Menu

Fotbal

Liga mistrů

Galatasaray Istanbul – Borussia Dortmund

0:4

konec (0:3)

22.10.2014, 20:45 • Türk Telekom Arena, Istanbul • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 4.8 4.05 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Marco Reus v další šanci, tentokrát ale zaměstnal nudícího se Romana Weidenfellera! To když se skluzem snažil zamezit přízemnímu centru Yasina Öztekina, leč prudce poslal míč na vlastní branku a zatím nejvíce ohrozil svého spoluhráče v brance Weidenfellera, ten ale byl na zemi včas.

Adrián RAMOS - 0:4

83

Dortmund právě vstřelil branku!
V hostující střelnici pokračuje ADRIAN RAMOS, kterého po pár desítkách jeho působení v zápase vyslal do čisté tutovky Ilkay Gündogan a ani na čtvrtý zásah hostů neměl brankář Muslera nejmenší šanci dosáhnout!

82

Změna v dortmundské sestavě, Adrian Ramos vstupuje do hry místo Kagawy.

78

Poslední změna v domácí sestavě, naprosto neviditelného Panděva nahrazuje Emre Çolak .

70

Ačkoliv Dortmund jasně dominuje tomuto zápasu, tak pro trenéra Kloppa přichází již druhá nepříznivá zpráva, neboť po zranění Bendera přichází o dalšího fotbalistu a ztráta Hummelse může mít katastrofálnější následky při bídném zdravotním stavu hostující defenzivy.

Do závěru zápasu Hummelse nahrazuje Ilkay Gündogan.

69

Mchitarjan se prohnal středem domácí obrany jako vítr a Semih Kaya jej zastavil pouze za cenu žluté karty.

Kagawa se pěkně uvolnil, ale nezamířil přesně.

66

Po souhře s Mchitarjanem si Kagawa před pokutovým územím efektně zasekl míč kolem Semiha Kayi a přízemní ránou jen těsně netrefil domácí branku.

61

Po hodině hry připravil domácí trenér Prandelli hned dvojité střídání, do hry vbíhají Džemailli s Yasinem Öztekinem místo Altintopa a Tellese.

Reus v dobré pozici přestřeluje.

59

Celá řada chyb obrany tureckého celku vedla k další veliké příležitosti Dortmundu! To když domácí dvakrát nedokázali odkopnout míč z pokutového území, Mchitarjan jej napříč "šestnáctkou" naservíroval ke střele Reusovi, ten ale vší silou nasměroval svoji ránu nad domácí branku.

55

Bender rozhodně dnešní zápas nebude schopen dohrát a tak ještě před rohovým kopem míří pořádným sprintem před vlastní branku střídající Ginter.

Mchitarjan protáhl Musleru.

45

Rozdíl mezi oběma celky předvedl také Mchitarjan, jenž pálil z podobné pozice jako před chvílí Felipe Melo a povedenou přízemní ránou pořádně protáhl Musleru, ten ale tentokrát perfektně zasáhl!

Marco REUS - 0:3

41

Dortmund právě vstřelil branku!
MARCO REUS vystřihl fotbalovou pohádku a Dortmund vede o tři trefy! Kagawa posunul míč Reusovi do pozice, která nevypadala ideálně na zakončení, přesto hostující špílmachr z pětadvaceti metrů nasměroval úžasnou ránu do horního rohu domácí branky a Muslera plachtil vzduchem marně!

38

Obrana Galatasaraye dnes vyhlásila den otevřených dveří! Jinak si nelze vysvětlit další dálnici, kterou otevřela pro průnik Mchitarjana, ten připravil střeleckou pozici pro Reuse, tomu ale v poslední možné chvíli stačil ukopnout míč jeden z dobíhajících domácích obránců.

Aubameyang mohl zkompletovat hatrick, ale trefil pouze tyč.

31

Hosté byli neskutečně blízko třetí brance! Mchitarjan připravil míč Aubameyangovi před takřka odkrytou branku, ale hostující forvard trefil pouze tyč!

25

Po rychlém kontru domácích padl v pokutovém území k zemi Sneijder, ovšem místo hvizdu pokutového kopu se dočkal pouze žluté karty za nafilmování svého pádu.

25

To domácí defenziva nabídla soupeři další průchoďák, Kagawa ale svoji snahu úspěšně zakončit nedokázal díky výbornému zákroku brankáře Muslery.

Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 0:2

18

Dortmund právě vstřelil branku!
Střed domácí obrany je zralý na okamžité vystřídání! Piszczek z rohu hřiště přesným pasem našel naprosto osamoceného PIERRE-EMERICKA AUBAMEYANGA, jenž zcela snadno střílí svoji druhou branku v zápase! Brankář Weidenfeller byl opět bez šance zasáhnout.

Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 0:1

6

Dortmund právě vstřelil branku!
Hosté se z první příležitosti ujímají vedení! Po rychlé souhře s Kagawou a Reusem se zblízka prosazuje PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG!

Galatasaray Istanbul – Borussia Dortmund

0:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 6. Aubameyang (Reus), 18. Aubameyang (Piszczek), 41. Reus (Kagawa), 83. Ramos (Gündoğan)

Karty:   25. Sneijder (GAL), 69. Kaya (GAL)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 8:5.

Galatasaray Istanbul: Muslera – Çamdal, Chedjou, Kaya, Telles (61. Öztekin) – Altintop (61. Džemaili), Melo, Sneijder, Inan (C) – Yilmaz, Panděv (78. Colak).
Náhradníci: Bolat – Balta, Džemaili, Öztekin, Kurtulus, Colak, Bulut.

Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Subotić, Hummels (C) (70. Gündoğan), Papastathopoulos – Kehl, S. Bender (55. Ginter) – Mchitarjan, Kagawa (82. Ramos), Reus – Aubameyang.
Náhradníci: Langerak – Gündoğan, Großkreutz, Jojić, Ginter, Immobile, Ramos.

Rozhodčí: Lahoz – Devís, Pérez del Palomar (vš. Španělsko)