Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Švédsko – Francie

4:1

konec (2:0)

14.10.2014, 20:00 • Örjans Vall (Halmstad). • Petr Frömel

Tipsport: 3.1 3.14 2.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

LEWICKI - 4:1

88

Švédsko právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelné, Švédové mají znovu postup na dosah. OSCAR LEWICKI si v klidu počkal, až se k němu snese centrovaný balón a poté jej poslal k levé tyči hostující svatyně. Areola se ani nesnažil po míči skočit.

KURZAWA - 3:1

87

Francie právě vstřelila branku!
LAYVIN KURZAWA vrací tímto gólem postup do rukou svého týmu. Po pěkném centru jeden z jeho spoluhráčů míč ještě přetáhl na střed hrací plochy a Kurzawa už neměl problém hlavou trefit zcela prázdnou bránu.

LEWICKI - 3:0

71

Švédsko právě vstřelilo branku!
Prodloužení dnes neuvidíme, Švédové dokonale otáčí nepříznivý stav z prvního utkání ve Francii. Znovu jim pomohl rohový kop, k míči se dostal OSCAR LEWICKI a jeho střela skončila až za dezorientovaným Areolou.

THELIN - 2:0

35

Švédsko právě vstřelilo branku!
Myslím, že mohu říct – je vyrovnáno. ISAAC KIESE THELIN se na levé straně pokutového území po pěkné akci svého mužstva dostal k míči a střelou po zemi ke vzdálenější tyči nedal Areolovi nejmenší šanci. Za tohoto stavu by se prodlužovalo, případně by se kopaly penalty.

THELIN - 1:0

3

Švédsko právě vstřelilo branku!
Tak to je parádní začátek pro Švédy. ISAAC KIESE THELIN přeskočil všechny protihráče a hlavou poslal míč za bezmocného Areola. Tohle hráči ze země tří korunek potřebovali, rychlý gól.

Švédsko – Francie

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 3. Thelin, 35. Thelin, 71. Lewicki, 88. Lewicki – 87. Kurzawa

Karty:   73. Guidetti (SWE), 73. Khalili (SWE), 76. Olsson (SWE) – 54. Wanga (FRA), 73. Kondogbia (FRA), 87. Kurzawa (FRA)

Švédsko: Carlgren – Krafth, Miloševič, Baffo, Konate – Olsson (87. Ishak), Khalili, Lewicki, Hallberg (69. Tibbling) – Kiese Thelin, Guidetti (90+1. Nilsson-Lindelöf).
Náhradníci: Linde – Bärkroth, Engvall, Ishak, Nilsson-Lindelöf, Ssewankambo, Tibbling.

Francie: Areola – Foulquier, Umtiti, Laporte, Kurzawa – Imbula Wanga, Tolisso (75. Fekir), Kondogbia – Thauvin, Bahebeck (65. Coman), N´Tep.
Náhradníci: Boucher – Coman, Fekir, Landre, Mendy, Sanson, Veretout.

Rozhodčí: I. Kružliak – T. Somolani, T. Mokos.