Menu

Hokej

KHL

SKA Petrohrad – HC Slovan Bratislava

7:2

konec (1:0, 3:1, 3:1)

06.10.2014, 17:30 • Ice Palace • Martin Doležal

Tipsport: 1.28 6.0 7.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V dnešním střetnutí vítězí zcela zaslouženě tým Petrohradu, ten svého soupeře ze Slovenska roznesl rozdílem třídy. Velice dobře se prezentoval Dadonov, který si připsal tři asistence a hlavně Panarin, který ve druhé formaci dokázal přidat tři góly. Také Roman Červenka nezůstal pozadu a pomohl svému týmu k vítězství dvěma přesnými zásahy. To je ode mne vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (19:53:31)

60:00

Konec zápasu.

BARANKA - 7:2

59:24

Slovan právě vstřelil branku!
V samotném závěru přichází alespoň zmírnění debaklu. Od modré čáry napřáhll IVAN BARANKA , jenž tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě. Ivannikov měl pravděpodobně zakrytý výhled a na jeho ránu tak neviděl. Asistence: Mario Bližňák.

58:35

Z úhlu střílel Kovalčuk, avšak tvrdou střelou nedokázal kus černé pryže usměrnit mezi tři tyče. U puku jsou Slováci.

57:30

Hosté v plném počtu.

56:35

Z brejku mohl zahrozit Baranka, avšak ten svůj individuální únik nevyužil a střelou z dálky jen pozdravil domácího muže v masce.

55:30

Za krosček si na trestné posedí Foster a následuje tak přesilová hra pro SKA.

54:50

Zápas se už dohrává. Fanoušci utkání užívají a hráči na ledě v podstatě jen krouží. Petrohrad svého soupeře potrápil už tak dost.

53:33

Jeglic si najel ze strany k vrcholu kruhu, v němž vyslal projektil, který zamířil přímo do vyrážečky pozorného gólmana domácích.

53:17

Domácí v plném počtu.

52:18

Jenže dnes Slovan nemá vůbec svůj den. Ze strany hostů je hodně nepovedený výkon a Ivannikov nemusí řešit nikterak vážně situace.

51:17

Kovalčuk dnes není příliš vidět, ale před malou chvíli se provinil faulem, a také on obdrží menší trest.

49:46

Jak je vidět, tak Bratislava by se nejradši už viděla v šatně, naopak SKA si zápas vyloženě užívá a to zcela zaslouženě.

ČERVENKA - 7:1

49:14

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tak tohle už začíná být exhibice! ROMAN ČERVENKA zůstal osamocený na pravé straně útočné třetiny, zužitkovanou přihrávku využil tím nejlepším možným způsobem, když z první vypálil a puk poslal nad rameno bezmocnéno Backlunda. Asistence: Patrick Thoresen, Tony Martensson.

PANARIN - 6:1

48:58

Petrohrad právě vstřelil branku!
Čepice dolů, je tu hattrick! ARTĚMIJ PANARIN v dnešním utkání dominuje, což potvrdil svým třetím gólem. Zmiňovaný hráč si nabruslil z pravé strany před branku na přihrávku Dadonova a s velkým přehledem napálil kotouč k bližší tyči. Asistence: Jevgenij Dadonov.

47:53

V této chvíli je o vítězi v podstatě rozhodnuto. Slováci už mají jen teoretickou šanci se do utkání vrátit. Snaží se, ale v útočné fázi se jim vůbec nedaří.

47:12

Domácí v plném počtu.

ČERVENKA - 5:1

46:00

Petrohrad právě vstřelil branku!
ROMAN ČERVENKA trestné střílení bez potíží využil, když famózním způsobem ukličkoval Backlunda, kterého si položil k zemi a následnou střelou pod horní konstrukci bez potíží kotouč usměrnil.

45:46

Červenka ujžíděl v oslabení úplně sám na branku! Byl ale hákován Fosterem a bude následovat trestné střílení

45:12

Následuje vyloučen na straně domácích. Tichonov podrazil Bližňáka a také on putuje na trestnou lavici.

44:28

Velice nebezpečně dorážel před Ivannikova Netík, jenž si najel na zteč před brankoviště. Domácí brankař včas natáhl svůj beton a jeho zakončení zneškodnil.

43:33

Hosté v plném počtu.

