Menu

Futsal

1. Futsal liga

FC Tango Brno – Sparta Praha

4:5

konec (2:2)

26.09.2014, 20:00 • MSH Vodova Brno • Daniel Havel

38

Sparta právě vstřelila branku!
A tak udeřili hosté! MICHAL HOLEČEK postupoval úplně sám na bránu, pěkně zpomalil svůj pohyb, rozhlédl se, kde stojí gólman a poté zakončil přesně pod břevno. Bez asistence.

31

Sparta právě vstřelila branku!
Pražané znovu vyrovnávají a začínáme tedy od začátku. Doša posunul míč na zcela osamoceného MARTINA DLOUHÉHO, který ho protečoval až za Kubíčka. Asistence: Martin Doša.

29

Sparta právě vstřelila branku!
Opět to je jen o jednu branku. MARTIN DOŠA se s míčem krásně prosmýkl až před branku, odkud zamířil přesně k pravé tyči a vrací tak hosty do zápasu. Asistence: David Frič.

27

Tango Brno právě vstřelilo branku!
A domácí jdou dnes poprvé do vedení o dvě branky. Záruba na polovině obral o balón jednoho z obránců a následně jej předložil před prázdnou bránu MARTINU BRŮNOVI, který už neměl problém skórovat. Asistence: Radim Záruba.

27

Tango Brno právě vstřelilo branku!
Nejinak tomu bylo i teď. Tango mělo množnost rozehrání standardní situace téměř s poloviny hřiště a DIMOSTENIS CHADZIDIS se do míče opřel tak dobře, že jeho střela zaplula přesně k levé tyči. Bez asistence.

16

Tango Brno právě vstřelilo branku!
Další krásná akce v podání RADIMA ZÁRUBY znamená vyrovnání na 2:2. ZÁRUBA se nejprve zbavil jednoho obránce, poté si ťukl míč s Brůnou a nakonec se trefil přesně k tyči. Asistence: Martin Brůna.

12

Sparta právě vstřelila branku!
Hned z následného útoku také padá branka. Rott vysunul k úniku volného MARTINA DOŠU, který si balón nejprve posunul na svou silnější pravou nohu a poté také prostřelil brankáře podél jeho těla. Asistence: Miroslav Rott.

7

Sparta právě vstřelila branku!
A z následného rohu se hosté dočkávají vyrovnání. Frič výborně našel naběhnutého MARTINA DLOUHÉHO a ten střelou z první za Kubíčkem vymetl snad všechny pavučiny, které tam byly. Asistence: David Frič.

3

Tango Brno právě vstřelilo branku!
Ale branku paradoxně střílí domácí. A to po nádherné individuální akci RADIMA ZÁRUBY. Ten se nejprve na své polovině zbavil svého protihráče a po dlouhém sprintu přes celé hřiště prostřelil i Vozára. Asistence: Dimostenis Chadzidis.

FC Tango Brno – Sparta Praha

4:5

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 3. Záruba (Chadzidis), 16. Záruba (Brůna), 27. Chadzidis, 27. Brůna (Záruba) – 7. Dlouhý (Frič), 12. Doša (Rott), 29. Doša (Frič), 31. Dlouhý (Doša), 38. Holeček

Karty:   32. Havel (TAN) – 28. Frič (SPA)

FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Chadzidis, Vlček, Svoboda, Mareš, Brůna, Buršík, Doubravský, Pollák, Šidla, Záruba, Havel, Tachtadžis Trenér: Vlastimil Bartošek

Sparta Praha: Vozár (Pytloun, Mareš) – Vodecký, Frič, Vobořil, Kuč, Sop, Stejskal, Doša, Havrda, Rott, Dlouhý, Holeček Trenér: David Frič

Rozhodčí: Zděnek Petr, Michal Gasnárek