Menu

Další

Fotbalové události

Poslední den přestupního termínu

konec

01.09.2014, 12:00 • Radek Šamša (@radeksamsa)

09:41

PŘESTUP. Londýnský Arsenal na poslední chvíli přivedl posilu do ofenzivy. Kanonýrům se upsal útočník Manchesteru United DANNY WELBECK, za jehož služby klub z Old Trafford zinkasoval 16 milionů liber. (@Arsenal) (09:41:43)

09:35

HOSTOVÁNÍ. Hull City získal do konce sezony křídelníka Newcastlu HATEMA BEN ARFU. (@HullCity)

09:34

HOSTOVÁNÍ. Obránce MIKE KEANE a středopolař NICK POWELL, kteří patří Manchesteru United, odešli na hostování do Burnley, respektive Leicesteru. Keane bude na Turf Moor působit pouze do ledna. (@ManUtd)

09:28

HOSTOVÁNÍ. Manchester United potvrdil příchod útočníka RADAMELA FALCAA z monackého AS na hostování s opcí v půl třetí ráno středoevropského letního času. (@ManUtd)

01:23

PŘESTUP. Útočník Manchesteru United TOM LAWRENCE přestoupil do Leicesteru, jenž mu předložil čtyřletou smlouvu. Přestupová částka údajně šplhá k jednomu milionu liber. (Sky Sports)

00:53

PŘESTUP. Kromě zmiňovaného Tobyho Alderweirelda dotáhli Saints do úspěšného konce také přestup 22letého záložníka SADIA MANÉHO. Bývalý hráč Salcburku podepsal čtyřletou smlouvu.

00:28

HOSTOVÁNÍ. Southampton potvrdil příchod obránce Atlétika Madrid TOBYHO ALDERWEIRELDA. (@SouthamptonFC).

00:20

HOSTOVÁNÍ. Steve Parish, člen vedení Crystal Palace, potvrdil, že na půlroční výpomoc přichází z Wolverhamptonu útočník KEVIN DOYLE. Selhurst Park naopak do konce roku opustil GLENN MURRAY, jenž bude hostovat v Readingu. (@Iandennisbbc)

00:15

HOSTOVÁNÍ. Obránce Southamptonu JOS HOOIVELD odešel na hostování do druholigového Norwiche.

00:11

HOSTOVÁNÍ. Chorvatský záložník NIKO KRANJČAR z Dynama Kyjev se po loňském hostování na Loftus Road znovu upsal Queens Park Rangers. (@QPRFC)

00:06

HOSTOVÁNÍ. Valencia přivedla útočníka Manchesteru City ÁLVARA NEGREDA, který bude na Mestalle oblékat dres s číslem 7. (@valenciacf)

00:00

Big Ben odbil 23. hodinu. Letní přestupní okno bylo uzavřeno. Stále čekáme na potvrzení několika transferů, včetně příchodu RADAMELA FALCAA do Manchesteru United či DANNYHO WELBECKA do Arsenalu.

00:00

PŘESTUP. Záložník Marseille MORGAIN AMALFITANO přestoupil za 1 milion eur do West Hamu, jemuž se upsal na tři roky. (@OM_Officiel)

23:56

PŘESTUP. Útočník belgického Gentu HABIB HABIBOU se stěhuje do Francie, kde bude hájit barvy Rennes. (@RBairner)

23:52

HOSTOVÁNÍ. Porto získalo záložníka Sampdorie JOSÉHO CAMPAŇU. (@DuncanCastles)

23:50

PŘESTUP. Portugalský útočník HÉLDER POSTIGA, který naposledy působil v Laziu v rámci půlročního hostování z Valencie, se stal posilou Deportiva La Coruňa. (@RCDeportivo)

23:40

HOSTOVÁNÍ. Avizované hostování křídelníka Liverpoolu OUSSAMY ASSAIDIHO ve Stoke potvrdilo vedení Potters na Twitteru. (@stokecity)

23:39

HOSTOVÁNÍ. Aktivní Hull s tahy na přestupovém trhu neskončil. Na KC Stadium zamířil GASTÓN RAMÍREZ ze Southamptonu. (@HullCity)

23:33

HOSTOVÁNÍ. Francouzský zadák MAPOU YANGA-MBIWA opouští Newcastle. V novém ročníku bude hostovat v římském AS. (nufc.co.uk)

23:29

PŘESTUP. Stoper Botafoga DÓRIA se upsal Marseille. (@OM_Officiel)

23:20

PŘESTUP. Brazilský defenzivní záložník SANDRO je čerstvou akvizicí Queens Park Rangers. Bývalý hráč Tottenhamu vyšel na 10 milionů liber. (@QPRFC)

23:18

PŘESTUP. Celtic přivedl šestou letní posilu, kterou se stal útočník Gijónu STEFAN ŠČEPOVIČ. Srbský reprezentant včera přesun do Skotska zavrhl, dnes v Glasgowě podepsal čtyřletou smlouvu.

