Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Poprad – MFK Košice B

1:0

konec (1:0)

05.10.2014, 17:30 • NTC Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.6 3.6 4.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V druhom polčase toho mužstvá príliš veľa nepredviedli, Poprad tak zvíťazil po jedinom góle v zápase z kopačky Erika Maliňáka zo 43. minúty.

Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:15:59)

90

Koniec zápasu.

90

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Erik Maliňák, prichádza Róbert Pristač.

89

Boris Gáll sa púšťal do útoku po ľavej strane, napokon ho však odzbrojil Milan Ondruš.

88

Loptu však z priestoru šestnástky dokázal bez problémov rukami vyboxovať brankár Huszárik.

88

Sergej Pilipčuk sa tlačil po pravej hranici šestnástky do zakončenia, napokon sa mu to nepodarilo, ale vybojoval aspoň rohový kop.

86

Boris Gáll sa zmocnil lopty za pokutovým územím a tvrdo vystrelil, Huszárik však dokázal loptu bez problémov zachytiť.

86

Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Tomáš Benetka, prichádza Sergej Pilipčuk.

85

Košičanom sa teraz nevydaril pohyb smerom dopredu, Bendík získal loptu a posielal ju dopredu na Korenka, následne tam už bol košický hráč.

83

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Pavol Rams, prichádza Jakub Korenko.

81

Kubus zachytil loptu na hrote, posunul ju pred vápno Oreničovi, no jeho koncovka smerovala iba do košických hráčov.

80

Filip Palutka našiel dobrým centrom z priestoru pri rohovej zástavke v šestnástke Pavla Ramsa, no jeho zakončenie z prvej do stredu brány dokázal Stijaković zachytiť!

80

Košičania mierne zatlačili domácich na útočnej polovici, ku strele spoza šestnástky sa dostal Milan Dimun, no jeho zakončenie smerovalo ďaleko vedľa brány.

78

Michal Horodník sa dostal do zakončenia spoza pokutového územia, no mieril ďaleko vedľa brány.

77

Marián Ferenc zahrával ďalšiu štandardku, no košickým hráčom sa podarilo loptu dostať do bezpečia.

75

Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Lukáš Urban, prichádza Patrik Vansa.

74

Popradským futbalistom sa príliš v druhom polčase nedarí dostávať do nebezpečných situácií, vyzerajú ako keby sa už s výsledkom uspokojili.

73

Lukáš Kubus sa dostal spoza šestnástky do zakončenia, no jeho strela napokon smerovala ďaleko vedľa brány.

71

Orenič posunul po čiare na útočnej polovici Maliňákovi, ten si všimol, že do šestnástky mu nabieha Kubus, no centrom len nastrelil protihráča.

70

Kubus teraz posunul na pravú stranu Maliňákovi, no ten už sa nesnažil loptu dostať do zakončenia a len ju bezhlavo odkopol mimo ihriska.

69

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Róbert Ujčík, prichádza Dominik Orenič.

67

Tomáš Benetka poslal z pravej strany dobrý center do malého vápna, kde si našiel priestor Boris Gáll, no našťastie netriafal z ťažkej pozície priestor brány.

66

Košičania sa teraz snažili dostať do zakončenia, ich prihrávky a centre cez šestnástku im však príliš nevychádzali a následne loptu zachytil brankár Huszárik.

64

Milan Ondruš skúsil vypáliť spoza pokutového územia, no strelu poslal pravačkou mimo priestoru brány.

62

Róbert Jano si po autovom vhadzovaní Košíc spracoval prihrávku v šestnástke, pekne si ju prehodil a pálil, no Huszárik zachránil svoj tím a loptu vyrážal pred seba a následne ju Janigloš už odkopol do bezpečia.
Dnešné stretnutie sleduje 1580 divákov.

60

Kubus dokázal dobehnúť dlhý center na ľavú stranu, následne už však nemal nikoho zo spoluhráčov v šestnástke, tak odovzdal loptu Palutkovi.

59

Pavol Rams sa snažil na útočnej polovici sám presadiť, no napokon sa zaplietol a neprešiel cez dvojicu brániacich hráčov.

58

Domácim futbalistom sa teraz príliš bez problémov nedarí dostať do útoku, tentokrát zlú prihrávku poslal Milan Ondruš.

57

Košičania dokázali loptu z vlastnej polovice odkopnúť až ku Huszárikovi, následne môžu domáci začínať novú akciu.

55

Maliňák si na útočnej polovici posunul loptu po spracovaní až príliš dopredu a následne ju nedokázal zachytiť, keďže ho predbehol Pavúk.

54

Ferenc z ľavej strany poslal dobrú prízemnú loptu pred bránu, ktorú ešte tečoval Kubus, no neusmernil ju do brány. Všetko následne vyriešil Ladislav Hirjak.

