jenž následně doklepl puk do brány. Asistence: Alex Burrows, Dan Hamhuis.

St. Louis Blues – Vancouver Canucks

1:4

konec (0:1, 1:0, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. Shattenkirk (Backes, Steen) – 1. Higgins (Burrows, Hamhuis), 45. Bonino (Burrows, Higgins), 52. Vey (H. Sedin, Vrbata), 57. Hansen

St. Louis Blues: Alllen (Elliot) – Bouwmeester, Pietrangelo, Cole, Shattenkirk, Jackman, Leopold – Ott, Backes, Oshie – Steen, Berglund, Lindström – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Pääjärvi, Lapierre, Reaves

Vancouver Canucks: Miller (Läck) – Tanev, Edler, Bieksa, Hamhuis, Weber, Sbisa – Vrbata, H. Sedin, D. Sedin – Burrows, Bonino, Higgins – Kassian, Richardson, Matthias – Hansen, Vey, Dorsett

Rozhodčí: Martell, O´Rourke – Cormier, Miller

Průběh zápasu
1. třetina
00:41
05:06
17:48
18:32
Po 1. třetině
2. třetina
26:55
27:38
29:51
32:39
Po 2. třetině
3. třetina
44:54
46:48
51:37
51:57
56:59
Konec