Menu

Fotbal

Juniorská liga

FC Slovan Liberec – FC Baník Ostrava

5:0

konec (4:0)

18.08.2014, 13:00 • Lukáš Michalík

Tipsport: 1.62 4.5 3.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Liberec právě vstřelil branku!
Po rychlém protiútoku předvedl povedenou individuální akci DANIEL DYDOWICZ, který prošel středem obrany jak nůž máslem a tvrdou střelou rozvlnil síť za Macejovými zády – 5:0!

43

Liberec právě vstřelil branku!
Oba liberečtí hráči si tentokrát vyměnili role. Domácí vysokým napadáním znovu donutili Baník k chybě, míč se dostal k Frimmelovi, jenž oslovil MARCOSE CALAZANSE, který si ještě pohrál s jedním z ostravských beků a poté tvrdou střelou levačkou nedal Macejovi šanci.

32

Liberec právě vstřelil branku!
Zápas se nám pomalu mění v libereckou exhibici. Dydowicz našel pěknou kolmicí na levé straně Bělíčka, ten šikovně posunul míč na Marcose, který ještě vyšperkoval pozici pro DENISE FRIMMELA, který tak do poločasu předvedl čistý hattrick – 3:0!

26

Liberec právě vstřelil branku!
Domácí vysunutým a rychlým pressingem donutili Baník k chybě v rozehrávce , po níž se před Macejem opět ocitl zcela osamocený DENIS FRIMMEL, který znovu zachoval chladnou hlavu – 2:0!

21

Liberec právě vstřelil branku!
Výbornou akcí se prezentoval liberecký Marcos. Na levé straně se nejprve chytře zbavil ostravského obránce, postupoval středem hřiště a následně včas, aby se vyhnul ofsajdu, ideálně prostrčil míč na nabíhajícího DENISE FRIMMELA, jenž se tváří v tvář Macejovi nemýlil – 1:0!

FC Slovan Liberec – FC Baník Ostrava

5:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 21. Frimmel, 26. Frimmel, 32. Frimmel, 43. Marcos, 88. Dydowicz

Karty:   62. Byrtus (OVA), 72. Helešič (OVA)

FC Slovan Liberec: Hroššo – Zitka, Chlumecký, Ondráček (71. Vojtěšek), Marcos (75. Krejčí), Dydowicz, Luckassen (67. Souza), Bělíček, Kaiser (79. Polívka), Frimmel (67. Ambrož), Bong.

FC Baník Ostrava: Macej – Kundrátek (46. Šašinka), Kaša, Petrus (72. Fojtík), Opatřil, Byrtus, Čech, Půda (57. Szorkowski), Behan (46. Tomšů), Helešič, Špavelko.

Rozhodčí: Pechanec – Kříž, Mrkáček