Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

EA Guingamp – FC Nantes

0:1

konec (0:1)

05.10.2014, 17:00 • Stade du Roudourou, Guingamp • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.7 3.0 2.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Žlutou kartu dostává Sambou Yatabaré (EA Guingamp).

88

Beauvue posílal před bránu z pravého křídla přízemní centr a Moustapha Diallovi scházely na zadní tyči centimetry k tomu, aby míč uklidil do prázdné brány.

87

Johan Audel si hodil míč v šestnáctce na pravačku a poté napřáhl k parádní střele, která orazítkovala břevno! Nechybělo mnoho a Nantes mohlo zpečetit své vítězství.

80

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Yacine Bammou, přichází Johan Audel.

75

Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Younousse Sankharé, přichází Moustapha Diallo.

72

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Serge Gakpé, přichází Lucas Deaux.

67

Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Jérémy Pied, přichází Sambou Yatabaré.

60

Guingamp byl neuvěřitelně blízko vyrovnání, to ale brankář Rémy Riou fantastickým zákrokem odmítl! Younousse Sankhare se dostal na hranici malého pokutového území po rohovém kopu Jérémyho Pieda k hlavičce, kterou brankář Rémy Riou vytáhl jednou rukou na rohový kop.

51

Na opačné straně mohl zahrozit střídající Aristote Ndongala, jeho pokus ovšem směřovala pouze doprostřed brány.

50

Sylvain Marveaux se skvěle vyhnul Alejandro Bedoyaovi, jehož skluz vyšel naprázdno, a poté zatáhl míč skvělým průnikem k hranici šestnáctky, kde si ho hodil na pravačku a poté přízemní střelou rozvlnil boční síť. Parádní akce!

46

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Olivier Veigneau, přichází Aristote Ndongala.
Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Christophe Kerbrat, přichází Brou Angoua.

45

Ronnie Schwartz mohl vyrovnat nádhernou táhlou střelou ze střední vzdálenosti, která směřovala přesně do levého horního rohu, Rémy Riou ale vytáhl fantastický zákrok a jeho střelu skvostným zákrokem zneškodnil!

44

Žlutou kartu dostává Kian Hansen (FC Nantes).

43

Georges-Kévin Nkoudou mohl přidat druhý gól v dnešním zápase, když po levé straně hřiště skvěle pronikl mezi dvěma obránci do pokutového území a poté vyslal na domácí bránu přízemní střelu, ta však směřovala doprostřed brány, kde byl připravený Jonas Lössl.

39

Jérémy Pied vracel míč po přetaženém centru z levého křídla zpět před bránu, kde se dostal k hlavičce ze druhé vlny nabíhající Ronnie Schwartz, jehož hlavička zamířila těsně nad břevno!

Georges-Kévin NKOUDOU - 0:1

33

Nantes právě vstřelili branku!
GEORGES-KÉVIN NKOUDOU posílá Nantes exkluzivní trefou do vedení!! Veretout našel těsně před šestnáctkou zpětnou přihrávkou z levého křídla Kévina Nkoudoua, který se s tím nemazlil a nádhernou technickou střelou zatočil míč přesně do pravého horního rohu. Lépe už to trefit nešlo!

32

Jordan Veretout měl na kopačce obrovskou šanci, když se na levé straně šestnáctky dostal k odraženému míči po zablokované střele jeho spoluhráče a poté pohotově vypálil, jeho pokus ale těsně minul levý horní roh!

22

Žlutou kartu dostává Papy Mison Djilobodji (FC Nantes).

18

Claudio Beauvue napřáhl po přihrávce Sylvain Marveauxe z levé strany šestnáctky ke střele, která směřovala přesně doprostřed brány a Rémy Riou si s ní snadno poradil.

17

Žlutou kartu dostává Georges-Kévin Nkoudou (FC Nantes).

16

Bammou napřáhl z hranice šestnáctky k pohotové přízemní střele, která orazítkovala levou tyč!

10

Nantes předvedlo pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál Kévin Nkoudou, který sklepl centr z pravého křídla na vzdálenější tyč pro z druhé vlny nabíhajícího Gakpého, jehož následná přízemní střela zpoza šestnáctky směřovala přesně k pravé tyči, Jonas Lössl byl ale připraven a připsal si dobrý zákrok.

6

Yacine Bammou se dostal na levém křídle k centru, kterým vystrašil domácího brankáře Jonase Lössla, ten však zvládl jednou rukou vytěsnit míč na rohový kop.

EA Guingamp – FC Nantes

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 33. Nkoudou (Veretout)

Karty:   90+4. S. Yatabaré (GUG) – 17. Nkoudou (NAT), 22. Djilobodji (NAT), 44. Hansen (NAT)

EA Guingamp: Lössl – Jacobsen, Kerbrat (46. Angoua), Sorbon, Sankharé (75. Diallo) – Beauvue, Marveaux, Mathis (C), Pied (67. S. Yatabaré), Lévêque – Schwartz.
Náhradníci: Guichard – Angoua, Baca, Diallo, S. Yatabaré, Giresse, Mandanne.

FC Nantes: Riou – Cissokho, Vizcarrondo, Djilobodji, Veigneau (C) (46. Ndongala) – Veretout, Hansen – Gakpé (72. Deaux), Bedoya, Nkoudou – Bammou (80. Audel).
Náhradníci: Dupé – Deaux, Rongier, Shechter, Bangoura, Audel, Ndongala.

Rozhodčí: S. Ennjimi. Asistenti: C. Schurra, C. Mouysset. Čtvrtý rozhodčí: O. Husset