Menu

Hokej

Regionální liga mladšího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava

3:2

po s.n. (2:1) (1:0, 0:1, 1:0)

28.09.2014, 12:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Zápas je u konce. Rebelové si nakonec připsali bonusový bod za výhru v nájezdech, když se trefil Tomáš Lachman, který si jakožto obránce věděl rady a propálil brankáře ranou pod rukáv.

Ode mne je to pro dnešek vše. Z havlíčkobrodské Kotliny Vám hezký zbytek dne přeje Richard Wagner. (14:01:24)

Konec zápasu.

V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
Autorem vítězné branky je TOMÁŠ LACHMAN.

5. série 2:1

Jan Lupač se pokusil o blafák na forehand, ale ten mu přečetl Dominik Arbelovský, který si znovu připsal dobrý zákrok betonem. (2:1)

5. série 2:1

Tomáš Lachman si jako bek sjel před gólmana a tvrdou střelou pod rukáv posílá svůj tým do vedení! (2:1)

4. série 1:1

Také Daniel Zadina nedokázal uspět a pohořel na betonech Dominika Arbelovského. (1:1)

4. série 1:1

Jan Petržílek nedokázal propálit Lepeškovy betony. (1:1)

3. série 1:1

Richard Cachnín neuspěl s blafákem mezi betony. (1:1)

3. série 1:1

Daniel Zadina si počkal na pohyb gólmana a dovezl puk do prázdné! (1:1)

2. série 1:0

Vojtěch Holenda nedokázal blafákem pokořit připraveného Lepešku. (1:0)

2. série 1:0

Milan Tušer se pokusil propálit puk nad rameno, ale Arbelovský se nedal. (1:0)

1. série 1:0

Jan Petržílek propálil Lepešku mezi betony! (1:0)

1. série 0:0

Adam Fixa jel pomalu, Arbelovský si hodně vyjel a jihlavský střelec pak trefil jen jeho betony. (0:0)

Samostatné nájezdy začínají.
Základní část tedy rozuzlení nepřinesla, a tak jsou na řadě samostatné nájezdy.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:58

Jan Lupač se ještě snažil o vstřelení branky, ale byl odstaven od kotouče Jiřím Markem, který jej doslova držel jako psa na řetězu.

59:08

Po pravém křídle ujel Adam hrbatý, jenž se opřel do kotouče na kruhu, ale jeho projektil skončil vysoko nad Arbelovského sítí.

58:32

Jihlava dokázala dostat puk do středního pásma a oba týmy střídají. Troufám si říci, že podobným tempem se už branky dneska nedočkáme.

57:29

Domácí mužstvo je stále nastěhované před brankou Nikolase Lepešky, který ale může jen sledovat dění před sebou, protože Rebelové se nedostávají ke střelám.

56:14

Rebelové se snaží s výsledkem ještě něco udělat a cpou se dopředu, ale Dukla je přes modrou čáru nechce pustit a brání se zuby nehty.

55:24

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava ale velmi rychle vyrovnává stav zápasu! Daniel Zadina se dostal ke střele z mezikruží, kterou ale Dominik Arbelovský dokázal vyrazit. Touš se ale od betonů domácího muže s maskou odrazil přesně před JINDŘICHA KARDOŠE, který tak vrací Duklu do hry o body. Asistence: Daniel Zadina.

Domácí si vyžádali time-out.

54:10

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A právě po ztrátě puku od Hrbatého se dostala domácí družina do útoku, který skončil zatím rozdílovým gólem! Vojtěch Holenda našel mezi kruhy Jakuba Petržílku, jenž se opřel do puku, který pak Lepeškovi proskočil pod ramenem. Na brankové čáře jej pak doklepl volný JAN PETRŽÍLEK. Asistence: Jakub Petržílka a Vojtěch Holenda.

53:50

Adam Hrbatý se na levém kruhu nedokázal vymotat proti dvěma domácím obráncům, přišel o puk a následně ještě uklouzl.