23:15

HOSTOVÁNÍ. Defenzivní univerzál MICAH RICHARDS z Manchesteru City stráví sezonu 2014/15 na hostování ve Fiorentině. (@MCFC)

23:08

HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní středopolař Celtiku DYLAN MCGEOUCH zamířil na hostování do Hibernianu. (@celticfc)

23:01

Do uzavření letního transferového okna zbývá poslední hodina! Sledujte ji s námi na Twitteru prostřednictvím tagu #onlajnprestupy.

22:59

HOSTOVÁNÍ. Dánské Brondby ulovilo ve Velké Británii další akvizici. Po Danielu Aggerovi přichází TEEMU PUKKI z Celtiku na sezonní hostování. (@BrondbyIF)

22:54

HOSTOVÁNÍ. Obránce madridského Atlétika EMILIANO INSÚA odešel na hostování do Vallecana. (@Atleti)

22:49

PŘESTUP. Turín se dohodl s Parmou na transferu útočníka AMAURIHO, který má nahradit Alessia Cerciho, jenž se upsal Atlétiku Madrid. (@TorinoFC_1906)

22:36

PŘESTUP. Záložník Wiganu JAMES MCARTHUR je oficiálně hráčem Crystal Palace. V Selhurst Parku podepsal tříletou smlouvu. Podle Sky Sports se jedná o nejdražší nákup v historii klubu, přestože přestupovou částku oba celky tají. (@CPFC)

22:28

PŘESTUP. Porto oficiálně potvrdilo nákup ofenzivního záložníka Internacionalu OTÁVIA, který v Portugalsku podepsal pětiletý kontrakt. Jeho smlouva rovněž obsahuje výkupní klauzuli ve výši 50 milionů eur. (@FCPorto)

22:25

HOSTOVÁNÍ. Dalším mladíkem, který opustil Arsenal, je RYO MIYAICHI. Japonský křídelník bude v ročníku 2014/15 hostovat v holandském Twente. (Arsenal.com)

22:16

PŘESTUP. Obránce Arsenalu IGNASI MIQUEL se na tři roky upsal druholigovému Norwichi. (@NorwichCityFC)

22:10

PŘESTUP. Milánské AC potvrdilo příchod ofenzivního středopolaře Atalanty GIACOMA BONAVENTURY, který bude na San Siru působit do 30. června 2019. (@acmilan)

21:50

PŘESTUP. Křídelník portugalského Estorilu JOAO PEDRO GALVAO putuje do Serie A, kde bude oblékat barvy Cagliari. Opačným směrem zamířil záložník MATÍAS CABRERA. (@CagliariCalcio)

21:36

PŘESTUP. Levý obránce ZEKI FRYERS už nebude nadále působit v Tottenhamu, odkud přestupuje do Crystal Palace. Orli s ním uzavřeli tříletou smlouvu.

21:28

HOSTOVÁNÍ. Útočník Sportingu Lisabon BETINHO odešel na roční hostování do anglického Brentfordu, který hraje druhou ligu. (@BrentfordFC)

20:54

PŘESTUP. Fanoušci Red Devils sice čekají na jiné zprávy, nicméně Ajax na svém twitteru až nyní potvrdil odchod DALEYHO BLINDA na Old Trafford.

20:18

HOSTOVÁNÍ. Záložník Interu Milán RICKY ÁLVAREZ se stal devátou letní akvizicí Sunderlandu. Argentinec přichází na Stadium of Light na sezonní výpomoc.

20:01

PŘESTUP. West Ham prodal Hullu City defenzivního středopolaře MOHAMEDA DIAMÉHO, který na KC Stadium podepsal tříletý kontrakt.

