Menu

Fotbal

Evropská liga

Trabzonspor AŞ – Sporting Lokeren

2:0

konec (0:0)

23.10.2014, 19:00 • Hüseyin Avni Aker Stadyumu, Trabzon • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 1.85 3.74 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Leye se k míči nepropracoval

90+3

Vanakenův ostrý centr do šestnáctky! Do zakončení se tlačil Leye, jenže k balónu se nedostal.

Dutrův pokus z vápna

90+2

Trabzonspor bude chtít utkání dohrát hlavně v klidu. Měl by si ale pořád dávat velký pozor. Teď si Dutra hezky narazil se spoluhráčem a vypálil z vápna, Öztürk přece jenom musel zasahovat.

Barry centr Yatabarého se štěstím zlikvidoval

89

Ale, ale... Velké zmatky před brankou Barryho! Yatabaré se zbavil na pravé straně svých strážců a posílal centr do vápna. Jenže míč najednou začal padat do brány, až nakonec zasáhl brankář Pobřeží slonoviny.

88

Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Kévin Constant, přichází Soner Aydogdu.

Kévin CONSTANT - 2:0

86

Trabzonspor právě vstřelil branku!
A o vítězi máme asi definitivně rozhodnuto. Bosingwa zaběhl za obranu a pronikl podél pravé strany, jakmile byl ve vápně, počkal si na nabíhajícího si KÉVINA CONSTANTA, který pak zamířil přesně na bližší tyčku. Asistence: José Bosingwa.

82

Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Óscar Cardozo, přichází Sefa Yilmaz.

81

Yatabaré ostře zasažený někde na půlce. A Mertens (LOK) dostává za svůj přestupek žlutou kartu.

Dutra pálil slabě

78

Po dlouhé době je v akci také domácí brankář Öztürk! Po centru z levé strany se se štěstím dostal k míči Dutra, jenže nevypálil úplně špatně, nicméně trefil prakticky jen prostředek branky.

v tomhle případě se asi penalta kopat mohla

77

Tak to byl hodně sporný moment v pokutovém území! Waris se srazil s brankářem Warisem, ale penalta pískáná není. Domácí hráč naopak dostává žlutou kartu za protesty.

76

Dursun (TRA) je prvním potrestaným hráčem na straně domácího celku.

76

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Koen Persoons, přichází Jordan Remacle.

Leye vytěsnil střelu Yatabarého na poslední chvíli

75

Další tutovka pro Trabzonspor! Constant našel z rohového čtvrtkruhu svým centrem Yatabarého, který byl blízko druhému gólu. Jenže na brankové čáře míč odhlavičkoval do bezpečí Leye.

Barry a jeho skvělý zákrok proti střele Cardoza

74

Velká šance Trabzonsporu navýšit náskok! Cardozo vyzrál na ofsajdovou past a vřítil se z levé strany až do vápna. Odtud chtěl prostřelit Barryho, jenže ten měl prostor u tyčky pohlídaný.

73

Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Mehmet Ekici, přichází Salih Dursun.

63

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Besart Abdurahimi, přichází Junior Dutra.

59

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Giorgas Galitsios, přichází Grégory Mertens.

Mustapha YATABARÉ - 1:0

54

Trabzonspor právě vstřelil branku!
Turecké mužstvo se ujímá asi zaslouženého vedení. Ekicimu již rozehrání rohového kopu konečně vyšlo, svým centrem našel nehlídaného MUSTAPHU YATABARÉHO, jenž míč uklidil hlavou přesně k tyči. Asistence: Mehmet Ekici.

tečovaná střela Warise skončila mimo

54

Další velká možnost pro domácí celek! Waris se dostal ke střele za vápnem, jenže jeho pokus byl možná lehce tečovaný, takže nakonec skončil vedle Barryho svatyně.

Cardozo zamířil nad bránu Barryho

51

Constant rozehrál rohový kop chytře přihrávkou někam na hranici vápna. Tam se nacházel Cardozo, jenž z první vypálil, jenže bránu o dva metry přestřelil.

48

Stejně jako na začátku prvního dějství, i v tom druhém musí hlavní rozhodčí Liany tasit žlutou kartu, konkrétně pro Vanakena (LOK).

Leye branku netrefil

45+1

Lokeren mohl v závěru skórovat! Zase Trabzonspor nebyl důrazný v obraně, takže se ke střeleckému pokusu z úhlu dostal Leye. Jenže svůj pokus poslal jen na tribuny.

nebezpečný pokus Constanta

34

Teď se tedy gólman Barry pořádně protáhl. Constant dostal zpětnou přihrávku někam na vápno a vypálil z první, mířil dobře do horního růžku, tam však skvěle zasáhly rukavice hostujícího gólmana.

Abdurahimimu střela nesedla

24

Tak to je velká škoda pro Lokeren. Trabzonspor nedůrazně bránil své území, takže se De Pauw dokázal ujmout míče díky důrazu. Nabil na střelu svému spoluhráči Abdurahimimu, jemuž ovšem rána trestuhodně nesedla. Stav tak zůstává nezměněný.

Persoonsova možnost

8

Parádní akce ze strany hostujícího celku! Persoons mohl děkovat svému spoluhráči, že mu skvěle nabil a sklepl dlouhý pas do běhu někam na hranici vápna, a proto měl výbornou pozici ke skórování, jenže minul. Öztürk zasahovat nemusel.

Ekici ze standardky neuspěl

4

Ekici měl dobrou možnost ke skórování, ale prostor mezi třemi tyčemi z přímého kopu jen těsně, opravdu těsně minul. Zatím se hraje celkem pohledný fotbal, oba týmy měly již dvě dobré příležitosti.

3

První žlutá karta hned zkraje utkání a dostává jí hostující Marič (LOK). Fauloval Warise nešetrně, což ocenil sudí Liany tak, jak měl.

Galitsiosova dělovka z větší vzdálenosti

2

Brankář Öztürk, dvojka domácího celku, musel likvidovat první nebezpečnější pokus. První rána z přímého kopu ze strany Persoonse byla zablokována, tu druhou z velké dálky od Galitsiose už zlikvidoval turecký muž v rukavicích.

Trabzonspor AŞ – Sporting Lokeren

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. M. Yatabaré (Ekici), 86. Constant (Bosingwa)

Karty:   76. Dursun (TRA), 77. Waris (TRA) – 3. Marić (LOK), 48. Vanaken (LOK), 81. Mertens (LOK)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 16:8.

Trabzonspor AŞ: Öztürk – Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Yavru – M. Yatabaré, Medjani, Ekici (73. Dursun), Constant (88. Aydogdu), Waris – Cardozo (82. Yilmaz).
Náhradníci: Yumlu, Erdoğan, Dursun, Nizam, Aydogdu, Yilmaz, Demir.

Sporting Lokeren: Barry – Galitsios (59. Mertens), Marić, Scholz, Odoi – De Pauw, Persoons (76. Remacle), Overmeire – Abdurahimi (63. Dutra), Leye, Vanaken.
Náhradníci: Verhulst – Mertens, Kaya, Remacle, Trompet, Ngollock, Dutra.

Rozhodčí: Liany – Krasikow, Davidy (všichni ISR)