52:50

Ovšem nyní se Dukla vymanila ze sevření domácích hokejistů a sama zahrozila. Alexander Matějka se dostal za brankou ke kotouči, který cpal hned na brankoviště, kde jej ale nezakončil přesně Jan Lupač. Ten si asi nepředstavoval pod pojmem "gólová střela" zakončení po ledě, které skončil pod betony rychle se přesouvajícího Dominika Arbelovského.

51:56

V podstatě bych teď mohl zkopírovat svůj předešlý příspěvek, jelikož za minutu hry se na ledě nestalo nic jiného, než že se vyměnily formace, které brázdí ledovou plochu.

50:57

Rebelové mají tlak a stále se drží před Lepeškovou svatyní. Chybí jim však přesnější střelba, která by domácím šancím mohla dát punc gólových.

49:52

Vojtěch Holenda si udělal z jihlavských obránců železobetonové kužely a prosvištěl jimi jak pendolíno Kolínem, aby následně narazil na skvělého Nikolase Lepešku, jenž jeho blafák přečetl a zastavil betonem. Následně schoval puk pod lapačku před dotírajícími forwardy.

48:53

Jan Petržílek se na pravém kruhu dostal ke střele, jež ale nebyla dobře umístěná a brankář Lepeška ji dokázal v klidu srazit betonem za branku.

47:48

Po přiklepnutí od Tomáše Kohouta se dostal do brejku Richard Cachnín, který ale prováhal nejlepší moment ke střele, postupoval dál k brance, ale dostal se z úhlu, z nějž minul zadní tyč Lepeškovy svatyně.

46:43

Hraje se ve středním pásmu a moc krásy, abych řekl pravdu, hra nepřináší. Oba mančafty zarputile bojují, ale na druhou stranu ztrácí chytrost a nápaditost v kombinaci.

45:47

Dominik Arbelovský se teď znovu vyznamenal! Jan Lupač se po chybě obrany dostal do tandemu se spoluhráčem, mohl mu nechat puk a vytvořit prostor pro zakončení do poloodkryté klece, ale rozhodl se jít sám na sebe, ale jeho blafák na lapačku skončil jen zákrokem domácího muže s maskou, jenž hbitě svou lapačkou máchl a puk v ní uschoval pro další generace!

44:28

Tomáš Lachman špatně nahrál a kotouč se dostal na hůl Milana Tušera, jehož vypálil ostře z kruhu a Dominik Arbelovský jeho ránu na poslední chvíli stačil vyrazit maskou do ochranné sítě. Rozhodčí k překvapení všech nepřerušili hru a pokračuje se dál.

43:46

Dukla je v plném počtu. Havlíčkobrodští se v početní převaze téměř k ničemu nedostali a Dukla se v klidu ubránila.

42:41

No a málem z toho byla pro domácí pořádná polízanice. Jindřich Kardoš stál na brankovišti zcela osamocený a jen výborný zákrok Dominika Arbelovského udržel vyrovnaný stav.

42:29

Havlíčkův Brod zatím nenakládá s přesilovkou tak, jak by chtěl a Jihlava se celkem snadno brání. Nyní vyvezla puk až k Arbelovskému.

41:37

Domácí si zahrají přesilovku. Na lavici pro hříšníky míří Tomáš Mareček (JIH), jemuž jest trestem hákování.

41:13

Adam Fixa se prokličkoval až mezi kruhy, kde ale přišel o puk, jenž pak klouzal na brankovišti, kde jej ukradl Jakub Štěrba, jenž ale nepřehodil ležícího Arbelovského.

40:35

Rebelové se dostali do útoku, kde ale dlouho nesetrvali, jelikož je Dukla obrala o kotouč a vyhodila na zakázané uvolnění.

40:01

Začala třetí třetina.
Dukla dokázala ve druhé třetině vyrovnat hru, začala mít větší a větší šance a jednu z nich dokonce proměnila, když se prosadil Milan Tušer.

