Menu

Tenis

Challenger Liberec (antuka)

Andrej Martin – Steve Darcis

2:1 1:6, 7:5, 6:4

konec

01.08.2014, 12:07 • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 1.67 2.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

6:4

GEM, SET, ZÁPAS Andrej Martin! Prvý mečbal náš tenista využíva a vyhráva tak tretí set pomerom 6:4! Po zlom výkone z prvého setu a časti aj druhého, keď už len málo chýbalo, aby Andrej vypadol, náš tenista zabojoval a podal vynikajúci výkon a zápas napokon vyhral 2:1 na sety a po hrách 1:6, 7:5. 6:4, hlavne ten druhý set bol veľmi dramatický, napínavý a zaujímavý, pretože Andrej v ňom prehrával 3:5! Avšak vidíte, napokon tento zápas dokázal vyhrať a postúpiť na turnaji v Liberci do semifinále!

5:4

Hneď ten prvý aj využíva a tak znižuje na 4:5 a ide teraz podávať na udržanie sa v druhom sete a aj samotnom zápase!

5:3

Túto možnosť Belgičan využíva a znižuje tak na 3:5 a zatiaľ sa v druhom sete a zápase udržal. Avšak, teraz ide na víťazstvo v druhom sete a tomto zápase podávať náš tenista Andrej Martin.

5:2

Hneď ten prvý aj využíva a ide už do vedenia 5:2, takže jeho súper ide podávať na udržanie sa v druhom sete a aj samotnom zápase! Takúto situáciu po prvom a polovičke druhého setu asi nik nečakal. Uvidíme, ako to Belgičan zvládne.

4:2

Hneď ten prvý aj využíva a začína v tomto sete dominovať! Ide do vedenia 4:2, svoje podanie si berie späť a ak potvrdí svojim podaním získaný brejk, dostane sa do veľkej výhody.

3:2

Túto možnosť Belgičan využíva, svoje podanie si berie späť a znižuje tak na 2:3! Ide teraz podávať na potvrdenie brejku.

3:1

Hneď ten prvý aj využíva a berie svojmu súperovi podanie. Dostáva sa do vedenia 3:1 a ide podávať na potvrdenie získaného brejku.

2:1

Túto možnosť náš tenista využíva a dostáva sa do vedenia 2:1! Brejk tak potvrdil. Podávať teraz ide jeho súper z Belgicka.

1:1

Túto možnosť náš tenista využíva a svoje podanie si tak berie späť! Vyrovnáva tak na 1:1 a ide podávať na potvrdenie brejku.

0:1

Druhú už však nedokázal a tak stráca svoje podanie a do vedenia ide Darcis 1:0, ktorý teraz ide svojim podaním skúsiť potvrdiť získaný brejk!

7:5

Ktorý aj využíva a totálne stratený druhý set, v ktorom prehrával 3:5 dokázal otočiť a vyhrať 7:5! O víťazovi a postupujúcom do semifinále tak rozhodne tretí set, v ktorom začne podávať Belgičan! Tak toto asi nik nečakal, že už z jasného zápasu Darcisa to napokon vyvrcholí do takejto drámy. V tom je však šport krásny. Uvidíme, čo nám prinesie tretí set.

6:5

Túto možnosť náš tenista využíva, keď s pred siete poslal loptičku do protipohybu svojho dnešného súpera. Ide tak do vedenia 6:5 a Belgičan ide podávať na udržanie sa v druhom sete a vynútenia si tajbrejku!

5:5

Hneď ten prvý aj využíva a vyrovnáva na 5:5 a hlasno si zakričal na oslavu! Tak stratený zápas sa napokon dostáva do veľkej drámy! Klobúk dole pred Andrejom, ako teraz bojuje. Podávať ide teraz práve on a môže získať veľkú výhodu na svoju stranu.

4:5

Druhú možnosť už Andrej využíva a znižuje na 4:5! Avšak vyhraté ešte nemá, pretože Darcis ide podávať na víťazstvo v druhom sete a aj samotnom zápase. Andrej musí ešte tvrdo bojovať.

