Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Werder Brémy – FC Schalke 04

0:3

konec (0:0)

23.09.2014, 20:00 • Weserstadion, Bremen • David Košinár (@kosik1424)

Tipsport: 3.05 3.55 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je tady konec utkání, které skončilo velice překvapivým výsledkem poté, jak probíhal první poločas. Na začátku toho druhého vběhlo na hřiště úplně vyměněné Schalke a během úvodních pěti minut zasadilo Werderu dva rychlé knockouty a bylo hotovo. Hosté si tedy nakonec ubojovali vítězství a tři body k tomu.

Toto je ode mne pro dnešek vše a budu se těšit u dalšího onlajn přenosu na počtenou. (21:55:51)

90+2

Konec zápasu.

90+1

Kroos se po přihrávce odhodlal ke střele z velké vzdálenosti. Jeho pokus ale místo potlesku vyvolal jen smích přihlížejících diváku, když letěl vysoko do hlediště.

90

Hlavní arbitr nastaví dvě minuty.

89

Zlatko Junuzovič po ostrém zákroku nemůže od rozhodčího čekat nic jiného než žlutou kartu. Sudí Wolfgang Stark rychle sahá do kapsičky.

88

Junuzovič prošel až do pokutového území, ale soupeř zablokoval jeho přízemní přihrávku na malé vápno. Pomezní rozhodčí ukazuje k rohovému praporku.

85

Ještě jedno střídání na straně Werderu. Davie Selke odstupuje a místo něj vběhne na poslední minuty Felix Kroos.

Tranquillo BARNETTA - 0:3

84

Schalke právě vstřelilo branku!
Tak nakonec se TRANQUILLO BARNETTA přeci jen dočkal! Díky své nádherné individuální akci se dostal až do pokutového území soupeře, kde vypálil na branku. Trefil se přesně a jeho zakončení bylo naprosto chladnokrevné!

82

V zápětí další obrovská šance Schalke! S míčem na kopačce se v pokutovém území bleskově zjevil Tranquillo Barnetta. Vyhořel však v zakončení, když ani netrefil branku. Míč poslal pouze kousek vedle pravé tyče. Nedokázal tak úspěšně navázat na kvalitní přihrávku, kterou ho do šance uvolnil Atsuto Uchida.

81

Huntelaar byl v šanci, když po pěkné přihrávce napřáhl zpoza šestnáctky a opřel se do míče. Ten neměl úplně špatný směr a mířil hezky pod břevno branky. Raphael Wolf se však vytasil s krásným zákrokem, a svůj tým tak tentokrát podržel.

80

Obrana soupeře odvrátila hrozící nebezpečí v podobě centru do pokutového území, který vyslal Franco Di Santo.

77

Nastal čas pro vystřídání. Dnes již dohrál Max Meyer a na hřiště vběhne Tranquillo Barnetta.

76

Santiago García už ale žlutou kartu za svůj faul vidí. Rozehrávat budou hosté.

Dnešní utkání sleduje 40 139 diváků!

74

Huntelaar dostal přihrávku, kterou si šikovně zpracoval a vyslal střelecký pokus z nějakých 23 metrů. Nechybělo mnoho a mohl se radovat z gólu, ale míč prolétl jen těsně kolem levé tyče.

73

Junuzovič z volného přímého kopu z úctyhodné vzdálenosti vyslal centr do vápna, ale Ralf Fährmann skvěle reaguje a sbírá míč do náruče.

72

Clemens se provinil proti pravidlům, když podrazil svého protihráče a poslal ho k zemi. Wolfgang Stark zatím zůstává klidný a nechává žlutý kartonek v kapse.

71

A následuje další střídání na straně domácích. Hřiště opouští Eljero Elia. Na hřiště půjde Levent Aycicek.

Werder Brémy – FC Schalke 04

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. Meyer, 51. Neustädter, 84. Barnetta

Karty:   25. Di Santo (BRM), 36. Selke (BRM), 76. García (BRM), 89. Junuzović (BRM) – 16. Huntelaar (SCH), 21. Höger (SCH), 61. Aogo (SCH)

Werder Brémy: R. Wolf – Gálvez (64. Hajrović), Caldirola, Busch, García, Lukimya-Mulongoti – Elia (71. Ayçiçek), Junuzović, Bartels – Selke (85. Kroos), Di Santo.
Náhradníci: Husic – Obraniak, Kroos, Ayçiçek, Hajrović.

FC Schalke 04: Fährmann – Uchida, Fuchs, Ayhan, Neustädter – Höger (67. Matip), Aogo, Sam (47. Clemens), Choupo-Moting – Meyer (77. Barnetta), Huntelaar.
Náhradníci: Wetklo – Friedrich, Sobottka, Clemens, Barnetta, Matip, Obasi.

Rozhodčí: Wolfgang Stark