43:06

Nakonec přišla rána od modré. Tu vyprodukoval Rjasenskij, avšak byla zblokována a hostujícící gólman nemuse zasahovat.

42:15

Domácí po dlouhé kombinaci neudrželi kotouč a jsou vykázani z útočné třetiny. Slovan bez potíží stihne vystřídat.

41:33

Na protější straně byl se dopustil faulu Baranka, jenž se provinil hákováním. Odsedí si za to dvě minuty na trestné.

41:02

Murlye obkroužil svatyni s cílem zakončovat k bližší tyči. Jeho záměr ale Ivannikov vystihl a včas se přemístil a jeho zakončení tak zneškodnil.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina nám nabídla parádní hokeji. Viděli jsme čtyři góly během úvodních devíti minut druhého dějství. Aktivnější je především Petrohrad, který nasázel svému soupeři další tři branky a vyhnal tak Januse z branky. Náhradník Backlund zatím neinkasoval, ale Slovan má ve třetí části rozhodně co dohánět.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Slováci se snaží, ale nedaří se jim usadit v útočné třetině, jelikož defenzíva Petrohradu je téměř nepřekonatelná.

38:17

V závěrečných minutách druhé části přichází vyloučení. Držením se provinil Martensson, který tak dostane menší trest.

37:38

Hostujícící muž v masce se musel mít na pozoru proti Dadonovi, jenž si sjel ze středu před mezikruží. Svým zakončením prověřil vyrážečku Backlunda.

36:25

To se změnili až se střelecký projektilem Starosty, jenž prověřil levý beton domácího muže v masce.

35:20

Petrohradští hrají s velkým klidem. Za bouřlivé atmosféry si zápasu užívají a drží se stále daleko od svého brankaře, který momentálně nemá moc práce.

34:23

V individuální akci se prokoušel prosadit Surový, jenže ten proti dvěma protihráčům nedokázal vymyslet nic zajímavého a o puk přišel.

33:18

Aktivní Panarin si sjel ze strany až před brankoviště, nicméně tvrdou střelou Backlunda nikterak nepřekvapil.

32:12

Hraje se neustále nahoru-dolu. Slovan nic nevzdává, má ještě dost času na to s výsledkem něco udělat, ale musí zlepšít koncovku.

31:50

Backlund se ale už musel mít na pozoru, protože se k nebezpečné dorážce dostával Ketov, ale ten trefil jen beton brankáře.

30:16

Pokus o snížení přišel z přečíslení, avšak zakončení Bartoviče s přehledem zneškodnil Ivannikov, jenž je dnes velmi jistý a předvádí se v dobrém světle.

28:37

Hosté už na to reagují a Janus opouští branku. Nahradí ho Backlund.

KADěJKIN - 4:1

28:37

Petrohrad právě vstřelil branku!
Na ledě se z toho začíná stávat střelnice, avšak proti jediné brance. ALEXANDR KADĚJKIN si sjel blíže k mezikruží, odkud napálil kus černé pryže a tažnou střelou jej poslal nechytatelně pod levou horní spojnici. Asistence: Andrej Jermakov.

PANARIN - 3:1

27:20

Petrohrad právě vstřelil branku!
Přichází další branka SKA. ARTĚMIJ PANARIN obdržel ideální přihrávku za obranu soupeře a od útočné třetiny ujížděl sám na brankaře. Nejprve napálil beton Januse, poté se k němu ale puk bránil a zmiňovaný hráč se v následné dorážce už nemýlil a přidává tak svou druhou branku v zápase. Asistence: Andrej Kadějkin, Jevgenij Dadonov.

26:45

Ve velmi dobré pozici se objevil Vondrka. Ten pálil v mezikruží a jen těsně minul horní konstrukci.

26:12

Útočná akce na protější straně neskončila nikterak zajímavě. Vondrka i Bartovič se snažili natlačit před Ivannikova, avšak neúspěšně.

24:55

Výborný Janus se natáhl k protější tyči a dokázal s vypětím všech sil zlikvidovat zakončení Kovalčuka.

24:23

Pokud utkání bude probíhat i nadále v podobném duchu, tak si určitě nemůžeme stěžovat. Rázem se hraje nahoru-dolu a je tak na co se dívat.