53

Marián Ferenc sa na útočnej polovici nedokázal presadiť cez obrancov, po ňom to skúsil Ujčík spoza šestnástky, no napokon vyslal len nevýraznú strelu mimo brány.

52

Ondruš prihrával pred šestnástku Ujčíkovi, no tomu sa nepodarilo presadiť proti košickému obrancovi.

50

Boris Gáll preveril brankára Huszárika strelou spoza pokutového územia, popradský brankár však nemal problém so zachytením a pripísal si tak úspešný zákrok.

48

Lukáš Urban sa dokázal dostať do zakončenia cez stred ihriska, jeho prízemnú strelu však dokázal brankár Huszárik vyraziť na rohový kop.

46

Po zmene strán pokračujeme druhým polčasom. Košičania mali výkop, no nepodarilo sa im okamžite dostať do útoku.

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sme videli veľkú prevahu akcií a zakončení zo strany popradských hráčov, tí sa napokon dokázali v 43. minúte prvého polčasu dostať do vedenia zásluhou gólu z kopačky Maliňáka.
Druhý polčas sa začne približne o 18:30.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Lukáš Urban teraz vyzeral byť chvíľu otrasený, no po chvíli sa dokázal bez rýchlej lekárskej prehliadky postaviť a pokračuje v hre.

44

Ferenc najprv poslal do vápna mäkký center na Ujčíka, ktorý okamžite posunul do strany na Kubusa, no pri ňom už bol protihráč, ktorý loptu odstránil mimo nebezpečia.

43

Poprad dal gól!
Popradskí futbalisti sa v závere prvého dejstva dostávajú do vedenia v tomto zápase! Róbert Ujčík našiel kolmicou po pravej krajnej hranici šestnástky ERIKA MALIŇÁKA, ktorý sa ešte trochu priblížil ku bráne a peknou strelou ku ľavej žrdi otvoril skóre!

42

Práve sa tu v Poprade spustil jemný dážď. Dúfajme, že to výrazne nenaruší priebeh zápasu.

40

Pavol Rams si teraz pripravil loptu za šestnástkou a nebezpečne vypálil. Lopta bola naozaj hrozbou pre Košice, keďže letela pár centimetrov vedľa pravej žrde!

39

Marián Ferenc je v popradskom tíme špecialista na štandardky, no teraz mu pokus príliš nevyšiel. Poslal do vápna plachtiacu loptu, ktorú dokázal Stijaković bez ťažkostí eliminovať.

37

Ferenc teraz znovu dobre myslel a z ľavej strany poslal do pokutového územia center, kde si hľadal miesto Maliňák, no loptu ako prvý zachytil brankár hostí.

37

Tomáš Sedlák sa rozhodol pre priame ohrozenie brány, no napokon mieril len mimo svätyne Nikolu Stijakovića.

36

Ferenc posunul na útočnej polovici na Kubusa, ten mu loptu vrátil a následne bol Ferenc faulovaný. Poprad bude teda zahrávať štandardku.

34

Lukáš Kubus si spracoval loptu v šestnástke, no následne sa pošmykol, pýtal si trochu aj faul, keďže hneď vedľa neho stál protihráč, ale následne žiaden pokutový kop pre Poprad nie je prisúdený.

33

Ferenc zahrával štandardku priamo do pokutového územia, kde sa v tlačenici zmocnil lopty Ujčík, no mieril len do protihráčov. O malú chvíľu sa hostia oslobodili.

32

Michal Horodník dokázal prejsť cez dvojicu protihráčov, no následnou prízemnou strelou veľmi nevystrašil Huszárika, ktorý sa ku bližšej žrdi dokázal natiahnuť s istotou a loptu zachytiť.

31

Tomáš Benetka centroval loptu z pravej strany, no s istotou ju odrazil popradský kapitán Bendík. Košičania však stále na útočnej polovici.

30

Na Ferencov center si dokázal dobre v šestnástke naskočiť Róbert Ujčík, no hlavičkou usmernil loptu tesne vedľa brány.

29

Michal Horodník teraz fauloval na obrannej polovici Mariána Ferenca, Popradčania tak získavajú štandardku.

28

Rozhodca teraz odpískal zákrok Palutku na Jana, ktorý však bol dosť diskutabilný. S rozsudkom hlavného rozhodcu však nič neurobíme, a tak Košičania získavajú loptu.

27

Kubus sa teraz uvoľnil po pravej strane, vypálil na bránu, brankár Stijaković vyrazil loptu priamo pred seba, kde dobiehal Ujčík, no nepresadil sa cez obrancu Michala Jonca!

26

Erik Maliňák poslal z pravej strany plytký center do šestnástky, ktorým hľadal Kubusa, no loptu napokon bezpečne do náručia lapil košický brankár Nikola Stijaković.