Další třetina začne cca v 13:27.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:35

Rebelové jsou kompletní, Radim Pejchal skočil na led. Puk má ale na hokejkách Dukla a nevypadá, že by se jej chtěla jen tak vzdát.

39:00

Havlíčkův Brod vyvezl puk až k Lepeškovi, kde jej díky dobré práci v rozích kluziště dokázal nějaký ten čas i podržet.

38:08

Dukla tlačí, ale její tlak je jen statický, jelikož se nedokáže dostat k pořádnému zakončení. Tomáš Mareček na modré sice plácl do puku, ale ten skončil jen zblokovaný protihráčem.

37:35

Na lavici hanby putuje Radim Pejchal (HBR), který se ve středním pásmu provinili hákováním soupeře, jenž se cpal do brejku.

36:52

Rebelové se neprosadili ani v další šanci, když z mezikruží pálili vedle a na druhou stranu mířil Adam Fixa, jehož střela z mezikruží ale skončila nad.

35:52

Domácí celek inkasovaný gól zřejmě nabudil a s velkou vervou se pustil znovu do útočení, ale nedokáží pokořit dnes výborného Lepešku.

34:51

Dukla právě vstřelila branku!
V Kotlině je srovnáno! Musím uznat, že za výkony z posledních chvil si Jihlava gól zasloužila. Vše začalo u Matěje Šulka, který na zadním mantinelu získal kotouč, který předložil vedle sebe na hůl MILANA TUŠERA, jenž si vykroužil zpoza klece a zvedl puk nad rameno Dominika Arbelovského. Asistence: Matěj Šulek.

33:39

Jihlava je znovu v útoku a Filip Koláček, podle všeho nejmenší hráč na hřišti, se na modré znovu odvážil vypálit, ale minul klec.

32:49

Lukáš Pokorný přebruslil obránce, získal puk, ale byl na kruhu vytlačen a dostal se do velkého úhlu, odkud uklidil puk jen mezi betony jihlavského brankáře, který jej tam také podržel.

31:53

Iniciativu teď zase převzal Brod a natlačil se před Lepeškovu svatyni. Janu Petržílkovi se nejprve nabízel na brankovišti volný Lukáš Pokorný, ale obrana Dukly stihla nahrávku zastavit. Následně ale nezachytila kličku prvního jmenovaného, jenž pak zakončil do Lepeškovy hrudi.

31:01

Dukla je v posledních okamžicích aktivnější a snaží se procpat do šance. Milan Tušer ale na modré neproskočil mezi dvěma připravenými obránci.

30:29

Jihlava se po zisku bully zabydlela v útočné třetině a Dominik Arbelovský musel na led, aby schoval ve výstroji střelu Filipa Koláčka.

29:51

Dukla se cpala do útoku, ale Jan Lupač byl ve svém rychlém průniku zastaven hvizdem rozhodčího, který odpískal ofsajd.

28:48

Rebelové se chopili šance a po tlaku Jana Petržílka se dostal na brankovišti až do zakončení Jiří Přibyl, který ale nedokázal propasírovat puk za připravené Lepeškovy betony.

27:52

Jindřich Kardoš podpořil tlak Dukly tvrdou střelou z levého kruhu, kterou ale Dominik Arbelovský dokázal zachytit na hrudi.

26:51

Mohli jsme mít vyrovnáno! To by ale musel Adam Fixa trefit při svém kličkování bránu. A že na to měl času dost. Stál sám před kasou, objel i Arbelovského, ale mezi tyče se s pukem již nevešel. Následně ale černé kolečko dojel a jeho druhou šanci zlikvidoval na čáře havlíčkobrodský muž s maskou.

26:15

Do konce trestu týmu z metropole Vysočiny zbývá jedenáct vteřin a vypadá to, že Jihlava se ubrání, protože znovu vyvezla puk ven z pásma, kde byl pak po střetu u mantinelu ošetřován jeden z domácích.

