Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Zlín – 1. HFK Olomouc

3:1

konec (1:0)

23.07.2014, 17:00 • Letná • Michal Sedláček (@Michal_68)

Tipsport: 1.45 4.5 5.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

K penaltě se postavil LUKÁŠ ŽELEZNÍK. Zvolil střelu po zemi k tyči, ale dost razantně a ne dost přesně, takže Mucha jeho ránu vyrazil.

88

Po ruce Lukáška nařizuje rozhodčí penaltu pro Zlín.

87

HFK právě vstřelil branku!
Hosté se v závěru přece jen prosazují a kazí Dostálovi čistý štít. Centr do pokutového území a následnou hlavičku ještě Dostál ustál, ale pak přišla dorážka PAVLA DRBALA a míč zapadl i přes snahu zlínského brankáře v síti.

84

Chmelo se dostával k centru za obranu, ale těsně než před ním míč dopadl ho skvělým výběhem zneškodnil Mucha. Ten si poradil i z následnou dorážkou Poznara.

75

Domácí dostávají od obránců až příliš prostoru. Železník pálil kousek za velkým vápnem a Mucha se musel hodně natahovat, aby střelu zneškodnil. Naštěstí pro něj však Železníkova rána nebyla moc razantní.

72

Domácí se ocitli v obrovské šanci. Motal byl za hostující obranou a přihrávkou hledal nikým neobsazeného Chmela. Ovšem ani jeden z hráčů si nepočínal zrovna nejlíp. Motal dal pomalou přihrávku a Chmelo při snaze jí trefit upadl a nedošlo ani ke střele.

70

Zlín střídá. Ze hřiště jde Benčík a na hrací plochu přichází Jasenský.

66

Zlín právě vstřelil branku!
Jako bych to svým posledním příspěvkem přivolal a hráči se snažili dokázat, že se ještě bude na co dívat. Míč do pokutového území nikdo z olomouckých nedokázal odehrát a tak se k němu po velkém zmatku dostal TOMÁŠ POZNAR a střelou z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Muchu.

62

Pazdera se ze strany dostal ke střele, kterou Mucha bez větších potíží vyrazil. Následně centroval Železník a do jeho centru se hlavou opřel Chmelo, ovšem těsně přestřelil .

60

Střídají také domácí. Dolů míří Kurtin a nastupuje Železník.

58

Hosté střídají. Zeh hřiště míří Jerome a nastupuje Ital Pezzotti.

58

Chmelo dostal přihrávku do prostoru mezi obránce od Chmela. Zvolil střelu, ale byl hodně z boku a tak míč poslal mimo tři tyče.

50

Zlín právě vstřelil branku!
PETR KURTIN dostal milimetrový pas za obranu, popotáhl si míč a z úrovně penalty poslal míč přesně k levé tyči Muchovi branky.

46

Hosté vstupují do druhé půle hned se čtveřicí nových hráčů. Na hřiště přichází Můčka ,Bernard, Varaďa a Štěpánek. Naopak z hrací plochy odchází Bača, Drbal, Ullman a Matiáš.

44

Malcharek dostal míč přímo za obranu a stál proti Muchovi. Jeho střela však skončila jen na rukavicích dobře chytajícího olomouckého gólmana.

40

Svůj přímý kop Hubáček nasměřoval tak přesně, že technickou střelou trefil břevno, míč následně padl těsně před čáru a odrazil se ven. Dorazit do sítě se ho snažil následně Malcharek, ale netrefil.

36

Po krátké přestávce na pití domácí střídají. Ze hřiště odchází Matějov, který je ošetřován a místo něj nastupuje Lukáš Motal.

29

Zlín získal míč na útočné polovině. Rychlý centr do vápna netrefil Malcharek a následně ve vyložené šanci přestřelil Kurtin.

21

Jerome obehrál Malého a z hranici brankové čáry hledal svého spoluhráče na penaltovém puntíku, ale neuspěl a balónu se zmocnili domácí.

13

Zlín právě vstřelil branku!
Roh si vybojoval a pak z něj také udeřil. Centr od rohové praporku se snesl na hlavičku olomouckých obránců, ale ti jej dostali pouze na kopačku neobsazeného Pazdery, ten vystřelil a míč do sítě tečoval RASTISLAV CHMELO.

10

Po vhazování z vlastní půlky se dostal do rychlého brejku Kurtin. Bohužel pro Zlín si míč až příliš předkopl a následná střela skončila nad brankou hostí.

7

Zlínský Chmelo se ocitl ve vyložené šanci. Přesný pas ze zálohy zachytil domácí útočník na hranici ofsajdu, ale svou ránu tváří v tvář brankáři umístil pouze do rukavic Muchy. Následná dorážka skončila mimo.

FC Zlín – 1. HFK Olomouc

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Chmelo, 50. Kurtin, 66. Poznar – 87. Drbal

Neproměněná penalta: 88. Železník (ZLN), brankář Mucha zneškodnil

FC Zlín: Dostál (46. Žukowski) – Pazdera (73. Kopečný), Malý (62. Jurič), Hubáček (46. Hájek), Benčík (70. Jasenský) – Matějov (35. Motal), Hájek (46. Bartolomeu), Holík – Kurtin (60. Železník), Malcharek (60. Poznar), Chmelo. Trenér: Martin Pulpit.
Náhradníci: Jasenský, Poznar, Železník, Jurič, Motal, Kopečný, Bartolomeu, Žukowski

1. HFK Olomouc: Mucha – Lukášek, Buček (62. Šuba), Bača, Jerome (57. Pezzotti), Václavek, Drbal, Hlavica, Ullman, Matiáš, Lysoněk. Trenér: Jiří Derco.
Náhradníci: Můčka, Šuba, Pezzotti, Bernard, Varaďa, Štěpánek, Arbeit

Rozhodčí: Gloser – Bernatík, Koláček

Diváci: 248