25

Lukáš Kubus našiel dobrou prihrávkou z ľavej strany šestnástky za hornou hranicou pokutového územia Tomáša Sedláka, no ten mieril vysoko nad bránu!

24

Rams sa snažil na útočnej polovici po spracovanej prihrávke od Maliňáka obhodiť si protihráča, no nevyšlo mu to.

22

Ujčík ešte prenechal z hornej hranice vápna loptu dozadu Palutkovi, no ten strieľal iba do košických hráčov stojacich pred ním.

21

Michal Horodník poslal nepríjemný center z pravej strany ku vzdialenejšej žrdi, kde dobehol Mojmír Trebuňák, no ten hlavičkou nedokázal zakončovať a od brány tak bude odkopávať brankár Huszárik.

20

Lukáš Janigloš poslal z obrannej polovice center na hrot, kde si vytváral pozíciu Kubus, no napokon len košický obranca Jonec loptu odhlavičkoval do bezpečia.

19

Na útočnej polovici fauloval Palutka protihráča, Košičania tak získali loptu a môžu rozvíjať novú útočnú akciu z vlastnej polovice.

17

Ferenc z ľavej strany len nastrelil protihráča, následne počkal pri čiare, kým k nemu príde Benetka, Poprad však napokon získal len autové vhadzovanie.

16

Veľká možnosť pre Poprad! Ferencov center z rohovej zástavky prišiel asi na hranicu malého vápna, kde bol Lukáš Janigloš, ktorý hlavičkou namieril dobre, no loptu priam z bránkovej čiary odrazil Michal Jonec!

15

Ladislav Hirjak poslal zo štandarky z pravej strany center do šestnástky, ktorý však dokázal Rams odkopnúť. Následne vyrazili domáci do nádejného protiútoku, no Bendíkova prihrávka z ľavej strany šestnástka neprešla cez obrancu.

13

Po pár pokusoch o útok na oboch stranách hra pokračuje s loptou na kopačkách u popradských hráčov, ktorí rozvinuli nový útok, no pred šestnástkou Kubus stroskotal.

11

Kubus našiel z ľavej strany spred vápna dobrým centrom na opačnej strane pokutového územia Kubusa, ktorý si pripravil loptu na strelu, no napokon pálil mimo brány!

10

Košičania si teraz vydýchli a loptu poslali až ku brankárovi Huszárikovi. Domáci futbalisti teda začínajú novú útočnú akciu z vlastnej časti ihriska.

9

Mohli sme vidieť prvý gól stretnutia! Na Ferencov center si našiel priestor kapitán Matúš Bendík, hlavičkou mieril dobre, no pri pravej žrdi ešte stál košický obranca, ktorý loptu odhlavičkoval preč. Následne sa Bendík v šestnástke zmocnil ďalšej prihrávky, tentokrát mohol skórovať s istotou, no pošmykol sa a netrafil loptu!

9

Ferencov center z priestoru pri rohovej zástavke pre istotu Ladislav Hirjak odkopol na rohový kop, prvý pre domácich v tomto zápase a aj celkovo.

8

Milan Dimun spáchal na Erika Maliňáka v stredovom kruhu nedovolený zákrok, domáci tak majú loptu k dispozícii a začínajú z vlastnej polovice tvoriť.

7

Trebuňák sa tlačil po ľavej strane, no do šestnástky ho už nepustil popradský zadák Milan Ondruš. Následne hľadal Kubusa na hrote, no brankár Stijaković aj s ťažkosťami loptu zachytil do rúk.

6

Tomáš Benetka dokázal poslať z priestoru pri rohovej zástavke dobrý center do vnútra pokutového územia, kde si tvoril miesto Róbert Jano, no lopta mu na hlavu príliš nesadla a usmernil ju len ďaleko vedľa brány.

5

Hirjakov center do vápna však s istotou vyriešil popradský brankár Huszárik.

5

Marián Ferenc vraj fauloval Michala Horodníka na útočnej polovici Košíc. Hostia tak budú zahrávať prvú štandardku v zápase.

4

Erik Maliňák bol na pravej strane atakovaný Mojmírom Trebuňákom, no napokon hlavný arbiter stretnutia faul nepíska. Pri lopte už Košičania.

3

Spočiatku sa začína v uvoľnenom tempe. Súperi sa ešte len musia spoznať, keďže počas tejto sezóny ešte proti sebe nenastúpili. Teraz bude brankár Stijaković odkopávať od vlastnej brány po odrazenej lopte od Popradčana Kubusa.

2

Bendík získal loptu na útočnej polovici a kolmicovou prihrávkou chcel nájsť pred šestnástkou Róberta Ujčíka, no tam už dobre zapracovala hosťujúca defenzíva.

