Menu

Futsal

Liga mistrů

FK Chrudim – KMF Zelezarec Skopje

4:2

konec (2:2)

01.10.2014, 20:00 • Zimní stadion Chrudim • Petr Dejnožka

39:12

Chrudim právě vstřelila branku!
Jeden z nejdůležitějších hattricků kariéry si na své konto připisuje Brazilec MAX, který se zmocnil balonu na vlastní polovině a střelou přes celé hřiště stvrdil postup ERA-PACKu do Elite round futsalové Ligy mistrů – 4:2!

30:19

Chrudim právě vstřelila branku!
Hra bez brankáře přináší velmi rychle potřebné ovoce! Křižnou přihrávku dostal MAX a tvrdou ranou vstřelil svůj druhý gól v dnešním zápase! Co je ale důležitější, že potřetí poslal chrudimské futsalisty do vedení – 3:2!

12:59

Skopje právě vstřelilo branku!
Chvíli na to se již makedonský mistr raduje ze vstřelení vyrovnávací branky! MARKO NOVAKOVIČ byl ve správném čase na správném místě, poslal míč přesně ke vzdálenější tyči a nedal Tonovi šanci zasáhnout – 2:2!

07:43

Chrudim právě vstřelila branku!
Tlak chrudimského týmu přináší potřebné ovoce! Sám si vymyslel, sám si udělal. ALVARITO dostal míč mezi obránce, chytrou kličkou se zbavil jich i brankáře a pohodlně zakončil do prázdné branky – 2:1!

01:31

Skopje právě vstřelilo branku!
Chrudimský tým se z vedoucí branky příliš dlouho neradoval! Gligorov prošel po levé straně, přízemní centrem donutil Tona k zákroku. Jeho zásah poslal míč na nohu IGORA LEOVSKIHO, který bez potíží dorazil balon do prázdné branky – 1:1!

00:58

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak to byla velmi rychlá akce chrudimského týmu, která končí úvodní brankou! Po přihrávce se na levé straně zjevil MAX a prudkou ranou pod břevno otevřel střelecký účet dnešního zápasu – 1:0!

FK Chrudim – KMF Zelezarec Skopje

4:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 1. Max (Slováček), 8. Alvarito, 31. Max (M. Mareš), 40. Max – 2. Leovski (Gligorov), 13. Novakovič

Karty:   32. Alvarito (CHR) – 7. Arsovski (ZEL)

FK Chrudim: Ton (Olinha, Žďánský) – Alvarito, Max, Rešetár (C), Slováček – M. Mareš, Felipe, Koudelka, Chmelík, Kilmer

KMF Zelezarec Skopje: Josimovič (Udovaljev) – Leveski (C), Gligorov, Leovski, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič

Rozhodčí: Boškovič (Černá Hora), Bogalho (Portugalsko) – Lemal (Belgie)