Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Itálie – Slovensko

3:1

konec (2:0)

14.10.2014, 16:00 • Giglio, Reggio Emilia (ITA) • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.48 4.1 6.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Samuele LONGO - 3:1

90

Itálie právě vstřelila branku!
Slovákům se standardní situace nepodařila, přišli o míč a Itálie vyrazila do protiútoku. Útočnou akci táhl Bernardeschi, který dovezl balon do vápna a počkal na podporu spoluhráčů. Bernardeschi poté přihrál před branku, kde se k míči dostal SAMUELE LONGO. Nicméně okamžitě proti němu vystartoval Rusov, který mu snížil úhel a potom se tam dostal ještě jeden bránící protihráč, ale LONGO si poradil zkušeně a přesnou trefou ke vzdálenější tyči pojistil vedoucí skóre.

Stanislav LOBOTKA - 2:1

63

Slovensko právě vstřelilo branku!
STANISLAV LOBOTKA se naštval a vzal veškerou zodpovědnost na sebe. LOBOTKA si v těžké pozici navedl míč na pravačku, nenechal se rozhodit bránícími protihráči a nádherným lobem překonal domácího brankáře, který byl absolutně bez šance. Bardi jen zůstal zírat, jak to SOBOTKA skvěle kopl.

Andrea BELOTTI - 2:0

16

Itálie právě vstřelila branku!
ANDREA BELOTTI bezpečně proměnil pokutový kop, a poslal tak Itálii do dvoubrankového vedení. Brankář Rusov nevystihl směr, a tak inkasované brance zabránit nedokázal.

Federico BERNARDESCHI - 1:0

5

Itálie právě vstřelila branku!
FEDERICO BERNARDESCHI se ve velkém vápně dostal k balonu a přes bránící protihráče ze své kopačky vyslal přesnou trefu do levého horního rohu, proti které byl brankář Rusov bez šance. BERNARDESCHI to trefil opravdu výtečně, teď je jen otázka, zda chtěl centrovat nebo to tak vážně chtěl. Nicméně tato branka byla nádherná a určitě ji ještě několikrát uvidíme.

Itálie – Slovensko

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 5. Bernardeschi, 16. Belotti (pen.), 90. Longo – 63. Lobotka

Karty:   25. Viviani (ITA), 30. Crisetig (ITA), 60. Berardi (ITA), 72. Bernardeschi (ITA), 88. Biraghi (ITA) – 15. Duda (SVK), 19. Zreľák (SVK), 35. Lásik (SVK), 78. Rusov (SVK), 90+1. Teixeira (SVK)   34. Duda (SVK), 78. Zreľák (SVK)

Itálie: Bardi – Zappacosta, Rugani, Bianchetti (C), Biraghi – Crisetig, Viviani (54. Benassi), Battocchio – Berardi (86. Baselli), Belotti (77. Longo), Bernardeschi.
Náhradníci: Leali – Sabelli, Goldaniga, Baselli, Benassi, Longo, Trotta.

Slovensko: Rusov – Pauschek, Teixeira, Niňaj (21. Škriniar), Mazáň – Lásik (C), Paur (46. Lobotka) – Schranz (83. Malec), Duda, Hrošovský – Zreľák.
Náhradníci: Le Giang – Hudák, Lobotka, Mészáros, Škvarka, Škriniar, Malec.

Rozhodčí: McLean – Harris, Ross