Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FC Kodaň – Bayer Leverkusen

2:3

konec (2:3)

19.08.2014, 20:45 • Parken, Kodaň (kapacita 38065 míst) • Adam Lacek (@laci_17)

Tipsport: 5.15 3.7 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Heung-Min SON - 2:3

42

Leverkusen právě vstřelil branku!
První poločas přináší gólové hody, hosté překlápí skóre opět na svou stranu! Po rychlé akci a prostrčení míče mezi obránci v podání Calhanogla se do úniku dostal HEUNG-MIN SON, jenž dokázal potřetí v dnešním zápase prostřelit Andersena a za pomocí tyče posílá svůj tým do vedení!

Karim BELLARABI - 2:2

31

Leverkusen právě vstřelil branku!
Hosté srovnávají krok! Dlouhý nákop Topraka až do pokutového území Kodaně sklepl Son šikovně pro KARIMA BELLARABIHO, který neměl problém propálit Andersena!

Daniel AMARTEY - 2:1

13

Kodaň právě vstřelila branku!
Druhá standardní situace domácích a Kodaň rázem otáčí skóre! Dlouhý míč až od půlící čáry si našel opět Jorgensen, tentokrát nohou posunul míč na hlavu DANIELA AMARTEYE, který se nemýlil!

Mathias JORGENSEN - 1:1

9

Kodaň právě vstřelila branku!
A z rohu máme rázem vyrovnáno! Na centr Pierreho Bengtssona si parádně naskočil MATHIAS JORGENSEN a hlavičkou poslal míč nechytatelně na zadní tyč!

5

Leverkusen právě vstřelil branku!
Hosté hned z prvního útoku jdou do vedení! Z útoku po pravé straně se do pokutového území domácích vřítil Hakan Calhanoglu, jenž centrem na první tyč našel STEFANA KIESSLINGA, kteýr lehkou tečí poslal míč za Andersenova záda!

Stefan KIESSLING - 0:1

FC Kodaň – Bayer Leverkusen

2:3

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 9. Jorgensen (Bengtsson), 13. Amartey (Jorgensen) – 5. Kiessling (Calhanoglu), 31. Bellarabi (Son), 42. Son (Calhanoglu)

Karty:   51. Cornelius (KOD), 90. Amartey (KOD) – 25. Bellarabi (LEV), 29. Donati (LEV), 51. Jedvaj (LEV), 64. Toprak (LEV)

FC Kodaň: Andersen – Hogli, Nilsson, Jorgensen, Bengtsson – Amankwaa, Claudemir (53. De Ridder), Amartey, Delaney (C) – Cornelius, Kadrii
Náhradníci: Wiland – Antonsson, Mussis, Olsen, De Ridder, Pourie, Felfel Trenér: Stale Solbakken.

Bayer Leverkusen: Leno – Donati (46. Jedvaj), Spahić, Toprak, Boenisch – Castro, Rolfes (C) – Bellarabi (83. Brandt), Calhanoglu (88. Drmic), Heung-Min – Kiessling
Náhradníci: Krešić – Jedvaj, Wendell, Reinartz, Öztunali, Drmic, Brandt Trenér: Roger Schmidt.

Rozhodčí: Carballo – Alonso, Yuste (všichni Španělsko)

Diváci: 18122

Odveta: Leverkusen - Kodaň 4:0