26:00

Pro hru vysokou holí je přerušeno. Stalo se tak při jihlavském vyvážení puku do útočné třetiny. To znamená, že Dukla šetří čas z trestu Daniela Zadiny.

25:37

Lukáš Pokorný se teď objevil před brankou v další šanci, avšak opět se mu nepovedlo vyzrát na připraveného brankáře Lepešku.

24:46

Jiří Přibyl s Richardem Cachnínem teď ostřelovali jihlavskou svatyni. Ani jeden z nich ale nedokázal překonat hbitého Nikolase Lepešku, který se roztáhl na čáře proti Přibylově pokusu a následně si poradil i se dvěma Cachnínovými dorážkami.

24:26

Bude se znovu vylučovat, ale tentokrát na straně Jihlavy. Na lavici hanby odjíždí Daniel Zadina (JIH), jenž je potrestán hákováním.

24:00

Rebelové jsou kompletní a nyní předvedli dobrou útočnou akci, kdy po nahození z pravého křídla tečoval jeden z domácích hráčů puk, který ale skončil těsně vedle Lepeškovy svatyně.

22:42

To je neuvěřitelné, co Rebelové neproměňují! Jan Petržílek jel zcela sám na Nikolase Lepešku, kterého ale nedokázal překonat, jelikož svůj blafák na forehand nasměroval jen do jeho hrudi! Následně podklouzl a skončil na zadním mantinelu, odkud, zle potlučen, odjíždí na střídačku.

22:00

Rebelové jsou již v plném počtu a mají puk na holi. K tomu všemu u branky jihlavské Dukly.

21:41

Vojtěch Holenda se dokonce ve dvojnásobném oslabení utrhl a jel sám na Lepešku, kterého si zbržděným blafákem položil, avšak následně jen přestřelil horní tyč!

21:06

Domácí celek rychle vyhazuje puk Lepeškově svatyni.

20:59

Jenže pak se Dukla vrátila do útočné třetiny a 43 vteřin bude mít výhodu dvou mužů v poli! Tomáš Lachman (HBR) se provinil hákováním.

20:22

Rebelové vyhráli bully a hned vyváželi kotouč k Lepeškovi, kde jej také nějaký ten čas podrželi.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu "malého derby", kterou vyhráli domácí 1:0, když se prosadil Vojtěch Holenda. Musím dodat, že Havlíčkobrodští vedou zaslouženě, jelikož oproti soupeři mají více ze hry.

Další třetina začne cca v 12:42.

20:00

První třetina skončila.

19:42

Domácí si asi mysleli, že si toho rozhodčí všimnou a poslali na led hráče navíc. Sudím to ale neuniklo, a tak je hráčská lavice domácích potrestána menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Jakub Petržílka (HBR).

18:31

Dominik Arbelovský si nyní trochu pohrál s nervy fanoušků, když Matějkovo nahození jen sklepl vedle sebe, kde nedokázal touš uklidit do sítě Milan Tušer. Následně se první jmenovaný dostal ještě ke střele z mezikruží, kterou ale Arbelovský chytil na hruď.

17:29

Hraje se celkem v tempu. Jihlava spoléhá na rychlé brejky a z jednoho z nich teď málem zahrozila. To byl ale musel Jindřich Kardoš nasměrovat puk z levého kruhu jinam, než jen do Arbelovského betonů.

16:28

Rebelové mají navrch, ale díky dobrému stínování obránců Dukly se domácí parta neodkáže dostat k nějakému kloudnému zakončení.

15:32

Tomáš Lachman se po návratu do útočné třetiny odvážil na modré čáře vystřelit, ale jeho projektil se mezi tři tyče nevešel.

14:51

Rebelové se zatím k ničemu moc nedostali. Výjimkou byl průnik Vojtěcha Holendy, který ale nedokázal zasunout puk za záda připraveného Lepešky.