3:5

Napokon čistou hrou získava Darcis tento game a dostáva sa už do vedenia 5:3, čo znamená, že Andrej ide podávať na udržanie sa v druhom sete a aj samotnom zápase. Uvidíme, či to zvládne.

3:4

Ktorý náš tenista využíva a znižuje tak na 3:4! v tomto sete ide už Andrejovi hra lepšie, ale stále to nie je ono. Podávať ide teraz Darcis a môže získať veľmi veľký výhodu na svoju stranu. Andrejovi by sa teraz šiklo mu podanie preraziť.

2:4

Ten posledný už však Darcis využíva a dostáva sa do vedenia 4:2! Žeby už zlomový moment zápasu ? Nechajme sa prekvapiť, podávať teraz ide Andrej a potrebuje svoje podanie teraz vyhrať.

2:3

Túto možnosť Andrej využíva a znižuje na 2:3! Žeby ho toto už nakoplo ku lepšiemu výkonu ? No, uvidíme, podávať teraz ide Steve Darcis.

1:3

Čistou hrou sa napokon Belgičan dostáva do vedenia 3:1 a brejk tak potvrdil! Andrej ako keby už zápas vzdal a pristupuje ku tomu ľahostajne. Z hľadiska prišlo pre Andreja povzbudenie ku lepšiemu výkonu, snáď mu to pomôže. Podávať ide teraz práve náš tenista.

1:2

Ale brejkbal sa mu odvrátiť nepodarilo a tak ide Darcis do vedenia 2:1 a má pred sebou tak úlohu tento brejk potvrdiť.

1:1

Druhý gembol však už zúžitkoval ako sa má a vyrovnáva tak na 1:1! Podávať ide teraz Andrej.

1:0

Hneď ten prvý aj využíva a v úvode druhého setu sa dostáva do vedenia 1:0! Podávať teraz ide jeho dnešný súper.

1:6

A táto možnosť je už využitá a tak pomerne hladko vyhráva Darcis prvý set vysoko 6:1! Andrejovi hra v tomto sete vôbec nešla, robil zbytočné chyby a strácal svoje podania a to dokázal jeho súper využiť a získať prevahu na svoju stranu. Uvidíme čo nám prinesie druhý set, podávať v ňom začne náš tenista Andrej Martin.

1:5

Ponúknutú možnosť tento tenista zúžitkoval a tak ide do vedenia 5:1! To znamená, že ide podávať na víťazstvo v prvom sete. Andrejovi sa vôbec v tomto sete nedarí, najlepšie by pre neho bolo, keby sa už aj skončil a skúsil podať lepší výkon v druhom sete. No uvidíme, ešte má malú šancu na zvrat.

1:4

Druhý gembol už však odvrátiť nedokázal a tak sa dostáva Darcis už do vedenia 4:1 a vo svojom lepšom výkone tak pokračuje. Žeby tu nastal práve zlomový moment prvého setu ? Uvidíme, podávať teraz ide Andrej.

1:3

Ten sa mu podarilo využiť a po presnom údere na čiaru ide do vedenia 3:1! Ide teraz podávať na potvrdenie brejku, zatiaľ musíme konštatovať, že Belgičan je na kurte lepší.

1:2

Hneď prvú možnosť aj tento tenista využíva, potvrdzuje brejk a dostáva sa do vedenia 2:1! Podávať teraz ide náš tenista.

1:1

Prvej dvojchyby v zápase sa dopustil náš tenista a tak si Darcis berie svoje podanie späť. Potvrdí tento Beligičan teraz pri svojim servise získaný brejk ?

1:0

Ktorý náš tenista po chybe svojho súpera, keď zahral loptičku do autu aj využíva a v úvode zápasu sa dostáva do vedenia 1:0! Ide podávať a má pred sebou úlohu potvrdiť brejk!

A. Martin – S. Darcis

2:1 1:6, 7:5, 6:4

konec

Zpět na online