19:47

HOSTOVÁNÍ. Francouzské Stade Reims získalo na roční hostování VALENTINA ROBERGE ze Sunderlandu. (Safc.com)

19:33

HOSTOVÁNÍ. Sunderland potvrdil příchod obránce SEBASTIÁNA COATESE na roční hostování z Liverpoolu. Uruguayský rodák je osmou letní posilou Black Cats. (Safc.com)

18:50

Transferové období pro německé kluby skončilo.

18:26

PŘESTUP. Někdejší útočník Paris Saint-Germain, Liverpoolu či Swansea DAVID N'GOG bude znovu působit ve Francii v barvách Stade Reims, kde podepsal dvouletou smlouvu. (Stade-de-reims.com)

18:17

HOSTOVÁNÍ. Záložník Tottenhamu LEWIS HOLTBY se vrací do Bundesligy, kde bude rok působit v barvách Hamburku, odkud přestoupil MILAN BADELJ do Fiorentiny a JONATHAN TAH se vydal na hostování do druholigové Fortuny Düsseldorf. (@HSV)

18:13

PŘESTUP. JOHN ARNE RIISE si znovu zahraje Ligu mistrů. Bývalý levý bek Liverpoolu či římského AS kývl na nabídku Apoelu poté, co mu v květnu vypršel kontrakt ve Fulhamu. (@apoelfcofficial)

17:42

HOSTOVÁNÍ. Borussia Dortmund uvolnila záložníka JONASE HOFMANNA na roční hostování do Mohuče, které vypomůže také obránce Leverkusenu PHILLIP WOLLSCHEID. (@1FSVMainz05)

17:30

PŘESTUP. Útočník ALESSIO CERCI z Turína se stal hráčem Atlétika Madrid. Obhájce španělského titulu to oficiálně oznámil na Twitteru. (@Atleti)

17:02

PŘESTUP. Hull City potvrdil prostřednictvím účtu na Twitteru příchod útočníka ABELA HERNÁNDEZE, který se za sumu blížící se 10 milionům liber stal nejdražším hráčem v historii klubu. Bývalý útočník Palerma stráví s Tygry minimálně příští tři roky. (Hullcitytigers.com)

16:56

HOSTOVÁNÍ. Burnley hlásí po Georgi Boydovi další posilu. Klubu z Turf Moor se na půlroční hostování upsal záložník Chelsea NATHANIEL CHALOBAH. (Burnleyfootballclub.com)

15:43

HOSTOVÁNÍ. Belgický reprezentační útočník JELLE VOSSEN odchází z Genku na roční výpomoc do Middlesbrough. (Mfc.co.uk)

14:20

HOSTOVÁNÍ. Real Madrid potvrdil příchod útočníka JAVIERA HERNÁNDEZE z Manchesteru United na roční hostování s opcí. Mexický reprezentant bude dnes odpoledne představen médiím na Santiago Bernabéu.

14:07

PŘESTUP. Labutě ze Swansea posílil útočník švédského Östersundu MODOU BARROW. Velšský klub přestupovou částku nespecifikoval.

13:54

PŘESTUP. Záložník Aston Villy KARIM EL AHMADI se po dvouletém působení v nejvyšší anglické soutěži vrací do Feyenoordu. Klub z přístavního města Rotterdamu získal také brankáře Ajaxu KENNETHA VERMEERA. (Feyenoord.nl)

12:57

PŘESTUP. Blackburn získal obránce Evertonu SHANA DUFFYHO, jenž v Ewood Parku podepsal tříletý kontrakt.

12:34

PŘESTUP. Potvrzeno. GEORGE BOYD se stal hráčem Burnley, kam přestoupil z Hullu za nezveřejněnou sumu. Skotský útočník bude na Turf Moor oblékat dres s číslem 21. (@BurnleyOfficial)

12:16

HOSTOVÁNÍ. Bayern Mnichov dnes potvrdil odchod JULIANA GREENA do Hamburku, jemuž bude americký reprezentant vypomáhat v rámci ročního hostování.

12:00

Ještě jednou dobrý den při sledování hektického závěru přestupního termínu. Kluby předních evropských lig mají posledních dvanáct a méně hodin na doplnění svých kádrů. Přestože aktivita na trhu má gradovat až v odpoledních hodinách, škatulata se hýbou už od rána. Veškeré dění budeme mapovat až do skončení transferového okna. Na sociální síti Twitter se můžete zapojit i vy pomocí hashtagu #onlajnprestupy.

Poslední den přestupního termínu

konec

Zpět na online