Menu

Florbal

Pohár mistrů (ženy)

Chur Unihockey – 1. SC TEMPISH Vítkovice

1:2

konec (1:0, 0:0, 0:2)

04.10.2014, 19:00 • Saalsporthalle • Josef Cestr (@Hyddaw)

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatovánm postupu 1. SC Vítkovice Oxdog do zítřejšího finále Poháru mistrů vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen flrobalového) Onlajnu, na počtenou! (21:12:12)
Hráčkou zápasu je v týmu 1. SC Vítkovice Oxdog vyhlášena Mirva Laitinenová. Za tým Piranha Chur je stejnou cenou odměněna Flurina Martiová.
Do zápasu vstoupili lépe hráčky Churu, které se v 5. minutě dostali do vedení zásluhou Hanky Lackové. Poté se po celý zbytek první třetiny snažily hráčky Churu o navýšení vedení, což se však nepodařilo především zásluhou dobře chytající Kubíčkové. Ve druhé třetině už ale střeleckou aktivitu převzaly hráčky Vítkovic a bylo jen dílem velkého štěstí soupeřek, že neinkasovaly ani jednu branku. Ve třetí třetině svojí aktivitu Vítkovičanky ještě navýšili a byly na hrací ploše jasně lepším týmem. To se nakonec promítlo i do skóre zápasu, neboť nejprve v 51. minutě vyrovnala na brankovišti agilní Niemcová, aby o 8 minut později otočila vývoj zápasu do vítězného konce pro Vítkovice Paloncyová. Churu nepomohla ani minutová hra bez brankáře a tým 1. SC Vítkovice Oxdog tak postupuje do finále Poháru mistrů, ve kterém vyzvou švédský Djurgårdens IF IBF!
Střely na bránu ve třetí třetině: 4 – 15.
Střely celkem: 15 – 27.
Na hrací ploše propuká veliká radost hráček Vítkovic, naopak hráčky Churu jsou smutné a přijímají utěšující slůvka od ostatních hráček.

60:00

Konec zápasu.

59:57

Míček je v rohu hrací plochy a u něj hráčky Vítkovic, to už vypadá nadějně.

59:41

Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. Chur hraje bez brankáře!

59:40

Oddechový čas pro 1. SC Vítkovice Oxdog.

59:10

Faulovaná Enenkelová odkulhala sama bez pomoci druhých na lavičku.

58:55

Chur ve veliké šanci nepřekonává vynikající Kubíčkovou.

58:12

Oddechový čas je u konce, hra pokračuje.

58:12

Oddechový čas pro Piranha Chur.

58:11

Vítkovice právě vstřelily branku!
Po předchozí akci si k míčku doběhla sama Šupáková, která zpoza brány poslala přihrávku přesně na hůl KAMILE POLYANCOVÉ, která se nemýlila střelou k levé tyči. Na hřišti propuká velká radost vítkovických hráček. Asistence: Ivana Šupáková.

58:00

Šupáková sama před Heiniovou promáchla.

57:10

Niemcové pokus vystihla velmi přesně Heiniová.

56:05

Aktivitu v těchto chvílích přebírá Chur, jejíž hráčky dvakrát vyzkoušeli pozornost Kubíčkové.

55:00

Vítkovice se lépe pohybují po hrací ploše a vytváří si nadějné šance na skórování. Další branka je velmi blízko, ale hosté nesmí zapomínat ani na obranu.

53:53

Heiniová byla na rohu brankovišti omylem sestřelena jednou z hráček Vítkovic. Vše se obešlo bez dvouminutového trestu.

Chur Unihockey – 1. SC TEMPISH Vítkovice

1:2

konec (1:0, 0:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Lacková (Luomaniemiová) – 51. Niemcová (Enenkelová), 59. Paloncyová (Šupáková)

Chur Unihockey: Heiniová (Hosigová) – Lacková, Paschoudová, Handlová, Dominioniová, Putziová, Ludwigová, Girelliová, Dellagiovannaová, Fauschová, Ulberová, Karjalainenová, Martiová, Sgierová, Ukkonenová, Buchliová, Hosigová, Zwingiová, Luomaniemiová, Gredigová

1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Šponiarová, Šupáková, Halfarová, Novakovská, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová, Mahdalová

Rozhodčí: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka

Diváci: 489

Průběh zápasu
1. třetina
04:06
12:39
Po 1. třetině
2. třetina
38:43
Po 2. třetině
3. třetina
45:31
50:20
58:11
Konec