Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Polsko – Skotsko

2:2

konec (1:1)

14.10.2014, 20:45 • National Stadium Warsaw, Varšava (POL) • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.86 3.3 4.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Arkadiusz MILIK - 2:2

76

Polsko právě vstřelilo branku!
Na levém křídle se dobře uvolnil Jędrzejczyk, který poslal přesnou kolmici do vápna, kam si naběhl ARKADIUSZ MILIK a poté nekompromisně poslal balon za brankářova záda.

Steven NAISMITH - 1:2

57

Skotsko právě vstřelilo branku!
Volný přímý kop si vzal na starost Morrison a do vápna poslal nadýchaný centr, ke kterému se dostal STEVEN NAISMITH, jenž nastavil pouze kopačku a poslal hosty do vedení. Brankář Szczęsny se hrozně zlobí na své spoluhráče, protože nechali NAISMITHA osamoceného.

Shaun MALONEY - 1:1

18

Skotsko právě vstřelilo branku!
Ve vápně se dobře uvolnil Anya, který obdržel přihrávku a poté poslal balon před branku, tam se ke střele dostal SHAUN MALONEY, jenž vystřelil zhruba z penaltové značky a přesnou trefou vyrovnal na 1:1.

Krzysztof MąCZYńSKI - 1:0

12

Polsko právě vstřelilo branku!
Hutton nedokázal odehrát balon do bezpečí a poslal do šance hosty. KRZYSZTOF MĄCZYŃSKI se dostal k odraženému balonu a okamžitě vystřelil. Jeho pokus pravačkou byl neomylný a navíc se ještě odrazil od tyče do brány, a tak byl Marshall naprosto bez šance. Tento gól byl opravdu velmi pohledný a určitě ho ještě několikrát uvidíme.

Polsko – Skotsko

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 12. Mączyński, 76. Milik (Jędrzejczyk) – 18. Maloney (Anya), 57. Naismith (Morrison)

Karty:   60. Krychowiak (POL), 84. Mila (POL) – 86. G. Greer (SCO)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:2.

Polsko: Szczęsny – Piszczek, Szukała, Glik, Jędrzejczyk – Grosicki (89. Żyro), Mączyński, Krychowiak, Sobota (63. Mila) – Lewandowski (C), Milik.
Náhradníci: Boruc, Fabiański – Cionek, Wawrzyniak, Olkowski, Mila, Rybus, Starzyński, Kucharczyk, Żyro, Teodorczyk, Wojtkowiak.

Skotsko: Marshall – Hutton, Martin, G. Greer, Whittaker – Maloney, Morrison, Brown (C), Anya – S. Fletcher (71. D. Fletcher), Naismith (71. Ch. Martin).
Náhradníci: C. Gordon, Gilks – Robertson, Forsyth, McArthur, D. Fletcher, Bannan, Bryson, Ch. Burke, May, Ch. Martin, Berra.

Rozhodčí: del Palomar – Martínez, Devís