Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – New York Islanders

2:3

konec (1:1, 0:2, 1:0)

24.10.2014, 01:00 • TD Garden, Boston • Martin Švejkar

Tipsport: 1.97 4.05 2.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:54

Svedberg opouští branku a domácí to zkouší v šesti!

56:43

Na druhé straně se ocitl v šanci Clutterback, kterému scházelo pár centimetrů k jeho druhému gólu v zápase!

Chris KELLY - 2:3

49:49

Bruins právě vstřelili branku!
Soderberg vypálil z pravého kruhu, před Johnsonem dobře clonil Eriksson a gólman Islanders kotouč pouze vyrazil přímo ke CHRISI KELLYMU, který z dorážky snadno dopravil puk do branky. Asistence: Carl Soderberg, Loui Eriksson.

46:25

Velká šance domácích! Eriksson přihrál zpoza branky volnému Soderbergovi, který se snažil procpat kotouč za Johnsona, ale brankář Islanders dobře zasáhl betonem.

Cal CLUTTERBUCK - 1:3

29:27

Islanders právě vstřelili branku!
Útočná snaha Islanders pokračovala a nakonec je z toho přeci jen branka! Matt Martin přihrál zpoza branky bekhendem volnému CALU CLUTTERBUCKOVI, který zblízka překonává Svedberga střelou nad lapačku. Asistence: Matt Martin, Nick Leddy.

29:11

Boychuk (NYI) se opřel do puku a jeho rána z pravého kruhu končí na brankové konstrukci!

27:45

Je potvrzena informace, že Zdeno Chára již do dnešního zápasu nezasáhne. Důvod jeho odstoupení ze zápasu zatím klub neprozradil.

Kyle OKPOSO - 1:2

21:30

Islanders právě vstřelili branku!
Straitovu střelu od modré vyrazil Svedberg jen těsně před sebe, kde stál KYLE OKPOSO, který ze vzduchu dorazil kotouč do branky. Asistence: John Tavares, Brian Strait.

Milan LUCIC - 1:1

18:21

Bruins právě vstřelili branku!
A je vyrovnáno! Bruins šli do rychlého brejku, Krejčí zavezl kotouč do útočného pásma, kde přihrál doprava Griffithovi, ten nahodil kotouč před branku, kam si najel MILAN LUCIC, který zblízka usměrnil puk za Johnsonova záda. Asistence: Seth Griffith, David Krejčí.

15:15

Seth Griffith (BOS) – 2 minuty za nedovolené bránění. První přesilovka pro Islanders.

Frans NIELSEN - 0:1

06:21

Islanders právě vstřelili branku!
Hosté se dostávají do vedení! Kulemin přihrál FRANSI NIELSENOVI, který si narazil kotouč s Baileym, jemuž napodruhé prošla zpětná přihrávka, a Nielsen po Hamiltonově teči bez potíží doklepl kotouč do odkryté branky. Islanders si teď minutu doslova pohrávali s domácí obranou a nakonec z toho vzešla úvodní branka. Asistence: Josh Bailey, Nikolaj Kulemin.

03:40

Po střele Bergerona se rozeznělo břevno Johnsonovy branky!

02:38

Anders Lee (NYI) – 2 minuty za nedovolené bránění.

02:38

Lee atakoval u brankoviště Bartkowskiho, který srazil vlastního brankáře, čehož využil Boychuk, který ránou od modré rozvlnil síť domácí branky! Gól ovšem neplatí, jelikož Lee podle rozhodčího fauloval, a namísto vedoucího gólu přichází první oslabení pro Islanders.

Boston Bruins – New York Islanders

2:3

konec (1:1, 0:2, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Lucic (Griffith, Krejčí), 50. Kelly (Soderberg, Eriksson) – 7. Nielsen (Bailey, Kulemin), 22. Okposo (Strait, Tavares), 30. Clutterbuck (Martin, Leddy)

Boston Bruins: Svedberg (Rask) – Chára, Hamilton, Seidenberg, Krug, Bartkowski, McQuaid – Lucic, Krejčí, Griffith – Marchand, Bergeron, Smith – Kelly, Soderberg, Eriksson – Paille, Campbell, Gagne

New York Islanders: Johnson (Halák) – Leddy, Boychuk, Hickey, Višňovský, de Haan, Strait – Conacher, Tavares, Okposo – Nelson, Lee, Strome – Bailey, Nielsen, Kulemin – Martin, Cizikas, Clutterback

Rozhodčí: Dan O'Halloran, Francois St. Laurent – Pierre Racicot, Steve Barton

Průběh zápasu
1. třetina
02:38
06:21
15:15
18:21
Po 1. třetině
2. třetina
21:30
29:27
Po 2. třetině
3. třetina
49:49
Konec