Menu

Hokej

KHL

Medveščak Záhřeb – SKA Petrohrad

0:5

konec (0:2, 0:2, 0:1)

01.10.2014, 20:00 • Dom Sportova Zagreb • Václav Petrů

Tipsport: 6.21 5.1 1.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

57:50

Ještě jedna přesilová hra po domácí. Dmitrij Judin dostal dvě minuty za nedovolené bránění Brandona Segala.

55:06

Rozhodčí tedy uděloval tresty. Nathan Perkovich (ZAG) obdržel dvě minuty za hrubost stejně jako Jevgenij Ketov (PET). Mark Dekanich (ZAG), který Ketova o šanci připravil, dvě minuty za podražení a Alexej Ponikarovskij (PET), který se do bitky rovněž zapojil, dvě minuty za hrubost. Všechny tresty se ruší, proto se bude pokračovat ve hře pěti proti pěti.

ŠIPAČJOV - 0:5

52:36

Petrohrad právě vstřelil branku!
Hosté udělují svému soupeři stejně jako v pondělí nepopulárního "bůra". Panarin našel VADIMA ŠIPAČJOVA, který měl velmi jednoduchý úkol. Nasměrovat kotouč do odkryté klece. Na tuhle akci byl krátký i výborně chytající Dekanich. Asistence: Arťjemj Panarin, Jevgenij Dadonov.

47:07

Saša Martinovič obdržel dvě minuty za nedovolené bránění a Medvědi budou hrát první oslabení ve třetí třetině.

42:56

Nenápadnou střelu švihem v podání Jamese Wrighta zastavilo břevno Salákovy brány. V hledišti záhřebské haly to jen zašumělo.

37:55

A pozor! Ilja Kovalčuk teď ukázal, že i když je špičkový útočník, nebojí se na na obranu svého spoluhráče vytáhnout pěsti. Mike Glumac najel nešetrně na Kutejkina, což se ruskému reprezentantovi vůbec nelíbilo a pustil se do šarvátky s Glumacem, kterou vyhrál. Svého soupeře poslal k ledu. Nyní si Kovalčuk odpočine na trestné lavici. Dostal čtyřminutový trest. To Glumac obdržel trest 2+10 za ono inkriminované naražení Kutejkina a navrch dvě minuty za hrubost.

37:05

Hosté mohou navýšit svůj už tak velký náskok, dvě minuty za nedovolené bránení dostal Pascal Pelletier.

KUTEJKIN - 0:4

36:21

Petrohrad právě vstřelil branku!
Hosté nakonec využívají přesilovou hru a zřejmě vystavují definitivní pečeť na svou dnešní výhru. ANDREJ KUTEJKIN vypálil od modré a svou prudkou ránou prostřelil vše před sebou, přičemž málem protrhl síť. Asistence: Roman Červenka.

34:50

Další výtečný zákrok hrdiny večera Marka Dekaniche, který teď akrobatickým zákrokem zneškodnil Panarinovu ránu z levého kruhu a ruskému útočníkovi ukradl hattrick.

34:39

Perné chvíli dnes zřejmě čekají na defenzívu Záhřebu, dvě minuty za nedovolené bránení dostal Aaron Palushaj.

29:31

Obrana Záhřebu dnes pořádá den otevřených dveří, Šipačjov nahrál před bránu do jízdy Ketovovi, který tváří v tvář Dekanichovi trefil jen vyrážečku kanadského brankáře.

29:13

A další exkluzivní zákrok domácího brankáře. Hosté se ve vlastním oslabení utrhli do přečíslení dva na jednoho, Ericsson na sebe natáhl dva hráče Záhřebu a přihrál před bránu Tichonovovi, ten pálil z první, trefil však pouze pravý beton Dekaniche.

28:58

Alexej Jermakov zastavil za bránou Heddena jenom za cenu faulu a nyní oslabí své mužstvo.

28:34

Dobrá šance i na druhé straně, Marcel Rodman měl před sebou odkrytou klec, kotouč však poslal mimo Salákovu bránu.

