Menu

Fotbal

Evropská liga

Dinamo Minsk – ACF Fiorentina

0:3

konec (0:1)

02.10.2014, 19:00 • Borisov Arena, Borisov • Jiří Mravec (@JiriMravec)

Tipsport: 4.45 3.5 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Další mladík z domácího kádru se podívá na hrací plochu, a to konkrétně sotva plnoletý Jarockij, který nahradí Staševiče.

86

Ze hry odchází pět minut před koncem základní hrací doby Adamovič, kterého nahrazuje teprve devatenáctiletý Rassadkin.

75

Lazzari přenesl hru nalevo na Pasquala, ten poslal milimetrový centr na Lazzariho hlavu, který posílá míč do břevna Ignatovičovy svatyně!

Federico BERNARDESCHI - 0:3

67

Fiorentina právě vstřelila branku!
Během několika okamžiků se nám znovu mění skóre a Fiorentina vede již 3:0! Lazzari poslal další výstavní pas na kopačky Iličiće, který ještě míč posunul doleva na FEDERICA BERNADESCHIHO, který parádně poslal míč levačkou na zadní tyč. Asistence: Josip Iličić

62

Ke změně po druhém inkasovaném gólu dochází i v táboře hostí. Za Figueredea nastupuje na trávník Borisov Areny Dja Djédjé.

Josip ILIČIĆ - 0:2

62

Fiorentina právě vstřelila branku!
Hosté odskakují na rozdíl dvou branek Lazzari vymyslel pohádkovou přihrávku za obranu na zadní tyč, kde zcela nehlídaný JOSIP ILIČIĆ poslal míč bez problémů do sítě. Za svou aktivitu v zápase si to bezesporu zasloužil. Asistence: Andrea Lazzari

59

Máme zde již třetí střídání v týmu hostí. Ze hry odchází Borja Valero, za kterého nastupuje Andrea Lazzari.

Tutovka Figuereda!

52

Naprostá tutovka domácích! Diamande obral o míč laksního Pizzara, na hranici šesnáctky nesobecky poslal míč na kopečky naprosto volného Figuereda, který k udivení všech přítomných přestřelil!

46

Po přestávce již ve hře nebude střelec úvodního gólu utkání Alberto Aquilani, na jeho místo nastupuje David Pizzaro.

45+1

Nyní už však Voronkov svou hlavičkou nadělal Tătăruşanuovi značné problémy, ten však vytáhl skvělou robinsonádu a vytlačil míč na roh, který už se však nebude kopat.

44

Staševič skvěle našel na zadní tyči neobsazeného Diamandeho, který však hlavou nezamířil přesně!

42

Richards má zřejmě vážnější zdravotní problémy, což přinutilo lodivoda hostí Vincenza Montellu k první změně utkání. Na trávník posílá Marcose Alonsa.

Alberto AQUILANI - 0:1

33

Fiorentina právě vstřelila branku!
Tak přeci jen hosté využívají své herní převahy! Italové si míč několikrát skvěle vyměnili, poté přišel Pasqualův centr z levé strany, který domácí stoper Kancavy nešťastně poslal přímo na volej ALBERTOVI AQUILANIMU, který poslal míč takřka do prázdné brány!

24

Žlutou kartu obdržel za zbytečný šlapák hostující obránce Basatna.

19

Iličičova rána na druhé straně však nadělala Ignatovičovi značné problémy a domácí gólman měl co dělat, aby plavající střelu vyrazil alespoň na rohový kop.

Dinamo Minsk – ACF Fiorentina

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 33. Aquilani, 62. Iličić (Lazzari), 67. Bernardeschi (Iličić)

Karty:   24. Basanta (FIO)

Dinamo Minsk: Ignatovič – Veretilo, Kancavy, Bangura, Molaš (C) – Voronkov, Nikolić – Adamović (86. Rassadkin), Figueredo (62. Dja Djédjé), Stasevič (87. Jarocki) – Diomande.
Náhradníci: Chutko – Karpovič, Zaleski, Jarocki, Nikicin, Rassadkin, Dja Djédjé.

ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Richards (42. Alonso), Tomović, Basanta, Pasqual (C) – Aquilani (46. D. Pizarro), Badelj, Vargas – Iličić, Valero (59. Lazzari), Bernardeschi.
Náhradníci: Neto – Alonso, Mancini, D. Pizarro, Kurtić, Lazzari, Babacar.

Rozhodčí: Gil – Sadczuk, Borkowski