Menu

Fotbal

Evropská liga

AC Sparta Praha – BSC Young Boys

3:1

konec (2:0)

02.10.2014, 19:00 • Generali Arena • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann), Jakub Kopřiva

Tipsport: 1.8 3.8 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Přeci jen ještě velmi nebezpečně pálil Nikci, brankář Bičík ale předvedl výborný zákrok a jeho ránu vytěsnil do strany.

89

Střídání v týmu BSC Young Boys Bern: ze hřiště odchází Renato Steffen, přichází Adrian Nikçi.
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Ladislav Krejčí, přichází Radoslav Kováč.

David LAFATA - 3:1

86

Sparta právě vstřelila branku!
Letná bouří radostí! Krejčí s Dočkalem se prokombinovali do pokutového území, kde Dočkal zahlédl u opačné tyče nikým neatakovaného sparťanského kapitána a DAVID LAFATA zase stál tam, kde měl, a doklepl míč do sítě!

81

Sparťané střídají, obrovského potlesku se za svůj dnešní výkon dočkal Tiémoko Konaté a do hry vbíhá Lukáš Mareček. Ten bude operovat ve středu pole, zatímco Bořek Dočkal se přesune k pravé postranní čáře.

Konaté v šanci.

77

Nádherná akce Konatého roztleskala Generali Arenu. To když domácí fotbalista proběhl mezi několika soupeři do pokutového území, tam si míč zasekl a následně technickou ránou minul vzdálenější tyč švýcarské branky.

69

Hosté podruhé mění sestavu, ze hry je stažen Gregory Wüthrich, jehož nahrazuje Samuel Afum.

68

Steffen se z levé strany dokázal prokličkovat do pokutového území a přízemním centrem hledal naprosto osamoceného Horeaua, před nímž v poslední možné chvíli dokázal srazit přihrávku Costa.

66

Poprvé mění sestavu také hosté, Scott Sutter připravil první branku Young Boys v dnešním zápase a nyní přepouští místo na hřišti Florentu Hadergjonajovi.

64

Kamil Vacek načíná svoji dnešní pracovní dobu, ze hry je potleskem vyprovázen někdejší sparťanský kapitán Marek Matějovský.

Konaté přestřelil.

61

Konaté přesným pasem do křídla rozehrál velmi pohlednou útočnou akci, na jejímž konci byl po Krejčího výzvě právě ofenzivní fotbalista z Pobřeží Slonoviny, z voleje ale pálil nad hostující branku.

Guillaume HOARAU - 2:1

52

Young Boys právě vstřelil branku!
Poprvé bouří hostující pětistovka fanoušků! To když Sutter z pravé strany posadil míč na hlavu GUILLAUMA HOREAUA, jenž překonal vzduchem marně plachtícího Bičíka!

51

Konaté v rohu hřiště na útočné polovině sváděl urputný souboj s Lecjaksem a sudí Kukulakis jej k mohutnému pískotu domácích fanoušků posoudil jako nedovolený ze strany sparťanského fotbalisty, kterému zároveň uděluje žluté napomenutí.

Gajič protáhl Bičíka!

44

Z dálky to vyzkoušel hostující Gajič a Bičík měl co dělat, ale míč vyrazil alespoň na rohový kop. Povedená střela hostujícího záložníka.

David LAFATA - 2:0

28

Sparta právě vstřelila branku!
To je fofr, protože po další akci jde Sparta do vedení o dvě branky. Skvělý Konaté opět obešel Lecjakse a přihrál před branku, kde byl DAVID LAFATA, který se v těchto situacích nemýlí.

Lukáš VÁCHA - 1:0

27

Sparta právě vstřelila branku!
Tak to byla fotbalová paráda a možná i nejhezčí branka dnešního dne. Po centru z rohu si LUKÁŠ VÁCHA na hranici velkého vápna míč zpracoval stehnem a poté ho napálil do břevna, od kterého se odrazil za bezmocného Mvoga. Sparta jde tedy po této nádherné brance do vedení.

4

Jan Lecjaks zatáhl za záchranou brzdu, když fauloval Konatého. Je z toho zajímavá standardní situace pro Spartu, navíc žlutá pro Lecjakse.

AC Sparta Praha – BSC Young Boys

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 27. Vácha (Dočkal), 28. Lafata (Konaté), 86. Lafata (Dočkal) – 52. Hoarau (Sutter)

Karty:   51. Konaté (SPA) – 4. Lecjaks (YBB)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 15:4. Střely mimo: 6:2.

AC Sparta Praha: Bičík – Kadeřábek, Brabec, Mario Holek, Nhamoinesu – Vácha – Konaté (81. Mareček), Dočkal, Matějovský (64. Vacek), Krejčí (89. Kováč) – Lafata (C).
Náhradníci: Štěch – Švejdík, Kováč, Přikryl, Mareček, Vacek, Breznaník.

BSC Young Boys: Mvogo – Sutter (66. Hadergjonaj), von Bergen (C), Wüthrich (69. Afum), Rochat – Sanogo Junior – Nuzzolo, Gajić, Steffen (89. Nikçi), Lecjaks – Hoarau.
Náhradníci: Wölfli – Hadergjonaj, Vilotić, Bertone, Nikçi, Afum, Kubo.

Rozhodčí: Kukulakis – Karsiotis, Baltas (vš. Řecko)