Menu

Fotbal

Liga mistrů

Arsenal FC – Galatasaray Istanbul

4:1

konec (3:0)

01.10.2014, 20:45 • Emirates Stadium, London • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.5 4.5 6.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Burak YILMAZ - 4:1

63

Galatasaray právě vstřelil branku!
Ospina nevystihl směr, a tak inkasované brance nemohl zabránit. BURAK YILMAZ bezpečně pokutový kop proměnil a snížil stav skóre na 4:1.

Danny WELBECK - 4:0

52

Arsenal právě vstřelil branku!
DANNY WELBECK založil útočnou akci, kterou pak sám zakončil a připisuje si do svých statistik hattrick. Na pravém křídle dostal přihrávku Oxlade-Chamberlain, který čekal, až se WELBECK dostane do pokutového území a poté mu poslal přesnou kolmici. WELBECK si počínal velmi zkušeně a zblízka Musleru elegantně překonal.

Alexis SÁNCHEZ - 3:0

41

Arsenal právě vstřelil branku!
Velkou pochvalu zaslouží Özil, jenž ze své kopačky vyslal parádní přihrávku pro ALEXISE SÁNCHEZE, který si dovezl míč do pokutového území, kde svému protihráči udělal zasekávačku a poté přesnou trefou navýšil vedení Arsenalu na 3:0.

Danny WELBECK - 2:0

30

Arsenal právě vstřelil branku!
Hosté si teď ani trochu nerozuměli, a sami si tak přivodili potíže. Tohoto zaváhání dokázal využít DANNY WELBECK, který přetlačil bránícího protihráče a vydal se na výlet. WELBECK si navedl míč na střelu a poté znovu překonal Musleru, který byl proti střele ke vzdálenější tyči bez šance.

Danny WELBECK - 1:0

22

Arsenal právě vstřelil branku!
Na levém křídle se skvěle uvolnil Sánchez, který obehrál bránícího protihráče a poté se prezentoval přesnou přihrávkou do pokutového území, kam se dostal DANNY WELBECK, jenž přesnou trefou ke vzdálenější tyči nedal Muslerovi šanci.

Arsenal FC – Galatasaray Istanbul

4:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 22. Welbeck (A. Sánchez), 30. Welbeck, 41. A. Sánchez (Özil), 52. Welbeck (Oxlade-Chamberlain) – 63. Yilmaz (pen.)

Karty:   44. Flamini (ARS) – 34. Melo (GAL), 44. Džemaili (GAL)   60. Szczęsny (ARS)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:6.

Arsenal FC: Szczęsny – Chambers, Mertesacker (C), Koscielny, Gibbs – Flamini, Cazorla – Oxlade-Chamberlain (68. Rosický), Özil (77. Wilshere), A. Sánchez (62. Ospina) – Welbeck.
Náhradníci: Ospina – Bellerín, Rosický, Wilshere, Coquelin, Podolski, Campbell.

Galatasaray Istanbul: Muslera – Kaya, Melo, Chedjou – Sari (69. Bulut), Kurtulus (46. Altintop), Sneijder (C), Džemaili, Telles – Yilmaz, Panděv (69. Bruma).
Náhradníci: Bolat – Balta, Çamdal, Altintop, Bruma, Adin, Bulut.

Rozhodčí: Rocchi – Cariolato, Giallatini