Menu

Fotbal

Liga mistrů

Atlético Madrid – Malmö FF

5:0

konec (0:0)

22.10.2014, 20:45 • Estadio Vicente Calderón, Madrid (SPA) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.16 7.7 21.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Alessio CERCI - 5:0

90+3

Atlético právě vstřelilo branku!
ALESSIO CERCI dovršuje demolici Malmä a zvyšuje v závěru nastavení na 5:0!! Cerci dostal prostor na pravé straně šestnáctky a technickou střelou orazítkoval vzdálenější tyč, od které se míč odrazil zpět na jeho kopačku, a když to nešlo napoprvé, tak Cerci napřáhl podruhé ke vzdálenější tyči a tentokrát jeho přízemní střela zapadla přesně k levé tyči. Parádní gól.

Diego GODÍN - 4:0

87

Atlético právě vstřelilo branku!
DIEGO GODÍN se prosazuje po rohovém kopu a střílí čtvrtý gól dnešního večera! Koke poslal na přední tyč skvělý centr, po kterém Godín zamířil hlavou přesně k pravé tyči, přestože byl zády k bráně. Skvělá orientace a přehled.

Antoine GRIEZMANN - 3:0

63

Atlético právě vstřelilo branku!
ANTOINE GRIEZMANN střílí v rychlém sledu další gól a potvrzuje dominanci španělského klubu!! Griezmann dostal krásnou přihrávku do pokutového území, kde předvedl pohlednou zasekávačku, po které sice Robin Olsen dokázal jeho střelu zasáhnout nohou, jenže od ní se míč odrazil do vzduchu a obloučkem zamířil za brankovou čáru.

Mario MANDŽUKIČ - 2:0

61

Atlético právě vstřelilo branku!
MARIO MANDŽUKIČ zvyšuje po další krásné kombinační akci Atletica na 2:0!! Koke si narazil míč na pravém křídle s Juanfranem a poté přízemním centrem našel uprostřed šestnáctky Mandžukiče, který z blízkosti dorazil míč do brány.

KOKE - 1:0

48

Atlético právě vstřelilo branku!
KOKE posílá Atletico Madrid do vedení!! Arda Turan dostal na pravé straně šestnáctky spoustu prostoru a poté našel uprostřed šestnáctky Kokeho, který střelou z první zamířil přesně k levé tyči.

Atlético Madrid – Malmö FF

5:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. Koke (Turan), 61. Mandžukić (Koke), 63. Griezmann, 87. Godín (Koke), 90+3. Cerci

Karty:   45+2. Godín (ATM) – 68. Johansson (MLM), 72. Rosenberg (MLM)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 14:3.

Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Miranda, Godín (C), Siqueira – Turan (68. Raúl García), Ñíguez, M. Suárez, Koke, Griezmann (72. C. Rodríguez) – Mandžukić (77. Cerci).
Náhradníci: Oblak – Gámez, Giménez, Raúl García, C. Rodríguez, Cerci, Jiménez.

Malmö FF: Olsen – Tinnerholm, Johansson, Halsti, Helander, Ricardinho (90+1. Konate) – Eriksson, Adu, Forsberg (66. Kroon) – Thelin, Rosenberg (C).
Náhradníci: Azinović – Hammar, Konate, Thern, Kroon, Cibicki, Mehmeti.

Rozhodčí: Matej Jug. Asistenti: Matej Žunič, Bojan. Čtvrtý rozhodčí: Tomaž Klančnik. Brankoví rozhodčí: Mitja Žganec, Dejan Balažić (všichni SVN)