Menu

Futsal

Liga mistrů

KMF Zelezarec Skopje – FC Stalitsa Minsk

3:6

konec (1:2)

03.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Petr Dejnožka

38:20

Po špatné rozehrávce Černika trefuje Ismaili od půlící čáry břevno! Velká smůla pro Železarec!

37:24

Levus vzápětí sází na hru bez gólmana, hráči Minsku se budou snažit co nejdéle udržet míč a dotáhnout zápas k vítězství bez jakýchkoliv komplikací.

36:06

Skopje právě vstřelilo branku!
S brankami se nám v posledních minutách trochu roztrhl pytel, ránu Micevskiho si nešťastným způsobem srazil do vlastní sítě SERGEJ PILECKI (vlastní), který tak vykřesal pro makedonského mistra drobnou naději – 3:6!

35:39

Minsk právě vstřelil branku!
To již je pro makedonského mistra poměrně kruté! JEVGENIJ JUNAKOV obral u postranní čáry o míč Leveskiho a ranou přes celé hřiště trefil odkrytou branku Zelezarce Skopje – 2:6!

34:58

Minsk právě vstřelil branku!
Běloruský tým je hodně blízko premiérovým bodům v Main round! OLEG GORBENKO se na pravé straně s ničím nepáral a tvrdou ranou o tyč překonal Leveskiho, který jako hrající brankář neměl šanci – 2:5!

32:56

Zelezarec střílí ze všech možných pozic a nyní se jeho převaha ještě zvedne. Todorovski si bere rozlišovací dres, Skopje hraje bez brankáře!

31:11

Neméně pěkný a důležitý zásah ukázal na druhé straně Zrubovič, který lvím skokem zastavil míč při cestě do branky. Ranou z první ho prověřil Leveski!

30:49

Další Leveskiho ztráta nabídla dobrou příležitost pro Gorbenka, který od půlky hřiště postupoval sám na brankáře! Josimovič však vytáhl ze svého repertoáru vytáhl vynikající zákrok, kterým udržel makedonský tým ve hře!

29:23

Tyč zaduněla i na straně druhé poté, co ji z levé strany napálil Gligorov! Utkání začíná s blížícím se závěrem nabírat na tempu!

28:58

Další blesková kombinace běloruského týmu končí na noze Denise Gumenjuka, který ranou do odkryté klece trefil pouze vzdálenější tyč!

28:26

Minsk právě vstřelil branku!
Hrubá chyba Zorana Leveskiho znovu nabízí Stolitse dvoubrankové vedení! Kapitán týmu Skopje ztratil míč na půlící čáře, protiútok dva na jednoho zužitkoval přihrávkou na ALEXANDERA ČIBISOVA Silčenko, jehož spoluhráč neomylně zavěsil do prázdné branky – 2:4!

27:11

Todorovskiho další rána sice mířila do protipohybu brankáře, který neměl šanci zasáhnout, naštěstí pro Minsk se ale balon mezi tři tyče nevešel!

27:05

Rozhodčí se žlutými kartami rozhodně nešetří, potrestán je Jevgenij Junakov.

24:43

Skopje právě vstřelilo branku!
Tentokrát si již Zoran Leveski počínal mnohem lépe, po ukázkovém průniku podél levé postranní čáry nahrál na ALEXANDERA GLIGOROVA, jenž z bezprostřední blízkosti dostal balon do sítě Minsku – 2:3!

23:00

Minsk právě vstřelil branku!
Ukázková kombinace běloruského mistra přináší důležitou třetí branku v síti Zelezarcu Skopje! SERGEJ PILECKI si narazil na jeden dotek se Ždanovičem a tvrdou ranou pod břevno překonal bezmocného Josimoviče – 1:3!

19:30

Rázem nasbíral Zelezarec za poslední minuty dohromady čtyři akumulované fauly, za ten poslední obdržel žlutý kartónek kapitán Zoran Leveski.

18:59

Dmitrij Silčenko je také za faul oceněn žlutou kartou.

17:56

Novakovič se mohl podruhé v zápase postarat o vyrovnání, když skvěle obral o míč poslední hráče Minsku! Následně však zazmatkoval v situaci proti brankáři a napálil míč mimo branku!

16:42

Minsk právě vstřelil branku!
Míč si na penaltový puntík naprosto neomylně postavil ALEXANDER ČERNIK, který tvrdou ranou pod břevno nedal Josimovičovi žádnou šanci zasáhnout – 1:2!

16:41

Leveski nejprve dvakrát za sebou vychytal obrovskou příležitost Minsku, následně byla po faulu Todorovskiho nařízena penalta pro Minsk!

16:24

Feri Aguši si počínal nedovoleně, za ostrý faul u levé postranní čáry mu rozhodčí okamžitě ukázal žlutou kartu.

15:50

Micevski se objevil úplně volný na zadní tyči, ve skluzu se pokusil o vstřelení vedoucího týmu, jenže nakonec míč zasáhnout nedokázal! To byla po delší době zase nadějná příležitost na straně Skopje!

11:49

Skopje právě vstřelilo branku!
Vedení však běloruskému týmu vydrželo pouhé dvě minuty! Todorovski vynikající přihrávkou mezi obránce našel rozběhlého MARKA NOVAKOVIČE, který jemnou tečí překvapil brankáře Zruboviče a vyrovnal – 1:1!

09:49

Minsk právě vstřelil branku!
V polovině úvodní dvacetiminutovky zde máme vedoucí branku dnešního střetnutí! U pravé postranní čáry se ukázkově uvolnil JEVGENIJ JUNAKOV, který nekompromisní ranou rozvlnil síť za gólmanem Josimovičem – 0:1!

07:59

Na druhé straně to velmi chytře udělal Junakov, který vymyslel skrytou kličku do středu hřiště. Následné zakončení jen o chlup minulo pravou tyč Josimovičovy branky!

07:01

Z ničeho nic se do balonu pravou nohou opřel Arsovski, běloruského mistra zachránilo břevno!

04:47

Krstevski měl na noze vedoucí branku Skopje, zůstal naprosto sám před Zrubovičem! Leveskiho přihrávku však nedokázal ideálně trefit, míč se nakonec mezi tři tyče nevešel!

KMF Zelezarec Skopje – FC Stalitsa Minsk

3:6

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 12. Novakovič (Todorovski), 25. Gligorov (Leveski), 37. Pilecki (Micevski) (vla.) – 10. Junakov (Ždanovič), 17. Černik (pen.), 23. Pilecki (Ždanovič), 29. Čibisov (Silčenko), 35. Gorbenko, 36. Junakov

Karty:   17. Aguši (ZEL), 20. Leveski (ZEL) – 19. Silčenko (MIN), 28. Junakov (MIN)

KMF Zelezarec Skopje: Josimovič – Leveski (C), Gligorov, Leovski, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič

FC Stalitsa Minsk: Zrubovič (Poljakov) – Čibisov, Černik (C), Gorbenko, Silčenko – Junakov, Ivaško, Gumenjuk, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Ždanovič

Rozhodčí: Boškovič (Černá Hora), Roure Ramirez (Andorra) – Bogalho (Portugalsko)