Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Olomouc – HC Kometa Brno

0:3

konec (0:2, 0:0, 0:1)

23.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Miroslav Fantal

59:46

V posledních vteřinách zápasu ještě inkasuje dvouminutový trest domácí Jeklič (OLO).

57:34

Maličkou naději Hanáci ještě určitě mají. Nyní budou navíc hrát přesilovou hru po faulu Hroudného (KOM).

53:54

Kometa právě vstřelila branku!
Domácí to nyní budou mít velice složité. Hosté totiž zásluhou JANA HASONĚ zvyšují na tříbrankové vedení. Hostující hráč zůstal nekrytý a uklidit odražený kotouč za záda gólmana tak pro něj nebyl velký problém. Asistence: Robert Havlát, Jakub Čejka.

46:36

Hanác zahodili další obrovskou šanci. Heža si prodloužil střídání a nabídl se spoluhráčům z vzdálenější tyče. Nakonec na něj i směřovala přihrávka, kterou z první poslal domácí hráč mezi tři tyče. Jenže Slavíček se bleskurychle přesunul a zamezil domácímu týmu ve skórování!

38:44

Čejka se zmocnil puku a jelikož neměl potřebnou rychlost a žádného spoluhráče na dohled, rozhodl se vystřelil. Nakonec jeho rána skončila na břevně domácí svatyně!

37:19

Další zbytečné oslabení domácího celku, který hrál se šesti bruslaři na jednou. Na trestnou lavici odjíždí Husták (OLO).

36:37

Další velká šance Mory. Husták vybruslil zpoza hostující branky, položil si gólmana, ovšem přehodit jej a snížit na rozdíl jediné branky se mu nepovedlo. Slavíček perfektním zákrokem znemožnil domácímu hráči skórovat!

35:16

Jiří Horák se prokličkoval až před brankoviště, ale Slavíčka nepřekonal. Odražený puk poté skončil na holi Škody, jehož projektil přes hradbu těl neprošel.

32:19

Kapitán hostů Kratochvíl se z ničeho nic objevil sám před domácím brankovištěm. Možná byl hostující hráč i trochu zaskočený, že k němu puk propadl, a tak nedokázal Pospíšila překonat. Naopak domácí gólman perfektní práci holí puk vypíchl do bezpečí.

27:13

Na trestnou lavici tak putují Marek (OLO) a Mlynář (KOM). Oba dva za hrubost. Hra bude pokračovat v pěti na obou stranách.

27:13

Až nyní se to domácímu celku povedlo. Heža se díky dobrému napadání dostal v útočné třetině ke kotouči, prokličkoval s ním až do prostoru před brankoviště a vystřelil. Slavíček puk schoval někde pod betony, na což reagoval jeden z domácích hráčů najetím do brankoviště, přičemž obrana Komety okamžitě reagovala.

21:15

Domácí musí do čtyř. Jeklič (OLO) se pokusil vyhodil puk o plexisklo, jenže místo toho poslal kotouč na tribunu.

18:49

Kometa právě vstřelila branku!
Nyní už se to ale Kometě povedlo. Heinrich zavezl puk do středního pásma, kde byl nedovoleným způsobem zastaven. Rozhodčí se tak chystal poslat domácí tým do čtyř, jenže ještě před přerušením hry se ujal kotouče TOMÁŠ HAVRÁNEK, který pronikl až před domácí brankoviště a střelou pod horní tyčku poslal Brno do vedení o dvě branky. Asistence: Aleš Heinrich.

12:18

Hosté mají možnost zvýšit svůj náskok. Po nedovoleném zákroku Zdeňka Zabloudila (OLO) půjdou poprvé dnes do oslabení domácí.

11:52

Kometa právě vstřelila branku!
Nádherná akce v podání hostující Komety znamená první dnešní branku. Na té se podílel celý útok Jihomoravanů. Kotouč po zavezení do útočného pásma putoval po ose Čejka – Hasoň – ROBERT HAVLÁT, přičemž poslední jmenovaný prostřelil domácího brankáře. Asistence: Robert Havlát, Jakub Čejka.

10:25

Jeklič vybojoval puk v útočné třetině u mantinelu a spolu s Hajšmanem postupoval proti jedinému obránci. Slovinský útočník ale příliš dlouho čekal s pasem na svého týmového kolegu, a tak žádné ohrožení hostující branky nepřišlo. Bohužel pro domácí si Hajšman nedokázal těžkou přihrávku zpracovat.

07:41

Mora si zahraje druhou početní výhodu. Matěj Zabloudil se cpal do zakončení, ale byl podražen Zukalem (KOM).

05:04

Obrovský závar před vlastní brankou musela řešit Kometa. Olomoučtí obléhali hostující brankoviště, ale ani Beier, ani po něm Horák puk za záda gólmana nedostali.

03:10

Hosté několik desítek vteřin po přečkaném oslabení sami zahrozili. Do úniku se dostal Čejka, který ale tísněný domácího brankáře neprostřelil. Vzápětí se k dorážce dostal mezi kruhy Kratochvíl, proti jehož střeleckému pokusu zasáhl gólman Mory pravým betonem.

00:27

Sedláček (KOM) ve středním pásmu tvrdým způsobem poslal k ledu Hajšmana. Tento zákrok neunikl pozornosti hlavním sudím, kteří hráče Komety posílají na dvě minuty ven.

HC Olomouc – HC Kometa Brno

0:3

konec (0:2, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Havlát (Hasoň, Čejka), 19. Havránek (Heinrich), 54. Hasoň (Havlát, Čejka)

HC Olomouc: Pospíšil (Šoustal) – Zabloudil M., Kališ, Kolovratník, Štreit, Metelka, Galvas, Beutl, Škoda – Heža, Spurný, Hajšman, Jeklič M., Zabloudil Z., Horák J., Marek, Říčka, Husták, Malý, Beier, Kuba (C).

HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Petrla, Trnka, Furch, Sedláček, Zukal, Kratochvíl (C), Gotthard – Mlynář, Havlát, Heinrich, Hasoň, Čejka, Lacombe, Hroudný, Ferda, Havránek.

Rozhodčí: Hradil, Kika – Doležel, Doleček

Průběh zápasu
1. třetina
00:27
07:41
11:52
12:18
18:49
Po 1. třetině
2. třetina
21:15
27:13
37:19
Po 2. třetině
3. třetina
53:54
57:34
59:46
Konec