Menu

Hokej

KHL

Medveščak Záhřeb – HC Slovan Bratislava

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0)

14.10.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.3 3.7 2.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:00

Branka Slovanu zůstává prázdná!

50:51

Ivan Baranka je trochu přísně vyloučen, podle rozhodčích držel hůl Segalovi. Medveščak bude hrát přesilovku.

41:08

Kurtis Foster při střele zlomil hůl a ve snaze zastavit brejk domácích se s ní ještě zapojil do hry. Za to samozřejmě dostává dvouminutový trest. Síly na ledě se vyrovnávají.

40:22

Ivan Baranka byl faulován Thomasem a Slovan si hned v úvodu třetí části zahraje přesilovku.

36:34

Mark Popović podrazil Vondrku a Slovan bude hrát přesilovku.

34:28

Patrick White naskočil z trestné lavice a hned se dostal do obrovské šance! Bartovič po levé straně zavezl kotouč do pásma a předložil ho jako na zlatém podnose Whitovi. Ten to neudělal špatně, puk zvedal nad padajícího Brusta, ale domácí gólman ještě nad sebe máchl lapačkou a kotouč v ní ukryl. Nádherný zákrok, na který si White bude asi dlouho pamatovat, Barry Brust mu ukradl jasný gól.

32:18

Patrick White fauloval Pelletiera. Domácí si zahrají přesilovku.

29:17

Oboustranné vyloučení. Shaone Morrisonn krosčekoval Andreje Šťastného, který však oplácel a na trestnou tak jdou oba hráči.

29:06

Jako blesk z čistého nebe přišla šance domácích! Anderson poslal z rohu kotouč na zadní tyčku, kam si najížděl Thomas. Útočník Medvědů však nedokázal propasírovat puk za Januse, který se rychle přemístil.

25:05

Domácí hrubě chybovali při střídání a Foster tak mohl vyslat do sólového úniku Hudáčka. Ten sice objel vyjíždějícího Brusta, ale už se zahnal mimo střelecký úhel. Ještě se pokusil poslat kotouč zpět před brankoviště, ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl dostatečně blízko.

19:53

Z výborné práce Michala Vondrky mohl těžit Libor Hudáček. Vondrka individuálně zavezl kotouč do útočného pásma a tam ho přenechal Hudáčkovi, který si už položil Brusta na led, leč puk mu na poslední chvíli vypíchl vracející se protihráč.

Brandon SEGAL - 1:0

17:09

Medveščak právě vstřelil branku!
Je tu první gól zápasu! St. Pierre v útočném pásmu předal kotouč BRANDONU SEGALOVI, který na nic nečekal, z pravého kruhu vypálil golfákem a Janus máchl lapačkou do prázdna. Hostujícímu brankáři možná zastínil výhled obránce Starosta. Asistence: Martin St. Pierre.

06:50

Shaone Morrisonn vylouen za hákování, přesilovka pro Slovan.

04:29

Na druhé straně odpověděl Pelletier, který se dvakrát za jedno střídání objevil před Janusem. Poprvé nedokázal ani zakončit, ale ve druhém případě musel hosty podržet Janus.

03:48

Nagy z otočky nahodil kotouč před branku a byla z toho velká šance hostí! K dorážce se totiž dostal Tičar a Brust měl štěstí, že kotouč neskončil za jeho zády.

Medveščak Záhřeb – HC Slovan Bratislava

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Segal (St. Pierre)

Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Flood, Martinović, Carle, Morrisonn, Popović, Hutchinson – Thomas, Anderson, Polushaj – Segal, St. Pierre, Pelletier – Perkovich, Murray, Kostović – Trotter, Wright, Björkstrand.

HC Slovan Bratislava: Janus (Godla) – Baranka, Štajnoch, Sigalet, Sersen, Starosta, Foster, Brejčák – Bartovič, Surový, Netík – Hudáček, Bližňák, Vondrka – Jeglič, Tičar, Nagy – Lunter, White, Šťastný.

Rozhodčí: Safiullov, Sergejev – Balodis, Šichanov

Průběh zápasu
1. třetina
06:50
17:09
Po 1. třetině
2. třetina
29:17
32:18
36:34
Po 2. třetině
3. třetina
40:22
41:08
50:51
Konec