Menu

Tenis

WTA Soul (tvrdý povrch)

Nicole Gibbsová – Karolína Plíšková (2)

0:2 3:6, 4:6

konec

19.09.2014, 05:07 • Michal Šíma

Tipsport: 2.93 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

4:6

Výborně! Karolína Plíšková díky dalšímu dobrému útoku ihned po servisu vítězí a zahraje si semifinále!

15-40

Plíšková má dva mečboly! Po servisu útočila do protipohybu soupeřky a Gibbsová se na dlouhou ruku brání jen do autu.

15-40

Naprosto zbytečná chyba Gibbsové od základní čáry do sítě, dva brejkboly pro Karolínu!

4:4

A také teď Plíšková trefuje z ne úplně těžké pozice bekhendem jen síť a je to 4:4! Viděli jsme celkem tři ztracené servisy po sobě.

40-15

Ajaj, opět zbytečná chyba a Gibbsová má znovu dva brejkboly!

3:4

Karolína Plíšková má znovu jeden brejk k dobru! Také v poslední výměně vylákala soupeřku k útoku a Gibbsová míjí dvorec! Poslední dobu jednoznačně převažují chyby obou hráček, která jich udělá méně a bude trpělivější, ta vyhraje.

0-40

Tři brejkboly české tenistky! Gibbsová neudržela nervy na uzdě, zkusila z vyššího míčku zaútočit a míří daleko za základní čáru.

3:3

Tak tohle bylo hodně laciné, Plíšková chybuje bekhendem od základní čáry do autu a sama tak čtyřmi chybami soupeřce vnutila srovnání.

40-30

Brejkbol pro Gibbsovou! Plíšková nechtěla čekat,jak se výměna vyvine, zkusila z nepřipravené pozice zaútočit po lajně a míří do autu.

0:1

Druhý už ale využívá! Gibbsová vrátila její tvrdý return jen na kříž, odkud česká tenistka střílí nechytatelný forhend do strany!

15-40

Dva brejkboly pro Plíškovou,která byla trpělivá, netlačila se do těžkých ofenzivních úderů a naopak se znovu dočkala chyby soupeřky do sítě.

3:6

Dvě jestřábí oka za sebou si nyní vzala Gibbsová, v této výměně však také neměla pravdu, forhend Plíškové, který nedokázala vrátit byl přesně na čáru a Karolína tak vítězí v první sadě!

40-A

Nepovedený return Gibbsové znamená další setbol pro PLíškovou!

40-A

Skvělá obrana Karolíny slaví úspěch. Plíšková byla velmi rychlá, doběhla bekhend na straně kurtu a ještě jej dobře vrátila, Gibbsová následně chybuje do sítě. Setbol české tenistky.

40-15

Bekhend po lajně od Gibbsové muselo rozsoudit jestřábí oko, které ukazuje dobrý míč! Dva brejkboly pro Američanku!

3:5

Paráda! Karolína teď soupeřku doslova rozebrala, Gibbsová létala ze strany na stranu, na konci jen vyškrábla těžký forhend těsně za síť, odkud už Plíšková s přehledem zakončuje a nyní bude podávat na vítězství v první sadě!

40-A

Jenže Gibbsová jí nabízí další šanci! Neporadila si totiž s nízkým míčkem na kříži a bekhendem chybuje do sítě!

3:3

Skvěle! Return přesně na základní lajnu Gibbsová nedokázala vrátit! Je srovnáno 3:3.

40-A

Brejkbol pro Karolínu! Česká tenistka se krásně ubránila forhendu po lajně od soupeřky, vrátila jej čopem a Gibbsová poté chybuje při stopbalu.

A-40

Další brejkbol! Gibbsová rozběhala soupeřku ze strany na stranu a v závěru výměny trefila nádherný forhend přesně k lajně.

N. Gibbsová – K. Plíšková

0:2 3:6, 4:6

konec

Zpět na online