Menu

Futsal

Liga mistrů

Sporting Paříž – KMF Zelezarec Skopje

6:3

konec (2:2)

30.09.2014, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Petr Dejnožka

Program na chrudimském zimním stadionu bude pokračovat za necelou hodinu utkáním domácí ERA-PACKu Chrudim s běloruským mistrem z Minsku. I z tohoto utkání vám přineseme podrobný onlajn. Do té doby, na shledanou! (19:04:11)
Statistiky zápasu:

střely: 36:23
střely na branku: 20:8
zblokované střely: 8:5
rohy: 7:4
fauly: 5:7
Zelezarec Skopje byl v úvodním utkání poměrně blízko senzace, nad Paříží vedl o dva góly, svůj náskok však udržet nedokázal a musí se tak smířit s porážkou. Paříž příliš oslnivý výkon nepředvedla, nicméně na outsidera z Makedonie to nakonec stačilo.

Konec zápasu.

39:40

Paříž právě vstřelila branku!
Další hřebíček do rakve pro makedonské fotbalisty! RONINHO využil nepřesné rozehrávky hostujícího týmu a přes celé hřiště trefil opuštěnou klec Zelezarce – 6:3!

38:21

Paříž právě vstřelila branku!
Hrubá chyba makedonského brankáře zřejmě definitivně maří šance Skopje na body z dnešního zápasu! Josimovič namazal míč na nohu PUPOVI, který přesným zakončením rozhoduje o výhře Paříže – 5:3!

38:03

Skopje si vyžádalo oddechový čas a posílá do hry o jednoho hráče více! Bude hrát totiž power-play!

37:59

Brankář Miraglia šel až moc z branky a nabídl tím Zelezarci velkou příležitost na vyrovnání! Střela přes celé hřiště v podání Micevskiho skončila jen centimetry od levé tyče!

37:03

Lavička Skopje je v těchto chvílích hodně emotivní, pařížským hráčům totiž nebylo odpískáno několik sporných zákroků. Navíc se Zelezarci čas na vyrovnání poměrně krátí.

36:39

Diniz Pinheiro vzal balon hostujícím obráncům a řítil se do velké šance, zakončení se mu ale příliš nepovedlo.

35:53

N'Gala zakončil rychlou kombinaci Zelezarce, Miraglia byl připraven ve středu branky a měl velké štěstí, že ho zakončení makedonského hráče prakticky trefilo.

34:48

Leveski byl poslán k zemi, sudí však opět nepíská. Zelezarec se zlobí, ale není mu to nic platné.

33:47

Skopje znovu začíná stupňovat svůj tlak a snaží se o vstřelení vyrovnávací branky. Paříž však zpřesnila svoji hru v defenzívu, Makedonci to budou mít jistě hodně těžké.

32:37

Vita Nzaka mohl znovu trochu přiblížit Paříž k tříbodovému zisku, jeho stoprocentní příležitost ale Josimovič vynikajícím zákrokem zneškodnil!

31:24

Paříž právě vstřelila branku!
Skóre se nám přelévá ze strany na stranu! Francouzský tým se znovu dostává do vedení, nutno říci, že k tomu pomohla také velká porce štěstí! ROMINHO se dostal s míčem do ostrého úhlu, svoji střelu otřel o záda jednoho z makedonských hráčů a od něj se balon dostal za brankovou čáru – 4:3!

31:12

Za faul obdržel žlutou kartu makedonský Aguči.

30:21

Skopje právě vstřelilo branku!
Netrvalo dlouho a Zelezarec se znovu raduje z vyrovnání! ALEXANDER GLIGOROV dostal přesný centr na nohu od Aguši a tvrdou ranou z první do horní poloviny branky propálil přesouvajícího se Miragliu – 3:3!

30:12

Skopje se snaží kombinovat a připravit si nějakou zajímavou střeleckou příležitost.

Sporting Paříž – KMF Zelezarec Skopje

6:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 11. Hamdoud (Vita Nzaka), 18. Nzaka (Café), 22. Café (Diniz Pinheiro), 31. Rominho (Teixeira), 38. Pupa (Pinheiro), 39. Roninho – 3. Todorovski (Gligorov), 6. Aguši (Arsovski), 30. Gligorov (Aguši)

Karty:   31. Aguči (ZEL)

Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Pupa, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Roninho

KMF Zelezarec Skopje: Josimovič (Udovaljev) – Leveski (C), Gligorov, Aguši, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Leovski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič

Rozhodčí: Bogalho (Portugalsko), Roure Ramirez (Andorra) – Boškovič (Černá Hora)