Menu

Fotbal

Reprezentační zápasy

Německo – Argentina

2:4

konec (0:2)

03.09.2014, 20:45 • Esprit-Arena, Düsseldorf • Petr Bílek

Tipsport: 1.9 3.66 4.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Mario GÖTZE - 2:4

78

Německo právě vstřelilo branku!
Domácím se podařilo snížit na rozdíl dvou branek, když se po akci Podolskiho dostal míč přibližně na hranici vápna k MARIU GÖTZEMU, který s pomocí lehké teče protihráče poslal míč do brańy – 2:4.

André SCHÜRRLE - 1:4

52

Německo právě vstřelilo branku!
Gólové hody ve druhém poločase pokračují. Třetí gól během sedmi minut nyní zaznamenává konečně Německo, když se po rohovém kopu ve skrumáži nejlépe zorientoval ANDRÉ SCHÜRRLE, který dopravil po zemi míč do brány.

Ángel DI MARÍA - 0:4

50

Argentina právě vstřelila branku!
To je velký debakl Německa na vlastním hřišti. Po povedené narážečce na pravé straně hřiště dostal pas za obranu ÁNGEL DI MARÍA, který lehkým obloučkem přes vybíhajícího Weidenfellera zvyšuje již na 4:0 pro hosty.

Federico FERNÁNDEZ - 0:3

47

Argentina právě vstřelila branku!
Ángel di María si připisuje třetí dnešní gólovou asistenci. Na jeho přímý kop si na zadní tyči nejlépe naběhl a naskočil stoper FEDERICO FERNÁNDEZ a jeho hlavička končí za zády Weidenfellera.

Erik LAMELA - 0:2

40

Argentina právě vstřelila branku!
Po dalším zaváhání domácí defenzivy se hosté dostali do rychlého protiútoku Ve vápně měl hodně prostoru Ángel di María, který od brankové čáry přesně nacentroval na nohu ERIKA LAMELY, jenž povedeným folejem přímo do šibenice zvyšuje na 2:0 pro Argentinu!

Sergio AGÜERO - 0:1

20

Argentina právě vstřelila branku!
Hosté se velmi snadno dostávají do vedení. Ángel di María z pravé strany levou nohou odcentroval do vápna, kde byl zcela nehlídaný SERGIO AGÜERO, který pohodlně dopravil míč za záda bezmocného Neuera – 0:1.

Německo – Argentina

2:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 52. Schürrle, 78. Götze (Podolski) – 20. Agüero (di María), 40. Lamela (di María), 47. Fernández (di María), 50. María

Karty:   70. Podolski (GER) – 17. Demichelis (ARG)

Německo: Neuer (46. Weidenfeller) – Grosskreutz, Ginter, Höwedes (77. Rüdiger), Durm – Kramer, Kroos (71. Kroos) – Schürrle (58. Müller), Reus, Draxler (34. Podolski) – Gomez (58. Götze)
Náhradníci: Weidenfeller, Zieler – Rüdiger, M. Götze, T. Müller, Rudy, Podolski

Argentina: Romero (80. Andujar) – Zabaleta, Demichelis, F. Fernandéz, Rojo – Biglia, Mascherano – di María, Perez (46. Augusto) – Lamela (68. Gago), Agüero (84. Gaitán)
Náhradníci: Andujar, Orion – Basanta, Campagnaro, Garay, R. Alvarez, Augusto, Gago, Gaitan, Maxi Rodríguez, Higuaín, Lavezzi

Rozhodčí: Kuipers (Nizozemsko)

Diváci: 51.132