Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U19

Německo – Rakousko

4:0

konec (2:0)

28.07.2014, 18:00 • Ferenc Szusza Stadion, Budapešť (HUN) • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.48 3.8 6.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hany MUKHTAR - 4 : 0

68

Německo právě vstřelilo branku!
Skvěle se uvolnil Öztunali, jenž si zaběhl za obranu, kam obdržel přihrávku a poté balon poslal na malé vápno, kde se mu nabídl HANY MUKHTAR, kterému stačilo nastavit kopačku a Německo vede 4:0.

Levin ÖZTUNALI - 3 : 0

58

Německo právě vstřelilo branku!
Fotbalisté v bílých dresech podnikli postupný protiútok a dostali se do třígólového vedení. Finální přihrávku obdržel LEVIN ÖZTUNALI, kterého protihráč fauloval, ale ÖZTUNALI souboj ustál, dovedl si míč do vápna a poté přesnou trefou zvýšil na 3:0.

Marc STENDERA - 2 : 0

30

Německo právě vstřelilo branku!
MARC STENDERA prožívá dobré utkání, na první gól přihrál a druhý sám vstřelil. Z pravé strany poslal Selke centr do vápna, kde se mu nabídl právě MARC STENDERA, který ještě chtěl přihrávat, ale protihráč mu přihrávku zablokoval, avšak balon se odrazil zpět k německému záložníkovi, který ze své kopačky vyslal jedovatou střelu, proti které byl Lucic bez šance.

Davie SELKE - 1 : 0

20

Německo právě vstřelilo branku!
Stendera odcentroval balon do vápna, kde se brankáři nepodařilo balon vyboxovat do bezpečí, a tak Německo u míče zůstalo. Stendera se dobře rozhlédl a znovu poslal nadýchaný centr do pokutového území, kde ze všech hráčů nejvýše vyskočil hlavičkující DAVIE SELKE, jenž přesnou trefou nedal Lucicovi šanci a poslal Němce do vedení.

Německo – Rakousko

4:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 20. Selke, 30. Stendera, 58. Öztunali, 68. Mukhtar

Karty:   78. Stark (GER) – 48. Grubeck (AUT), 51. Lovric (AUT), 54. Grillitsch (AUT), 71. Laimer (AUT)

Německo: Schnitzler – Akpoguma, Stark (C), Kempf, Holthaus – Öztunali, Kimmich (75. Friedrich) – Mukhtar, Stendera (62. Syhre), Brandt – Selke (67. Stolze).
Náhradníci: Gersbeck – Itter, Syhre, Friedrich, Trümner, Stolze, Lohkemper.

Rakousko: Lucic – Brandner, Lienhart, Lovric (C), Rosenbichler (81. Joppich) – Rasner, Michorl (66. Laimer) – Blutsch, Bytyqi, Horvath (46. Grubeck) – Grillitsch.
Náhradníci: Casali – Gugganig, Puchegger, Joppich, Laimer, Grubeck, Maderner.

Rozhodčí: Clancy – England, Belski