Menu

Hokej

Play-off NHL

New York Rangers – Montreal Canadiens

3:2

po prodl. (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)

26.05.2014, 02:13 • Madison Square Garden, New York • Jan Matúš (@honzashepp)

Tipsport: 1.95 3.83 3.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

66:02

Rangers právě vstřelili branku!
Domácí hokejisté dokázali vybojovat kotouč u útočné modré čáry, kde se Jemelinovi nepodařilo dostat puk z obranného pásma, a tak se kotouč odrazil od Richardse k Hagelinovi, který viděl na pravé straně zcela volného MARTINA ST. LOUISE, jenž nakonec prostřelil Tokarského nad jeho ramenem, a rozhodl tak o třetím vítězství Rangers v této sérii. Asistence: Carl Hagelin, Brad Richards.

60:30

Rangers dostávají další dvouminutový trest ve svém útočném pásmu, když Pouliot (NYR) inkasuje dvě minuty za držení hole.

56:47

Habs se málem dostali do vedení! Hosté ujeli do rychlého protiútoku, kde nakonec trefil Galchenyuk břevno domácí klece!

56:08

Richards dokázal dostat puk zpoza brány mezi kruhy, kde byl St. Louis, jenž byl ve velmi dobré pozici, ale domácímu útočníkovi zřejmě nakonec sjel puk z hole.

43:00

Bohužel však přichází další vyloučení na domácí straně a opět je to faul v útočném pásmu, když je tentokrát vyloučen Brad Richards (NYR) na dvě minuty za podražení.

42:00

Montreal právě vstřelil branku!
Canadiens využívají svou přesilovou hru! Hosté se drželi ve svém útočném pásmu, kde nakonec Desharnais zpoza klece nahrával na pravou stranu Markovovi, jenž následně nabil P.K. SUBBANOVi, jenž už se svou pumelici propálil vše a vyrovnal stav utkání. Asistence: Andrej Markov, David Desharnais.

40:32

Habs si však vybojovali další přesilovou hru, když na dvě minuty za držení je vyloučen Dominic Moore (NYR).

39:05

Rangers právě vstřelili branku!
Montrealu se podařilo dostat puk až za bránu domácích, kde však Lundqvist předal puk Giradimu, jenž pak svým dlouhým pasem našel na útočné modré najetého DERICKA BRASSARDA, který se nad ničím nerozmýšlel a z mezikruží vyslal svou tvrdou pumelici a puk se zastavil až za zády Tokarského. Asistence: Dan Girardi, Henrik Lundqvist.

36:50

Zároveň je však na dvě minuty za podražení vyloučen P.K Subban (MTL), a tak je přesilovka Montrealu u konce.

36:50

St. Louis ujížděl zcela sám na Tokarského, který nakonec jeho zakončení dokázal zachytit svou lapačkou! To byl důležitý zákrok Tokarského!

35:07

Montreal bude hrát svou další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hru vysokou holí vyloučen Brian Boyle (NYR), který opět fauloval v útočném pásmu Rangers.

33:58

Nash vystřelil z levé strany útočného pásma a Tokarski jeho střelu vyrazil přesně na střed, kde byl Hagelin, který však nedokázal trefit poskakující kotouč do prázdné brány Montrealu.

29:26

Tresty jsou však uděleny pouze za následnou dohru, když dvě minuty za hrubost dostávají Andrej Markov (MTL) a Brian Boyle (NYR).

28:08

Montreal právě vstřelil branku!
Habs vyrovnávají stav utkání! Hosté se dokázali dostat do rychlého protiútoku dvou na jednoho, kde nakonec nahrál Desharnais na svého kolegu FRANCISE BOUILLONA, jenž následně trefil puk přesně do levého růžku Lundqvistovy brány. Asistence: David Desharnais, René Bourque.

22:41

Přesilovka Rangers je u konce, protože na dvě minuty za hru vysokou holí putuje na trestnou lavici Rick Nash (NYR).

21:19

Je tu první vyloučení ve druhé třetiny, když na trestnou lavici míří hostující Andrej Markov (MTL), jenž dostává dvě minuty za podražení.

11:53

Tak to byl obrovský zákrok Lundqvista! Plekanec našel pěkným pasem od levého mantinelu před bránou stojícího Giontu, který už měl před sebou zcela prázdnou bránu, ale domácí brankář se skvěle přemístil a zneškodnil jeho zakončení svým betonem.

09:28

Rangers se zřejmě hra ve čtyřech zalíbila, protože na trestnou lavici míří tentokrát Dominic Moore (NYR), který dostává dvě minuty za krosček.

07:18

Rangers právě vstřelili branku!
New York se prosazuje ve vlastním oslabení! McDonagh získal puk za bránou Rangers, kde jej o mantinel nahrál Boylovi, jenž následně svým dlouhým pasem našel za obranou Habs najetého CARLA HAGELINA, a ten uháněl zcela sám na Tokarského, kterého překonal bekhendovým zakončením mezi jeho betony. Asistence: Brian Boyle, Ryan McDonagh.

07:06

Montreal však bude hrát další přesilovou hru! Rangers opět faulovali ve svém útočném pásmu, kde Benoit Pouliot (NYR) zasáhl Jemelina holí do obličeje, a dostává tak dvě minuty.

04:09

Tentokrát si přesilovou hru zahrají hostující hokejisté, protože zcela zbytečně fauloval v útočném pásmu J.T. Miller (NYR), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

01:38

Rangers si však vynutili svou první přesilovou hru, protože je na dvě minuty za držení vyloučen hostující Josh Gorges (MTL).

01:38

A je tu první obrovská příležitost domácích! Staal měl zcela volnou cestu od modré až mezi kruhy, odkud následně vystřelil, ale Tokarski má za sebou první větší zákrok.

New York Rangers – Montreal Canadiens

3:2

po prodl. (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Hagelin (Boyle, McDonagh), 40. Brassard (Girardi, Lundqvist), 67. St. Louis (Hagelin, Richards) – 29. Bouillon (Desharnais, Bourque), 42. Subban (Markov, Desharnais)

New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, J. Moore, Klein – Nash, D. Moore, Kreider – Hagelin, Richards, St. Louis – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Miller, Boyle, Dorsett.

Montreal Canadiens: Tokarski (Budaj) – Gorges, Subban, Markov, Jemelin, Bouillon, Weaver – Paccioretty, Desharnais, Gallagher – Galchenyuk, Plekanec, Gionta – Bourque, Eller, Vanek – Bournival, Briere, Weise.

Rozhodčí: Jackson, O´Rourke – Heyer, Murray

Diváci: 18 006

Průběh zápasu
1. třetina
01:38
04:09
07:06
07:18
09:28
Po 1. třetině
2. třetina
21:19
22:41
28:08
29:26
35:07
36:50
39:05
Po 2. třetině
3. třetina
40:32
42:00
43:00
Po 3. třetině
Prodloužení
60:30
66:02
po prodl.