1

Úvodný výkop tohto stretnutia zahrávala dvojica Popradčanov, a to Pavol Rams a Erik Maliňák. Domáci futbalisti však hneď v úvode stratili loptu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy už postupne vycházajú z útrob štadióna na trávnik. Domáci futbalisti sa nám po dvoch týždňoch doma predstavia v tradičných bielych dresoch a hostia z Košíc odohrajú toto stretnutie v modro-žltých pásikavých dresoch.
Prajem príjemné popoludnie z národného tréningového centra v Poprade! Počasie na hranie futbalu je ideálne, slnko zapadá, pofukuje jemný vietor, teplota sa pohybuje okolo 15 stupňov Celzia. Pomaly sa končí predzápasová povinná rozcvička oboch tímov. Za dvanásť minút by sa mal zápas začať. Pred úvodným hvizdom hlavného rozhodcu si ešte prezrite zápasové súpisky, aby ste vedeli, kto bude reprezentovať Poprad a kto "béčko" Košíc.
Úvodné zostavy:

FK Poprad: Huszárik – Ondruš, Bendík ("C"), J. Tropp, M. Ferenc, Rams, Sedlák, Janigloš, Kubus, Ujčík, Maliňák
Náhradníci: Palutka, Orenič, Pristač, Korenko, Rušin
Tréner: Vladimír Lajčák

MFK Košice B: Stijaković – Hirjak, Jonec, Benetka, Dimun, Vancák, Horodník, Pavúk ("C"), Trebuňák, Urban, Jano
Náhradníci: Leško, Varga, Pilipčuk, Ndiaye, Vansa, Gáll, Petráš
Tréner: Marek Fabuľa

Rozhodca: Roman Galád – Ondrej Brendza, Peter Mihalík.
Prajem vám príjemné popoludnie z národného tréningového centra v Poprade! DoXXbet liga pokračuje 11. kolom, v ktorom uvidíme okrem iných zápasov aj súboj medzi domácim FK Poprad a rezervou MFK Košice.

FK Poprad
Pred jedenástym zápasom v premiérovom ročníku druhej ligy sídlia popradskí futbalisti presne v strede tabuľky, čiže im patrí šieste miesto. Na konte majú 14 bodov a nepriaznivé skóre 18:19. Poprad nás doposiaľ presvedčil, že doma je stopercentný, no na súperových ihriskách mu to veľmi nejde. Od začiatku súťaže doma vyhral všetky ligové zápasy, no vonku nezískal tri body ani raz. Naposledy sa popradskí futbalisti ukázali na ihrisku lídra tabuľky z Michaloviec, na ktorom však Zemplínu podľahli 3:1. Ako som už spomenul, Poprad je v domácom prostredí bezchybný. Tento fakt napomáha k tomu, že na futbal pod Tatrami si nachádza cestu čoraz viac fanúšikov tohto športu. Popradčania sa môžu pýšiť najlepšími návštevami v rámci DoXXbet ligy a taktiež v niektorých zápasoch bolo na futbale v Poprade viac divákov než na niektorých fortunaligových štadiónoch. Na posledný domáci zápas (20. septembra s Dolným Kubínom) si cestu na štadión našlo až 1876 divákov.

MFK Košice B
Košické "béčko" má momentálne na konte 11 bodov a nachádza sa na ôsmej priečke tabuľky. Košičania majú o niečo horšie skóre, keďže zatiaľ strelili 16 gólov a 20 inkasovali. Naposledy Košičania nemerali dlhú cestu za ligovým zápasom, keďže sa predstavili na ihrisku "susednej" Lokomotívy, kde však v mestskom derby prehrali 4:2. Predtým však doma zdolali Trebišov jednoznačne 3:0.

Udržia si popradskí futbalisti domácu neporaziteľnosť aj po zápase s rezervou Košíc alebo sa podarí hosťom ukradnúť podtatrancom nejaké tie cenné body do tabuľky?

To všetko a ešte mnoho viac v našom on-line textovom prenose exkluzívne len na Onlajny.eu. Prajem vám príjemný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

FK Poprad – MFK Košice B

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Maliňák

FK Poprad: Huszárik – Ondruš, Bendík ("C"), Palutka, M. Ferenc, Rams, Sedlák, Janigloš, Kubus, Ujčík, Maliňák
Náhradníci: J. Tropp, Orenič, Pristač, Korenko, Rušin Tréner: Vladimír Lajčák

MFK Košice B: Stijaković – Hirjak, Jonec, Benetka, Dimun, Vancák, Horodník, Pavúk ("C"), Trebuňák, Urban, Jano
Náhradníci: Leško, Varga, Pilipčuk, Ndiaye, Vansa, Gáll, Petráš Tréner: Marek Fabuľa

Rozhodčí: Roman Galád – Ondrej Brendza, Peter Mihalík

Diváci: 1580