Menu

Tenis

WTA New Haven (tvrdý povrch)

Magdaléna Rybáriková – Petra Kvitová (2)

0:2 4:6, 2:6

konec

23.08.2014, 21:10 • Connecticut Tennis Center • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

2:6

Gem – set – konec zápasu. Petra Kvitová vítězí v Connecticutu a po podání ruky s Magdalénou Rybárikovou se běží obejmout i s trenérem Kotyzou.

2:5

Petra Kvitová se ujímá ve druhém setu vedení 5-2 a je pouze jeden gem od svého druhého turnajového vítězství v New Havenu.

2:4

Jenže tentokrát již Kvitová bere své soupeřce podání. Rozběhala Rybárikovou, počkala si na správný úder a ve finále zakončila výměnu nechytatelným forhendem po levé ruce soupeřky.

2:3

Čistá hra Petry Kvitové ukončuje pátou hru druhého setu.

2:2

Return Češky končí daleko za základní čárou.

1:2

Čistá a rychlá hra Petry Kvitové znamená její vedení ve druhém setu.

1:1

Slovenská tenistka se dostala z poměrně svízelné situace při stavu 15:30 a nakonec srovnává stav druhého setu po tom, co return Kvitové jde za základní čáru.

0:1

Servis ven z kurtu a následný bekhend obouruč na druhou stranu své soupeřky byl úspěšný.

4:6

Hned první setbol česká tenistka využívá, když Rybáriková jen poslala míč do pásky. Kvitová se tak ujímá vedení 1:0 na sety.

4:5

Rybáriková si bere ztracené podání zpět a průběh prvního setu je tak znovu otevřený!

3:5

Return české tenistky končí v autu.

2:5

Čistá hra Petry Kvitové, která rozhýbala Rybárikovou, počkala si na míček z její rakety a následně trefila míček forhendovým úderem přesně na pravou lajnu druhé strany kurtu.

2:4

Kvitová bere své soupeřce servis. Po bekhendu obouruč na levou stranu Rybárikové se pokusila Slovenka ukončit výměnu úderem po lajně, jenže nebyla zhruba o třicet centimetrů přesná.

2:3

Světová čtyřka rozběhala Rybárikovou a následně opět předvedla zpomalení hry. Rybáriková míček za síťku nedoběhla, odehrála jej až po druhém dopadu.

2:2

Rybárikový to nyní na síti zvládla. Kvitová věděla, že ani nemá smysl dobíhat žlutý míček.

1:2

Je to tak. Proti druhému servisu ven z kurtu nastavila Rybáriková raketu, která míček poslala jen k síťce, nikoliv na druhou stranu kurtu.

1:1

Čistá hra Slovenky. Nyní sice Kvitová trefila return poměrně dobře, ale míček o kousek skončil za pravou lajnou Rybárikové.

0:1

Petra Kvitová odvrátila brajkbol a vzápětí získala první gem, když na její servis sice Rybáriková dosáhla, ale opět jej zreturnovala jen do autu.

M. Rybáriková – P. Kvitová

0:2 4:6, 2:6

konec

Zpět na online

Rozhodčí: Marianna Alves