14:05

Domácí mužstvo bude hrát znovu oslabeno. Na lavici hanby totiž putuje jeden z domácích (HBR), který je potrestán za hákování.

13:31

Dukla se snažila o odpověď, avšak ta se nepovedla. Eva Adamová nedokázala svou střelu z mezikruží naštelovat mezi tyče.

12:15

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
V době, kdy rozhodčí signalizoval výhodu po faulu v útočné třetině, se puku chopil snad nejmenší hráč na hřišti VOJTĚCH HOLENDA, jenž ukázal svůj střelecký čuch, najel si až před branku, kde parádním zakončením nedal Lepeškovi šanci. Bez asistence.

11:38

Jan Lupač se v rohu pásma nedokázal dostat k ničemu, jelikož k němu přijel Tomáš Lachman a ramenem jej obral o touš.

10:37

Za Havlíčkův Brod se tlačil do útoku Vojtěch Holenda, který se ale mezi kruhy neprosadil a nedostal se ke střele.

09:56

Domácí výběr je v plném počtu a má kotouč na holi. Vinou dobré práce jihlavských obránců už ale ve středním pásmu.

09:21

V závěru oslabení dokonce Havlíčkobrodští zatlačili a Pavel Zvěřina se dostal ke střele od modré čáry, která byl ztečovaná těsně vedle.

08:43

Adam Hrbatý přišel na zadním mantinelu o kotouč a Rebelové jej dostali ven z pásma, čímž ušetřili vteřinky z Hartova trestu.

08:09

Havlíčkův Brod dokázal dostat kotouč ven z pásma. Následně je hra přerušena. U trestné lavice zůstal ležet jeden z Jihlavských, který je odvážen na střídačku spoluhráči. Vypadá, že bude v pořádku.

07:38

Rebelové budou hrát oslabeni. Ondřej Hart (HBR) zabránil útoku Dukly tak, že zahákoval protihráče.

06:48

Jiří Přibyl se od pravého mantinelu dostal až na brankoviště, kde chtěl po ledě procpat puk mezi Lepeškovy nohy. Brankář Jihlavy ale jeho úmysl přečetl a dobře zasáhl betony.

05:48

Rebelové sice dokázali vyvézt puk ven ze třetiny, ale ne na dlouho. Dukla se pak dostala zpět k černému kolečku a po střele od modré čáry musel na led Dominik Arbelovský, který následně podržel puk na hrudi.

04:48

Nyní mele svého soupeře Dukla a Pavel Zvěřina musel na brankovišti zachraňovat nastalý požár, když zablokoval nahrávku Adama Fixy na volného spoluhráče.

04:13

Šikovné ruce ukázal Radim Pejchal, když se od pravého mantinelu probojoval s toušem až mezi kruhy, kde vypálil těsně nad Lepeškovu horní tyč.

03:37

A to platí i nyní, kdy Dukla dokonce sebrala kotouč a vyváží jej do útočné třetiny havlíčkobrodského výběru.

03:00

Domácí výběr vyhrál kotouč a ihned se začal cpát do útoku. Jihlava zatím dobře brání a nepouští Rebely do zakončení.

02:38

Havlíčkův Brod se držel nastěhovaný před brankou Jihlavy, ale nedokázal zde nic kloudného vymyslet. Následně je chybně odpískaný icing Dukly a následuje bully na středovém kruhu.

01:45

Oběma týmům se nyní nepovedl útok. Ten brodský byl zastaven ofsajdem a Dukla zase pohořel v zakončení, když z pravého kruhu vypálila jen do středu branky, kde stál připravený brankář Rebelů.

00:50

Na druhé straně se prokličkoval až do zakončení Milan Tušer, avšak jeho střelu z mezikruží vykopl svými betony Dominik Arbelovský.

