Menu

Tenis

Challenger Oberstaufen (antuka)

Jozef Kovalík – Michael Berrer (4)

0:2 5:7, 5:7

konec

24.07.2014, 12:11 • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 2.3 1.48 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

5:7

GEM, SET, ZÁPAS Michael Berrer! Esom na záver využíva domáci tenista hneď prvý mečbal a vyhráva tak druhý set rovnakým pomerom ako ten prvý 7:5! Celý zápas bol veľmi vyrovnaný, zaujímavý a dramatický, vyhrať mohol naozaj hocikto. Viac šťastia mal napokon skúsenejší tenista Michael Berrer a zápas dotiahol do víťazného konca po 1 hodine a 39 minútach. Náš tenista Jozef Kovalík tak na turnaji v Nemecku končí, ale bojoval statočne a pre mladého tenistu sú to skúsenosti na nezaplatenie.

5:6

Áno berie a dostáva sa tak do vedenia 6:5, čo znamená, že ide podávať na víťazstvo v druhom sete a aj samotnom zápase. v takejto situácii už bol a nezvládol ju. Uvidíme, ako si poradí teraz.

5:5

Druhý brejkbal náš tenista využíva a tak sa v druhom sete udržal a vôbec prvý krát vzal svojmu dnešnému súperovi podanie! Stav je tak 5:5 a podávať ide teraz práve Jozef. Potvrdí brejk ?

4:5

Ten posledný brejkbal už Berrer využil a dostáva sa do vedenia 5:4 a to je pre nášho tenisu teraz veľmi zlé! Nemec ide podávať na víťazstvo v druhom sete a aj samotnom zápase.

4:4

Čistou hrou si tenista z Nemecka podržal svoje podanie a vyrovnáva tak na 4:4! Podávať teraz ide náš tenista. Zatiaľ pokračuje vývoj z prvého setu.

4:3

Hneď ten prvý aj využíva a dostáva sa tak do vedenia 4:3! Podávať teraz ide Nemec. Ak by sa nášmu tenistovi podarilo mu vziať jeho podanie, dostal by sa tak do veľkej výhody.

3:3

Gembol Berrer využíva a vyrovnáva tak na 3:3! Zaujímavý a vyrovnaný zápas tak pokračuje, podávať ide teraz náš tenista Jozef Kovalík.

3:2

Túto možnosť už náš tenista využíva a dostáva sa tak do vedenia 3:2! Podávať teraz ide jeho dnešný súper, ktorým je domáci tenista Michael Berrer.

2:2

Gembol tento tenista využíva a vyrovnáva tak na 2:2! Podávať teraz ide náš tenista, žeby teraz prišlo prvé prerazené podanie druhého setu a celkovo druhé v zápase ?

2:1

Hneď ten prvý aj využíva a dostáva sa tak do vedenia 2:1! podávať teraz ide Berrer, podrží si aj on svoje podanie ?

1:1

Ten druhý už však Berrer využil a vyrovnáva tak na 1:1! Podávať teraz ide náš tenista Jozef Kovalík.

1:0

Ponúknutú možnosť po presnom winneri náš tenista zúžitkoval a v úvode druhého setu sa tak dostáva do vedenia 1:0! Podávať teraz ide Michael Berrer.

5:7

Hneď prvý setbal využíva a vyhráva tak druhý set pomerom 7:5! Tak, sledovali sme naozaj veľmi vyrovnaný a zaujímavý prvý set, kde sme dlho nevideli prerazené podanie, až sa to napokon podarilo Berrerovi a tento set následne dotiahol do víťazného konca. Náš tenista bol blízku ku získania setbalu, ale žiaľ sa tak nestalo. Ideme do druhého setu, v ktorom začne podávať náš tenista Jozef Kovalík.

5:6

Tak a je to konečne tu! Prvé prerazené podanie získava domáci tenista a tak žiaľ musí teraz Jozef Kovalík si vedenie vziať späť, pretože domáci tenista ide podávať na víťazstvo v prvom sete, pretože vedie 6:5!

5:5

Túto možnosť už Nemec využíva a vyrovnáva tak na 5:5! Na setbal si tak musíme počkať, ako aj na prvé prerazené podanie. Podávať teraz ide náš tenista.

5:4

Túto možnosť už náš tenista využil tak ako sa má a dostáva sa do vedenia 5.4! To znamená, že Nemec ide podávať na udržanie sa v prvom sete. Stále čakáme, kto si tenistov stratí ako prvý v tomto zápase svoje podanie.

4:4

Ktorý po presnom bekhende aj využíva a vyrovnáva tak na 4:4 a vyrovnaný a dramatický zápas tak naďalej pokračuje! Podávať teraz ide náš tenista.

4:3

A je tomu skutočne tak, treťou čistou hrou sa dostáva náš tenista do vedenia 4:3! Podávať teraz ide Nemec. Zatiaľ sledujeme vyrovnaný zápas, zrejme kto využije brejkbal tak tento set vyhrá.

3:3

Túto možnosť sa už domácemu tenistovi podarilo využiť, podržal si napokon svoje podanie a vyrovnal na 3:3! Podávať teraz ide náš tenista, ten mal v tomto game blízko ku prerazenému podaniu.

3:2

Ponúknutú možnosť náš tenista využíva po nevynútenej chybe svojho súpera a dostáva sa tak do vedenia 3:2! Podávať teraz pôjde Nemec. Takže, na prvé prerazené podanie stále čakáme. Možno, sa ho dočkáme teraz.

2:2

Prvý esom v zápase ukončuje Berrer tento game a využíva hneď prvý gembol, ktorým vyrovnáva na 2:2! Zatiaľ to je vyrovnané stretnutie, podávať teraz ide náš tenista.

2:1

Aj sa tak stáva a opäť čistou hrou získava náš tenista game. Dostáva sa tak do vedenia 2:1! Pri svojom podaní Jozef ešte fiftýn svojmu súperovi nepustil. Podávať ide teraz Nemec.

1:1

Náš tenista zahral loptičku len do autu, takže prvý gembol Nemec využíva a vyrovnáva tak na 1:1! Podávať teraz ide náš tenista.

1:0

Loptička v aute z rakety domáceho tenistu, takže náš tenista získava čistou hrou prvý game v zápase a dostáva sa tak do vedenia 1:0! Podávať teraz ide domáci tenista.

J. Kovalík – M. Berrer

0:2 5:7, 5:7

konec

Zpět na online