23:35

Slovan právě vstřelil branku!
Hosté během krátké chvíle snižují a vracejí se tak zpět do utkání. Štajnoch nahodil kotouč před branku a MICHAL VONDRKA dokázal kus čermé pryže tečovat tak, že zamířil mezi betony překvapeného Ivannikova, který to nečekal. Asistence: Martin Štajnoch.

MARTENSSON - 2:0

22:01

Petrohrad právě vstřelil branku!
A rázem je z toho další gól. Rychlý protiútok SKA nadělal před svatyní Slovanu velké zmatky. Skákavý puk se Janus pokoušel pokrýt tím, že si lehl před své brankoviště. Pro jeho smůlu ale kus černé pryže neudržel, když se k dorážce dostal TONY MARTENSSON. Asistence: Roman Červenka, Patrick Thoresen.

21:28

Další útok hostů zastavil pozorný Alexandrov. Ten totiž odstavil od puku Nagyho a Petrohradští míří do útoku.

20:45

Úspěšný zákrok si připeasl Ivannikov po střele Netíka. Puk ale nechtěl rozehrát, a tak jej podržel v lapačce. Následuje tady vhazování.

20:01

Začala druhá třetina.
Už se nic nestane. Úvodní dějství je za námi a přineslo nám jednu branku. Tu gvstřelil při přesilové hře v 17. minutě Panarin. Petrohrad není překvapivě takovým favoritem, jak se očekávalo a Slovan měl dvě poměrně dobré příležitosti, ale Ivannikov si s nima poradil, a tak jdou do kabin šťastnější domácí. Druhá třetina začne v 18:21.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:19

Chvíli na to se vydal do útočné akce Dadonov a hostujícící gólman musel kotouč zachytit a raději vyčkat na přerušení.

18:50

Hosté se snaží nějakým způsobem zareagovat, ale Petrohrad je na koni. Červenka napálil kus černé pryže z úhlu a Janus musel natáhnout svůj beton.

PANARIN - 1:0

16:41

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tak jsem to zakřikl, protože vzápětí se domácí v přesilové hře přeci jen prosazují. ARŤĚMIJ PANARIN dostal nabito k modré čáře a nekompromisní dělovkou poslal puk do pravé tyče od které se poté odrazil za záda Januse. Asistence: Vadim Šipačjov, Jevgejin Dadonov.

16:08

Domácím se příliš nedaří v útočné třetině. SKA má puk ve své moci, ale ke střele se nemůže dostat. Slováci se výborně brání.

15:04

Hra nám moc dlouho nevydrželo a znovu se vylučuje. První početní výhodu si zahraje Petrohrad. Brejčák dostane menší trest za hákování.

15:01

Oba celky jsou v plném počtu.

14:15

Střelecký pokus si připsal ze střední vzdálenosti Vondrka. V této fázi hry je překvapivě lepším týmem Slovan, který už několikrát prověřil pozornost Ivannikova.

13:01

Na straně Petrohradu putuje na trestnou Brejčák. A na straně SKA je to Tichonov. Oba dostávají menší tresty za hrubost.

12:31

Před Janusem vznikla menší strkanice, do které se zapojil především Kovalčuk. Určitě se bude vylučovat.

11:39

Domácí v plném počtu.

11:09

Nakonec ale šance přišla a to velká! Ivannikov zůstal na zemi a k doržáce se dostal úplně osamocený Surový. Ten nedokázal ani natřikrát s vypětím všech síl prostrčit puk za jeho záda.

10:17

Hostům se nedaří prosadit, protože Petrohrad dobře brání území před svým gólmanem, a tak na nějakou střelu stále čekáme.

09:39

Tak nakonec ne. Bude se vylučovat. Na domácí straně putuje na trestnou Ericsson, který se provinil hákováním.

09:19

Gólman Petrohradu musel čelit dvěma střelám. Obě z holí Surového, ale naštěstí pro SKA to všechno skončilo dobře.

08:18

Střelecký pokus si připsal Murley, který střílel ze středu mezikruží. Ivannikov včas zasáhl a nebezpečný pokus zneškodnil.

07:41

To se mohlo změnit s příchodem Červenky, avšak český hráč v dobré pozici promáchl a zaútočit může znovu Slovan.

07:08

Domácí tým je zatím nadále aktivnějším a lepším celkem, nicméně Petrohrad zatím nevyslel nějakou závažnější šanci, která by vedla ke gólu.

