Menu

Fotbal

Niké liga

ŠK Slovan Bratislava – FK Železiarne Podbrezová

2:1

konec (1:1)

11.07.2014, 18:30 • Pasienky, Bratislava • Ján Sárközi (@SarkoziJ) sk

Tipsport: 1.28 5.0 9.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Posledné striedanie v zápase, z ihriska odchádza strelec dvoch gólov Marko Milinkovič a nahradí ho na pár sekúnd Karol Mészáros.

90

Čerstvejší hráč na trávniku, Lukáš Kožička, dostáva žltú kartu za nepekný faul v strede ihriska.

89

Hráč Podbrezovej Podio dostáva žltú kartu. Pochopil som, že to bolo zrejme za nevhodné reči.

85

Ďalšie striedanie, tentokrát v tíme domácich. Za Richarda Lásika nastupuje na trávnik Erik Grendel.

84

Dušan Perniš urobil obrovskú chybu a pri výkope trafil zrejme Štefana Gereca, avšak dokázal túto chybu rýchlo napraviť. Toto mohlo stáť domácich víťazstvo.

80

Slovan dal gól!
A Slovan druhýkrát v zápase vyhráva. MARKO MILINKOVIČ sa dostal k lopte na pravej strane šestnástky a tvrdou, trošku nečakanou strelou z veľkého uhlu, posiela loptu po zemi za chrbát Baláža.

77

Tak nakoniec to bol zrejme Juraj Pančík, ktorý je zranený a strieda ho Lukáš Kožička.

75

Ďalšia chyba v obrane domácich, do šance sa rútil Juraj Pančík, ale v poslednej chvíli zasiahol Dávid Hudák, ktorý čistým sklzom pripravil hráča Podbrezovej o loptu.

74

Zároveň striedanie aj v tíme Podbrezovej. Z ihriska odchádza Blažej Vaščák, jeho náhradníkom je Štefan Gerec.

73

Striedanie domácich, z ihriska odchádza kapitán domácich, Žofčák. Nahradí ho Lester Peltier.

68

Za faul a následné odkopnutie lopty dostáva žltú kartu hráč domácich Marko Milinkovič.

67

Obrovská šanca domácich, ktorý mohli znovu vyhrávať. Soumah potiahol loptu až do šestnástky a hľadal Fořta, ktorý sklzom nedokázal poslať loptu do siete.

62

Žofčákov center nedokázal zúžitkovať Fořt. Lopta sa odrazila k Richardovi Lásikovi, ktorý tvrdou strelou spoza šestnástky posiela loptu tesne nad.

61

Krásna ďalekonosná strela Juraja Hovančíka letela pod brvno, Dušan Perniš dokázal vytlačiť na roh. Prekvapivá strela bola odmenená potleskom domácich fanúšikov.

60

Prvé striedanie v zápase. Hostia posielajú na trávnik Milana Harvilka, ktorý vystrieda Dominika Kuncu.

58

Žltú kartu dostává Dominik Kunca (ŽP Šport Podbrezová).

36

Podbrezová dala gól!
A je vyrovnané! Máme tu prvý gól Podbrezovej vo Fortuna lige. Po rohovom kope letela lopta opäť na prednú tyčku a po menšej skrumáži v šestnástke sa dostal k zakončeniu JURAJ HOVANČÍK a z tesnej blízkosti posiela loptu do siete.

35

Veľká šanca Podbrezovej, z pravej strany sa prirútil do šestnástky Pobio, jeho strela bola vytlačená tesne vedľa ľavej tyčky, nasledovať bude rohový kop.

33

Spolupráca bratov Pančíkovcov! Michal nacentroval loptu z pravej strany do šestnástky, kde si výborne nabehol Juraj, ale hlavičkou loptu tesne minul.

30

Slovan dal gól!
Máme tu prvý gól v zápase a taktiež v novej sezóny Fortuna ligy 2014/2015! Po peknom centri Jablonského z ľavej strany sa dostal do hlavičkového zakončenia MARKO MILINKOVIČ a posiela loptu k ľavej tyčke.

24

Obrovská šanca domáceho Slovanu. Odrazená lopta sa dostala k Jurajovi Halenárovi, ktorý tvrdou strelou triafa pravú tyč Balážovej bránky.

23

Milinkovič sa rútil po ľavej strane na bránkara, vyskúšal ho lobovať, ale v bránke ho zastúpil jeden z hráčov Podbrezovej, ktorý posiela loptu na roh.

5

Pekná akcia Slovana, Milinkovič vysunul do šestnástky Soumaha, ktorý pätičkou hľadal Čikoša pred bránkou, ale pri lopte bol skôr hosťujúci brankár Baláž, ktorý si teraz prvýkrat siahol na loptu.

ŠK Slovan Bratislava – FK Železiarne Podbrezová

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 30. Milinkovič (Jablonský), 80. Milinkovič – 36. Hovančík

Karty:   68. Milinkovič (SBA) – 58. Kunca (POD), 89. Podio (POD), 90. Kožička (POD)

ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Hudák – Žofčák (73. Peltier), Milinkovič (C) (90+2. Mészáros), Soumah, Lásik (85. Grendel) – Fořt, Halenár.
Náhradníci: Poláček – Sipľak, Grendel, Jakúbek, Mészáros, Matejka, Peltier.

FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Minčič (C), Kupčík, Snitka, Podio – Kochan, Pančík (77. Kožička) – Pančík, Hovančík, Vaščák (74. Gerec) – Kunca (60. Harvilko).
Náhradníci: Maťašovský – Galo, Nosko, Andrič, Harvilko, Kožička, Gerec.

Rozhodčí: Leško – Weiss, Hancko

Diváci: 1492