Menu

Další

Tiskové konference

Mimoriadna tlačová konferencia tímu MsHK Žilina

Peter Mikula - nový tréner

konec

03.10.2014, 09:00 • Dávid Švec sk

Kontrakt vedenie MsHK Žilina uzavrelo na 1 rok s ročnou opciou. Tréner Mikula: "Práve vďaka opcii cítim, že Žilina má vo mňa dôveru. Ak to tak však nebude, je to situácia, ktorá sa dá veľmi rýchlo vyriešiť." (09:20:50)
Tréner Mikula: "S vedením sme si povedali určité pravidlá, ktoré sa budú musieť dodržiavať. Vedel som, že nejdem do klubu, ktorý je prvý a tak to musíme chápať. Viem, že je čo naprávať a ak sa tieto dohody nebudú rešpektovať tak žilinskému klubu pôjde v extraligovú existenciu."
Peter Mikula o dnešnom zápase v Banskej Bystrica: "Bude to dnes veľmi ťažký zápas, ale musíme ísť do toho s optimizmom."
Aké kroky má v pláne tréner Mikula? "Kroky musím robiť najskôr sám v sebe a musím nájsť svoje kroky, ktoré budú na mužstvo pôsobiť. Až keď tie kroky nebudú fungovať, budeme hľadať riešenie."
Peter Mikula: "V Žiline som už pred časom pôsobil, spomínam na to rád. Problémy boli, ale to musíme hodiť za hlavu. Verím, že tento tím má minimálne na postup do play-off."
Na úvod došlo k podpisu zmluvy, kedy Peter Mikula podpísal zmluvu s MsHK Žilina do konca aktuálnej sezóny.
Na tlačovú konferenciu práve prišiel predseda predstavenstva MsHK Marián Tittl, športový manažér Imre Valášek a nový tréner klubu PETER MIKULA.
Dobrý deň priamo zo žilinskej DOXXbet Arény, kde je pomaly, ale isto všetko pripravené na štart tlačovej konferencie vedenia a nového trénera tímu MsHK DOXXbet Žilina.
Príjemné dobré ráno všetkým fanúšikom slovenského hokeja. Vitajte pri sledovaní on-line prenosu z mimoriadnej tlačovej konferencie tímu MsHK DOXXbet Žilina. V poslednom klube najvyššej slovenskej súťaže skončil v uplynulom týždni tréner Jozef Zavadil a tak sa dnes dozvieme meno nového trénera žilinských Vlkov a možno nielen to. Pri sledovaní prenosu vás víta Dávid Švec.
Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 09:00.

Mimoriadna tlačová konferencia tímu MsHK Žilina

Peter Mikula - nový tréner

konec