Menu

Fotbal

Evropská liga

Turín FC – HJK Helsinki

2:0

konec (1:0)

23.10.2014, 21:05 • Stadio Olympico, Turín, Itálie • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.35 4.95 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sebastian Sorso se k míči těsně neprodral

89

Asi jedna z nejlepších akcí hostí. Sebastian Sorsa se vydal do velkého vápna, kde se snažil zpracovat si míč, který mu na poslední chvíli, a to velmi šťastně, ustřelil pod nohami Pontus Jansson.

85

Macoumba Kandji se snažil znemožnit dlouhý odkop od branky Cristianu Molinarovi, jenže netrefil míč, ale nohy svého soka. Žlutá karta jej nemine.

83

Demba Savage si vzápětí vykoledoval žlutou kartu po tom, co vehementně urgoval u sudího, že se jednalo o ofsajd. Kartonek žluté karty vidí za protesty.

76

Další dvojité střídání. Jednu z legend finského fotbalu Teema Tainia nahrazuje Mika Väyrynen. Jde o substituci záložníka za záložníka. V celku Turína odchází z placu forvard Josef Martínez, kterého nahradí také útočník Paulo Barreto.

71

Další střídání v dresu domácích. Záložník Marco Benassi po jednasedmdesáti minutách opouští hřiště a nahradí jej záložník zvučného jména – Antonio Nocerino.

68

A Fabio Quagliarella se hned provinil poměrně ostrým zákrokem, když pořádně zajel do Annana a dostává za svůj zákrok žlutou kartu.

67

Druhá substituce v hostujícím týmu. Erfana Zeneliho nahrazuje v záloze Nikolai Alho a zároveň střelce druhého gólu Amauriho nahrazuje Fabio Quagliarella, který v minulém kole rozjásal proměněnou penaltou v nastaveném čase fanoušky Turína v zápase proti Kodani.

66

Amauri po výborném centru Maksimoviće zblízka v obtížné pozici minul branku.

AMAURI - 2:0

58

FC Turín právě vstřelil branku!
Krásný gól domácích, a to bezpochyby! Vives narazil míč kousek před vápnem AMAURIMU, který se křižnou střelou z dvaceti metrů trefil přesně k pravé tyči branky Erikssona. Asistence: Giuseppe Vives.

Povedený přímý volný kop v podání Robina Loda

53

To aby se domácí gólman Padelli mohl uvztekat. Zeď si sice postavil dobrou, jenže co dělat, když střela Loda projde zdí. Padelli se musel natáhnout a míč u své levé tyče vyrazit na roh!

46

Do druhého poločasu přijdou hosté s jednou změnou v sestavě. Dalo se předpokládat, že gólman Antonio Doblas Santana odstoupí pro zranění levého boku a levého ramene. Nahradí jej Carljohan Eriksson.

43

První žlutou kartu zápasu má na svědomí záložník HoJeKo Anthony Annan. Zdá se, že domácí budou centrovat míč do vápna.

Sporný ofsajd Molinara

42

Tentokrát však asistent Remy Zgraggen zřejmě opět chyboval. Cristian Molinaro se mohl po krásném pasu řítit z pravé strany sám na branku, ale pravice sudího je zdvižená. Ofsajd.

Cristian MOLINARO - 1:0

35

FC Turín právě vstřelil branku!
Domácí se zcela zaslouženě dostávají do vedení, o tom nemůže být pochyb. Maksimović vysunul do ulice Darmiana, který z pravé strany velkého čtverce poslal míč na druhou stranu na CRISTIANA MOLINARA, který se po dvou velkých šancích trefuje z první do volné části branky. Asistence: Matter Darmian.

Břevno Giuseppe Vivase

17

No pozor, z dobrých pětadvaceti metrů napřáhl kapitán Giuseppe Vivas a nyní měla jeho střela rozhodně gólové parametry! Gólman HJK byl poměrně překvapen a nakonec mohl být rád, že střela pravého beka Turína orazítkovala břevno!

Cristian Molinaro a jeho zahozená šance

16

Ať se na mě Cristian Molinaro nezlobí, ale tohle měl být gól. Obránce Turína zakončoval krásný centr dalšího krajního beka Matteo Darmiana, a i když nebyl nikým atakován, zakončil nepřesně vysoko nad branku.

Šance Josefa Martíneze

2

Hned ve druhé minutě je tu obrovská šance domácích. Martinez vystřelil z malého vápna na branku a Doblas předvedl výborný zákrok. Vyrazil míč na roh.

Turín FC – HJK Helsinki

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 35. Molinaro (Darmian), 58. Amauri (Vives)

Karty:   68. Quagliarella (TUI) – 43. Annan (HSK), 83. Savage (HSK), 85. Kandji (HSK)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:4.

Turín FC: D. Padelli – Maksimović, P. Jansson, S. Gastón – Darmian, Benassi (71. Nocerino), Vives (C), El Kaddouri, Molinaro – Martínez (76. Barreto), Amauri (67. Quagliarella).
Náhradníci: J-F. Gillet – Bovo, Glik, Nocerino, J. Mino, Barreto, Quagliarella.

HJK Helsinki: Doblas Santana (46. Eriksson) – Sorsa, Heikkinen, Baah, Lampi – Savage, Tainio (C) (76. Väyrynen), Annan, Zeneli (67. Alho) – Lod – Kandji.
Náhradníci: Eriksson – Heikkilä, Moren, Väyrynen, Alho, Perovuo, Bancé.

Rozhodčí: Stephan Klossner – Remy Zgraggen, Vital Jobin – Johannes Vogel (vš. Švýcarsko)