Menu

Fotbal

Evropská liga

ŠK Slovan Bratislava – AC Sparta Praha

0:3

konec (0:0)

23.10.2014, 19:00 • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 5.6 3.8 1.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bořek Dočkal, přichází Lukáš Mareček.

87

David Lafata opět vstřelil nesmírně důležitý gól, skóroval tak v evropských pohárech letos již pojedenácté a celkem počtrnácté za Spartu. Na závěru zápasu sparťanského kapitána nahrazuje Tomáš Přikryl a pásku na svoji paži převzal Lukáš Vácha.

85

Brabcovu hrubku v rozehrávce mohl potrestat Fořt, jeho projektil z hranice pokutového území ale proletěl jen těsně nad sparťanskou svatyní!

Ladislav KREJČÍ - 0:3

82

Sparta právě vstřelila branku!
Tiemoko Konaté průnikem po pravém křídle snadno obešel Gorosita a naservíroval gólové zakončení LADISLAVU KREJČÍMU! Sparťané vedou 3:0 a spěchají za důležitými body do tabulky skupiny I.

80

Střídají také Pražané, Matějovský lehkým výklusem míří k lavičce, do hry se na závěrečných deset minut podívá Kamil Vacek.

79

Šanci dostane i druhý z českých krajánků v dresu Slovanu, Pavel Fořt, jenž na pažitu nahrazuje Juraje Halenára.

77

Hudák se postavil do stoperské dvojice ke Gorositovi, Kolčák se posunul do středu pole a v pokutovém území připravil velmi dobrou střeleckou příležitost pro Halenára, jehož prudká rána proletěla pár decimetrů nad sparťanskou brankou.

76

Druhé střídání Slovanu, Grendel přepouští místo na hřišti Hudákovi.

Střela Bořka Dočkala

73

Matějovský vysunul po levém křídle Krejčího, tomu se mocně snažil zamezit v akci Bagayoko, sparťanský křídelník ale dokázal míč udržet a v závěru sparťanského snažení Dočkalovu povedenou ránu stačil výborným zákrokem vytěsnit na rohový kop Perniš!

Tiémoko KONATÉ - 0:2

61

Sparta právě vstřelila branku!
Souhra sparťanských Afričanů končí druhou brankou v síti Dušana Perniše! Costa přízemním pasem z levé strany vybídl k zakončení TIÉMOKA KONATÉHO, ten si pravačkou míč zpracoval a levačkou překonal Perniše!

Nebezpečný centr Sparty

59

Lafata si naběhl na přízemní centr Váchy a jen o pár centimetrů ve skluzu na míč nedosáhl.

59

První střídání Slovanu, František Kubík nahrazuje Tomáše Jablonského.

David LAFATA - 0:1

56

Sparta právě vstřelila branku!
DAVID LAFATA otevírá skóre zápasu a zároveň vstupuje do sparťanské historie!

Krejčí dokázal v pokutovém území prostrčit míč svému kapitánovi do vyložené pozice, Lafata pak vstříc brankáři Pernišovi nezaváhal a čtrnáctou evropskou brankou ve sparťanském dresu se vyrovnává Ivanu Mrázovi a Horstu Sieglovi v čele klubové historie!

Nutno ale podotknout, že švédští rozhodčí přehlédli ofsajdové postavení sparťanského kanonýra.

Fotbalisté se vrací na trávník, nicméně jakmile bude v hledišti jakýkoliv náznak výtržnosti, švédský rozhodčí Strömbergsson zápas okamžitě ukončí.

42

Utkání je přerušeno kvůli nepokojům v hledišti, neboť fanoušci Sparty opustili svůj sektor a míří mezi domácí příznivce.

Grendelova střela

36

Erik Grendel před pokutovým územím Sparty obešel Váchu, připravil si míč do střelecké pozice a následnou ránou pod břevno protáhl brankáře Bičíka.

Hlavička Costy

21

Costa měl na hlavě první branku, Spartu ale od skórování dělilo pár centimetrů! To když po Krejčího centru hlavičkoval Lafata k opačné tyči, kam si naběhl právě zimbabwský obránce a po jeho hlavičce se míč odrazil od břevna na brankovou čáru a zpět do pole!

ŠK Slovan Bratislava – AC Sparta Praha

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Lafata (Krejčí), 61. Konaté (Nhamoinesu), 82. Krejčí (Konaté)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:5.

ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Čikoš – Žofčák (C), Grendel (76. Hudák), Lásik, Halenár (79. Fořt), T. Jablonský (59. Kubík) – Soumah.
Náhradníci: Poláček – Hudák, Milinković, Mészáros, Fořt, Kubík, Peltier.

AC Sparta Praha: Bičík – Kadeřábek, Brabec, Mario Holek, Nhamoinesu – Vácha, Matějovský (80. Vacek) – Konaté, Dočkal (90+2. Mareček), Krejčí – Lafata (C) (87. Přikryl).
Náhradníci: Štěch – Pamić, Kováč, Přikryl, Mareček, Vacek, Bednář.

Rozhodčí: Strömbergsson – Gustavsson, Flink (vš. Švédsko)