Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Bromwich Albion – Burnley FC

4:0

konec (2:0)

28.09.2014, 17:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.9 3.4 4.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hlavní rozhodčí Moss dnes naposledy foukl do píšťalky, a ukončil tak zápas, ve kterém West Bromwich Albion přehrál Burnley FC a zaslouženě zvítězil 4:0. Úvodní gól padl ve 30. minutě, když se prosadil Dawson a v závěru prvního poločasu navýšil na 2:0 Berahino. Domácí tým byl aktivní i ve druhé polovině zápasu a v 56. minutě šel do tříbrankového vedení, to se trefil opět Berahino, který tak dnes dal dva góly. WBA pokračoval v tlaku a v 90. minutě se střelecky prosadil i Dorrans, který trefou na 4:0 pojistil vítězství domácího celku. Burnley dnes aktivní nijak nebylo a převážně se bránilo. Hostům nevycházely ani rychlé brejky a často se do nich nedostávali. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:58:51)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Zápas už se jen dohrává. U míče jsou domácí fotbalisté, kteří svého soupeře k ničemu nepouští a nyní se pohybují v blízkosti středového kruhu a pomalu se přesouvají k soupeřově brance.

90

Druhý poločas bude nastaven o 3 minuty.

Graham DORRANS - 4:0

90

West Brom právě vstřelil branku!
Samaras si všiml, že se mu na pravé straně rozeběhl Gamboa, a tak mu poslal přesnou přihrávku. Gamboa se dobře rozhlédl a do pokutového území poslal parádní balon, ke kterému se dostal GRAHAM DORRANS, jenž přesnou střelou z první prostřelil brankáře a pojistil domácím vítězství.

89

V závěru zápasu vidí žlutou kartu Mee.

87

Dohráno má Gardner, který přenechává místo Yacobovi.

85

Do zakončení se dostal Boyd, který se probojoval k centrovanému balonu, ale jeho střelu zlikvidoval Foster, pro kterého to nebyl žádný problém.

83

Na poslední minutky si přijde zahrát Gamboa, kterému uvolní místo Pocognoli.

79

O centrovaný míč si ve vápně řekl Mee, ale skvěle zasáhl Foster, který přečetl hru a balon si stáhl do rukavic.

78

Dorrans obdržel na pravém křídle přihrávku, obehrál svého protihráče a s balonem se dostal do pokutového území, kde obehrál dalšího protihráče a poté vystřelil. Nicméně jeho pokus branku těsně minul.

77

Burnley se dostalo na útočnou polovinu a s míčem postupovalo až do vápna soupeře, avšak tam dobře vystoupil Lescott, který soupeři čistě balon odebral.

75

Za nesportovní chování vyfasoval žlutou kartu Dorrans.

74

V posledních minutách hra utichla a domácí tým hlavně kontroluje vedoucí skóre, 3:0 WBA nejspíš stačí, a tak už nikam nespěchá.

74

Máme tu avizované střídání: dohráno má Sessègnon, kterého nahradil Samaras.

73

Do hry půdje Samaras, který je připraven u postranní čáry.

69

Barnes obdržel parádní přihrávku od Sordella, ale ve velmi zajímavé pozici branku pouze přestřelil. Brankář Foster tak zasahovat nemusel. Nicméně celou situaci kontroloval.

West Bromwich Albion – Burnley FC

4:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Dawson (Brunt), 45+1. Berahino (Dorrans), 56. Berahino (Dorrans), 90. Dorrans (Gamboa)

Karty:   75. Dorrans (WBA) – 47. Chalobah (BLY), 89. Mee (BLY)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:4.

West Bromwich Albion: Foster – Wisdom, Dawson, Lescott, Pocognoli (83. Gamboa) – Morrison, Gardner (87. Yacob) – Dorrans, Sessègnon (74. Samaras), Brunt (C) – Berahino.
Náhradníci: Myhill – Gamboa, McAuley, Yacob, Mulumbu, Blanco, Samaras.

Burnley FC: Heaton – Trippier, Duff, Shackell (C), Mee – Arfield, Reid (46. Barnes), Wallace (46. Chalobah), Kightly – Boyd – Jutkiewicz (67. Sordell).
Náhradníci: Gilks – Keane, Long, Ward, Sordell, Barnes, Chalobah.

Rozhodčí: Moss – Long, Halliday