00:08

Rebelové začali pořádně zostra! Jan Petržílek hned po bully ujížděl do útoku, projel obranou Dukly jako nůž máslem, avšak jako poslední instance zapůsobil vynikající Nikolas Lepeška, který předvedl proti Petržílkově kličce fantastický zákrok vyrážečkou!

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě jednou Vám přeji dobrého dne ze stadionu v Kotlině.

Před námi je "malé derby" a při pohledu do sestavy hned vidíme, že bude peprné pro havlíčkobrodského odchovance, který se ale před letošní sezonou dal do služeb Dukly, kde chce sbírat především extraligové starty. Tím mužem, o němž jde řeč, je Adam Fixa.

A abychom potěšili i naše čtenáře z řad pánů, tak na pozici obránce nastupuje dívka jménem Zuzana Martinů, kterou v útoku ještě doplní Eva Adamová, jež je sestrou brankáře Jiřího Adama, který hájí brankoviště havlíčkobrodské juniorky.
Úvodní sestavy:

HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Horák, J. Marek, Hart, Škareda – Petržílek, Holenda, Teplý, Pejchal, Přibyl, Cachnín, Pokorný, Petržílka, Kohout.

HC Dukla Jihlava: Lepeška – Zadina, Koláček, Martinů, Mareček, Kalenda, Vaněk, Fixa – Kardoš, Adamová, Šulek, Tušer, Matějka, Hrbatý, Lupač, Štěrba.

Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Capouch, Jaroslav Žák.
Jihlava B má zatím mírně negativní bilanci dvou výher a tří porážek. Ve druhém kole vyloupila Benátky nad Jizerou (3:2) a vzápětí doma v divoké přestřelce přetlačila i Krkonoše (6:5), jenže doma nestačila na rezervu Českých Budějovic (0:3) ani na béčko Pardubic (3:7) a venku se musela sklonit před béčkem Kolína (1:4).
Havlíčkův Brod po svém pádu do první ligy začal nový soutěžní ročník velmi dobře, když své soupeře v úvodních třech kolech přehrál rozdílem několika tříd. Postupně rozstřílel doma Tábor (12:2), venku Třebíč (9:1) a opět na svém kluzišti potupil i Jindřichův Hradec (12:0). Přemožitele našel až v minulém duelu, kdy se vrátil domů s porážkou 1:4 od béčka Liberce.
Dobrý den! Je mou milou povinností přivítat vás ze zimního stadionu v Kotlině u derby Vysočiny, v němž se spolu pod hlavičkou 6. kola ELIOD ligy mladšího dorostu střetnou domácí HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Dukla Jihlava B. Utkání začíná v 12:00.

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava

3:2

po s.n. (2:1) (1:0, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Holenda, 55. Petržílek (Petržílka, Holenda), rozh. náj. Lachman – 35. Tušer (Šulek), 56. Kardoš (Zadina)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Fixa (JIH)
1:0   Petržílek (HBR)
2. série:
1:0   Tušer (JIH)
1:0   Holenda (HBR)
3. série:
1:1   Zadina (JIH)
1:1   Cachnín (HBR)
4. série:
1:1   Petržílek (HBR)
1:1   Zadina (JIH)
5. série:
2:1   Lachman (HBR)
2:1   Lupač (JIH)

HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Horák, J. Marek, Hart, Škareda – Petržílek, Holenda, Teplý, Pejchal, Přibyl, Cachnín, Pokorný, Petržílka, Kohout.

HC Dukla Jihlava: Lepeška – Zadina, Koláček, Martinů, Mareček, Kalenda, Vaněk, Fixa – Kardoš, Adamová, Šulek, Tušer, Matějka, Hrbatý, Lupač, Štěrba.

Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Capouch, Jaroslav Žák

Průběh zápasu
1. třetina
07:38
12:15
14:05
19:42
Po 1. třetině
2. třetina
20:59
24:26
34:51
37:35
Po 2. třetině
3. třetina
41:37
54:10
55:24
Po 3. třetině
Samostatné nájezdy
po s.n.