28:32

Po delší době trochu vzrušení, dva vynikající zákroky vytáhl Mark Dekanich. Nejprve se vytáhl proti Thoresenovi, následně i proti Červenkovi.

THORESEN - 0:3

21:55

Petrohrad právě vstřelil branku!
Podobně jako na úvod první třetiny, i na začátek druhé dvacetiminutovky se prosazují hostující hokejisté. PATRICK THORESEN se utrhl do brejku a svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou k pravé tyči domácí brány. Asistence: Jurij Alexandrov.

14:48

Hosté se dostali do přečíslení tři na dva, Červenka nahrál do mezikruží Thoresenovi, který se ocitl sám před Dekanichem, domácí brankář vytáhl parádní zákrok pravým betonem a drží svůj tým.

12:10

Bill Thomas vypálil prudce od modré čáry, Salák měl zakrytý výhled, přesto dokázal zasáhnout pravým betonem.

11:39

Nyní se mohou domácí vrátit do zápasu. Pomocí své první přesilové hry, Dmitrij Judin fauloval a už sedí za katrem, kde si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.

09:09

Hosté mohou rozhodnout o své výhře prakticky hned zkraje utkání. Zahrají si další přesilovou hru, dvě minuty za sekání obdržel Bill Thomas.

PANARIN - 0:2

08:30

Petrohrad právě vstřelil branku!
Favorit dnešního utkání svou úvodní početní převahu beze zbytku využil. A jedná se o hodně šťastný gól. ARťJEMJ PANARIN chtěl přihrát nikým nehlídanému Dadonovovi před bránu. Trefil však brusli Mika Heddena, od níž se kotouč odrazil za záda překvapeného Dekaniche. Asistence: Jevgenij Dadonov, Ilja Kovalčuk.

08:00

Hosté si zahrají první přesilovou hru v dnešním zápase. Prvním vyloučeným zápasu je Mike Glumac, který dostal trest 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.

PANARIN - 0:1

03:25

Petrohrad právě vstřelil branku!
První vážnější šance Petrohradu končí úvodním gólem zápasu. Přečíslení dva na jednoho přetavil v branku ARŤJEMJ PANARIN po přesné přihrávce Vadima Šipačjova. Podobných momentů dnes můžeme vidět více. Domácí defenzívě schází z různých důvodů množství obránců. Asistence: Vadim Šipačjov, Jevgenij Dadonov.

Chorvatskému celku bude podobně jako v pondělí chybět množství obránců. Trenér Chuck Weber má k dispozici pouze čtyři klasické obránce. Pozici zadáka si dnes proto vyzkouší například i kovaný útočník Brandon Segal.

Medveščak Záhřeb – SKA Petrohrad

0:5

konec (0:2, 0:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 9. Panarin (Dadonov, Kovalčuk), 22. Thoresen (Alexandrov), 37. Kutejkin (Červenka), 53. Šipačjov (Panarin, Dadonov)

Medveščak Záhřeb: Dekanich (Tomjenovič)- Martinovič, Flood, Segal, Anderson, Morrisonn, Katic- Glumac, Murray, Wright- Pelletier, St. Pierre, Thomas- Palushaj, Perkovich, Bjorkstrand- Rodman, Stewart, Hedden

SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov)- Kalinin, Bělov, Kutejkin, Alexandrov, Rjasenskij, Chafizullin, Judin, Jermakov- Tichonov, Kovalčuk, Ericsson- Dadonov, Šipačjov, Panarin- Červenka, Martensson, Thoresen- Kadejkin, Ponikarovskij, Ketov

Rozhodčí: Stricker, Anisimov- Golovjov, Fatejev

Diváci: 5000

Průběh zápasu
1. třetina
03:25
08:00
08:30
09:09
11:39
Po 1. třetině
2. třetina
21:55
28:58
34:39
36:21
37:05
Po 2. třetině
3. třetina
47:07
52:36
55:06
57:50
Konec