Menu

Fotbal

Synot liga

FK Mladá Boleslav – FK Teplice

3:0

konec (1:0)

19.09.2014, 20:15 • Městský stadion Mladá Boleslav • David Bohata

Tipsport: 2.5 3.1 2.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Po rohu žádné nebezpečí nevzniklo. Nicméně asi 30 metrů od brány "žlutě" fauloval Jan Šisler (MBL).

85

Bartlova střela byla ztečována a zamířila mimo. Může tedy dojít k poslednímu střídání. Autora 3 branek Tomáše Wágnera vyprovází velký potlesk. Jeho místo zaujme Lukáš Magera (MBL).

81

Mickaëla Tavarese nahrazuje Jiří Skalák (MBL), což je posílení ofensivy.

77

Zápas navštívilo 2743 platících diváků.

73

Bartl se proháčkoval až do vápna a přihrával před bránu, kde od prázdné sítě zakončoval Zahustel. Ruce nad hlavu zvedal zbytečně – nacházel se totiž v ofsajdu.

Tomáš WÁGNER - 3:0

71

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A tak se také stalo. Bartl posunul míč nakrátko na Bořila, jehož centr dolétl na zadní tyč, kde nejvýše ve vzduchu vystoupal TOMÁŠ WÁGNER a je z toho hattrick!

Tomáš WÁGNER - 2:0

67

Zajímavý osud pro obránce Jana Hoška (TEP), který po úmyslné ruce u autové čáry vidí druhou žlutou kartu. Nesmyslné konání teplického hráče posílá jeho tým do 8. A to Hošek přišel na hřiště ve druhém poločase, v němž na kraj obrany odsunul Lüftnera, který se vykartoval ještě před ním.

67

Hned po gólu Karel Jarolím střídá. Stahuje ze hry Michala Ďuriše, posílá místo něj na pažit Ondřeje Zahustela (MBL).

66

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
TOMÁŠ WÁGNER pohodlně poslal míč do středu brány, kdežto Grigar skákal na svou pravou stranu.

65

Jan Hošek (TEP) povalil na zem Bartla. Krom zaviněné penalty ještě vidí žlutou kartu.

65

Penalta pro Mladou Boleslav!

56

Ďuriš hlavičkuje do břevna!

54

... A na straně domácích Jan Bořil (MBL). Udělení těchto trestů předcházely horečnaté dohady, především ze strany hostů.

54

Žlutou kartu dostávají současně dva hráči. Na straně hostů je to Franci Litsingi (TEP).

52

Ojoj! Vůchův ventr Hruška dostal k Mahmutovićovi, od nějž doputoval před vápno. Míč šel ideálně proti noze Nivalda, jenž ho ze vzduchu napálil levačkou. Hruška ránu vyškrábl. Tím jeho práce neskončila. Vyraženou střelu ještě musel sebrat ze vzduchu na brankové čáře.

50

Zákrok na Vůcha pískán nebyl, zato faul Lüftnera na Ďuriše ano. A je to rovnou za žlutou kartu a protože to byla pro Michaela Lüftnera (TEP) druhá, jde se tento bek předčasně osprchovat.

45

No a Ulricha Kapolonga střídá Aidin Mahmutović (TEP)

45

Dvojité střídání Teplic. Do druhého poločasu nenastoupí Tomáš Vondrášek, jeho místo nahradí Jan Hošek (TEP).

36

Michael Lüftner (TEP) obdržel první kartu žluté barvy v tomto utkání.

34

Kapolongo je prostě smolař. Stál na zadní tyči, kam prošel míč, jenže se nedostal do zakončení a to ačkoli nebyl zas tak důrazně bráněn.

29

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Centrovaný míč zakončoval na přední tyči jeden z domácích. Míč ale dostal jen před malé vápno, kde promáchlo několik hráčů, než se kulatý nesmysl dostal až k Wágnerovi. Ten na to, že stál na malém vápně, měl luxusní porci času zpracovat a ze 2 metrů prostřelit Grigara.

25

Nivaldo přihrával Kapolongovi, který byl ve skvělé pozici mezi obránci, ale po tragickém prvním doteku mu míč mírně odskočil a tak po upachtěném zakončení do nohoujednoho z Boleslavských budou hosté zahrávat pouze roh.

19

Upřímně řečeno, nechápu, proč tohle není branka. Vůch kroutil míč na zadní tyč. Kapolongo na něj ve skluzu nedosáhl a tak skončil až v bráně. Rozhodčí ponechávají nerozhodný stav. Možná viděli jemnou teč Kapolonga, který by byl v mírném ofsajdu, ale to odsud z tribuny těžko usuzovat. Možná, že Kapolongo byl v ofsajdu i bez doteku míče tím, že se zapojil do hry a ovlivnil tak gólovou situaci.

15

Nivaldův centr zleva se krásně stočil mezi stopery, kde si zcela osamocený nabíhal Franci Litsingi, ale razantní hlavička skončila metr vedle pravé Hruškovy brány. První tutovka zápasu!

FK Mladá Boleslav – FK Teplice

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 29. Wágner (Ďuriš), 66. Wágner (pen.), 71. Wágner (Bořil)

Karty:   54. Bořil (MBL), 90. Šisler (MBL) – 36. Lüftner (TEP), 54. Litsingi (TEP), 65. Hošek (TEP)   50. Lüftner (TEP), 67. Hošek (TEP)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:5.

FK Mladá Boleslav: Hruška – Bořil, Navrátil, Hůlka, Kysela – Ďuriš (67. Zahustel), Tavares (81. Skalák), Šisler, Ščuk (C), Bartl – Wágner (85. Magera).
Náhradníci: Miller – Rosa, Smejkal, Zahustel, M. Vukadinovič, Skalák, Magera.

FK Teplice: Grigar – Krob (C), Lüftner, D. Jablonský, Vondrášek (45. Hošek) – Vůch, Ljevakovič, Litsingi, Takács, Nivaldo – Kapolongo (45. Mahmutovič).
Náhradníci: Slavík – Hošek, Jirásek, Richter, Táborský, Salami, Mahmutovič.

Rozhodčí: Kovařík – Paták, Dobrovolný