06:17

Surový chtěl překvapit Ivannikova ranou z otočky k bližší tyči. Domácí muž v masce měl svou tyč pokrytou a kotouč zastavil.

06:02

Až teď si Ivannikov poprvé sáhl na puk, poté co ho po nahození uklidil do své lapačky. Následovat bude vhazování před domácí brankou.

05:17

Jenže opět se slovenský tým nedostal ani přes střední pásmo, protože přihrávka Netíka byla zablokována.

04:05

Zpoza branky hledal Tichonov své spoluhráče před brankovištěm. Nepřihrál ale přesně a zaútočit může Bratislava.

03:17

Panarin číhal na pravé straně a pokoušel se zužitkovat kotouč střelou z první. Rána mu ale nesedla Janus tak zasáhl s přehledem.

02:53

Petrohradší jsou aktivnější a neustále se drží před svatyní svého soupeře. Slovan se nemůže vymanit ani do střední třetiny.

01:28

Vzápětí zachytil Thoresen puk v útočné třetině a okamžitě jej posílal na branku, avšak hostujícící gólman opět bez potíží vyrazil.

00:30

První střelu zápasu si připsal Kovalčuk, který pálil z kruhu zápěstím. Janus včas vyrazil kotouč ramenem.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SKA Petrohrad: Ivannikov – Rjasenskij, Chafizullin, Alexandrov, Kutějkin, Bělov, Chunov, Judin, Jermankov – Tichonov, Ericssson, Kovalčuk (C) – Dadonov, Šipačjov, Panarn – Thoresen, Martensson, Červenka – Ponikarovskij, Ketov, Kadějkin.

HC Slovan Bratislava: Janus – Baranka, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Brejčák, Starostra, Foster – Nagy, Murley, Vondrka – Netík, Surový, Bartovič (C), Jeglic, Ticar, Hudáček – Lunter, Šťastný, Bližňák.

Rozhodčí: Gamalej, Gašilov – Golovljov, Lazarev.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

HC Slovan Bratislava se v loňské sezóně nedostal do play-off a to hodlá letso změnit. Zatím nemá špatný rozjezd sezóny, když z 11 zápasů vyhrál šest utkání a pět jich prohrál. V dnešním zápase to ale bude mít slovenský tým velice těžké a v podstatě může jen překvapit.
SKA Petrohrad patří mezi největší aspiranty na titul. Tým v čele s největší hvězdou Iljou Kovalčukem zatím válí a ve 13 zápasech prohrálo pouze jednou. Nastřílel nejvíce branek, konkrétně 61 a inkasoval jich pouze 28, což je velká zásluha českého brankaře Alexandra Saláka. Další český hráč Roman Červenka se zatím příliš střelecky nechytil.
Krásné hokejové odpoledne. V dnešním střetnutí kontinentální ligy nás čeká pikantní souboj. SKA Petrohrad přivítá na své půdě Slovan Bratislavu. Favoritem je domácí tým.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

SKA Petrohrad – HC Slovan Bratislava

7:2

konec (1:0, 3:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 23. Martensson (Červenka, Thoresen), 28. Panarin (Dadonov, Kadějkin), 29. Kadějkin (Jermakov), 46. Červenka (TS), 49. Panarin (Dadonov), 50. Červenka (Thoresen, Martensson) – 24. Vondrka (Štajnoch), 60. Baranka (Bližňák)

SKA Petrohrad: Ivannikov – Rjasenskij, Chafizullin, Alexandrov, Kutějkin, Bělov, Chunov, Judin, Jermankov – Tichonov, Ericssson, Kovalčuk (C) – Dadonov, Šipačjov, Panarn – Thoresen, Martensson, Červenka – Ponikarovskij, Ketov, Kadějkin.

HC Slovan Bratislava: Janus (29.Backlund) – Baranka, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Brejčák, Starostra, Foster – Nagy, Murley, Vondrka – Netík, Surový, Bartovič (C), Jeglic, Ticar, Hudáček – Lunter, Šťastný, Bližňák.

Rozhodčí: Gamalej, Gašilov – Golovljov, Lazarev

Průběh zápasu
1. třetina
09:39
13:01
15:04
16:41
Po 1. třetině
2. třetina
22:01
23:35
27:20
28:37
38:17
Po 2. třetině
3. třetina
41:33
45:12
46:00
48:58
49:14
51:17
55:30
59:24
Konec