Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Elche CF – Levante UD

1:1

konec (0:0)

25.04.2014, 21:00 • Estadio Manuel Martínez Valero, Elche • Jakub Martiňák

Tipsport: 1.7 3.63 6.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Diváci již prchají z Estadio Manuel Martínez Valero, utkání se blíží ke konci. Ještě jednu kartu ale určitě uvidí, tu dostává za své nevhodné chování špílmachr hostů Diop.

86

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Garry Mendes Rodrigues, přichází Fidel.

84

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Ángel Rodríguez, přichází Issam El Adoua.

83

Opět to byl Rodrigues, který jakoby nemohl uvěřit, co mohl zahodit. Gil mu nahrál až na hranici penalty, kde měl hráč s číslem 25 na výběr, kam pošle míč. Leč odkrytou branku nakonec netrefil a stav je stále 1:1!

82

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Javi Márquez, přichází Alberto Rivera.

79

Rodrigues měl na kopačce vedoucí branku, tu ale nedává, protože mířil z hranice malého vápna hodně nepřesně. Míč nakonec skončil v zámezí, kde se bude vhazovat.

76

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Richmond Boakye, přichází Cristian Herrera.

74

Levante právě vstřelilo branku!
ÁNGEL RODRÍGUEZ si našel na malém vápně kousíček prostoru a z první vypálil doprostřed pod víko, kde mu ránu stihl vyrazit brankář Elche Herrera. Ovšem z dorážky už se útočník Levante nemýlil a střelou po zemi nedal ležícímu brankáři šanci. 1:1!

73

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Simão, přichází Mohamed Sissoko.

70

Cisma doslova odhodil hráče Levante Garcíu, ten se nyní drží za hlavu a pro hráče Elche putuje žlutá karta.

69

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Jordi Xumetra, přichází Nabil El Zhar.

69

Simão dostává od rozhodčího žlutou kartu za svoje neopatrné chování, když zastavil brejk soupeře loktem do obličeje hráče v zelenobílém.

65

Karabelas byl faulován Gilem a nyní Levante bude moci ohrozit bránu soupeře z dobrých 25 metrů! Sám hráč Elche si vykoledoval žlutou kartu.

63

Elche právě vstřelilo branku!
RICHMOND BOAKYE obdržel na velkém vápně míč zády k brance, kde také následně z otočky trochu nečekaně vypálil. Na jeho ránu k přední tyči nestihl zareagovat brankář Navas, a tak se Elche ujímá vedení 1:0!

54

Po centru Diopa z pravé strany hřiště se na malém vápně ocitl úplně volný Rodas, který se drží za hlavu poté, co jeho hlavička jen těsně minula cíl! Následovat bude okop.

54

Navas vidí za své zdržování od rozhodčího Manzana žlutou kartu.

49

Rodrigues se drží za hlavu poté, co dokázal minout z hranice penalty témuž celou odkrytou branku hostů! Jeho svižná střela končí vedle pravé tyčky, šťastný Navas bude odkopávat od brány.

36

Botía na druhé straně zabránil Ángelovi, aby se dostal ke střele z hranice penalty! K odraženému míči se však na hranici 22 metrů dostal záložník Xumetra a ten vyslal projektil na bránu Herrery. Tu přestřelil o dobrý metr.

20

Navas opět skvělým vyběhnutím zmařil průnik Rodriguese, který dostal parádní kolmici od Boakyeho.

18

Suaréz vyslal z levé strany pumelici na přední tyč, kde Navas musel rychle reagovat! Ten naštěstí svůj tým zachraňuje, když vyráží míč na rohový kop.

17

Sudí musí uklidňovat situaci na hřišti. A zvládá to s pomocí žluté karty, kterou naděluje P. Lópezovi za jeho faul na unikajícího Rodriguese.

11

Míč si u praporku staví Gil. Ten následně nalézá Sancheze, jenž se zjevuje na hranici penalty, tam takétz voleje vypálil na levou tyčku, kde trefuje ležící obětavé hráče.

2

Boakye se snažil patičkou uklidit centr ze strany do brány na přední tyči, ovšem na Navase si nepřišel. Ten jeho střelu po zemi dokázal nadvakrát zkrotit.

Elche CF – Levante UD

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 63. Boakye – 74. Á. Rodríguez

Karty:   65. Gil (ELC), 70. Cisma (ELC) – 17. P. López (LVN), 54. Navas (LVN), 69. Simão (LVN), 90+3. Diop (LVN)

Elche CF: M. Herrera – D. Suárez, Botía, Pelegrín, Cisma – Gil, C. Sánchez, Coro (C), J. Márquez (82. Rivera), G. Rodrigues (86. Fidel) – Boakye (76. C. Herrera).
Náhradníci: Toño – Lombán, Rivera, R. Pérez, Mantecón, Fidel, C. Herrera.

Levante UD: Navas – P. López (C), Vyntra, Rodas, Karabelas – Xumetra (69. El Zhar), Diop, V. Casadesús, Simão (73. Sissoko), Rubén García – Á. Rodríguez (84. El Adoua).
Náhradníci: Javi Jiménez – El Adoua, Nagore, El Zhar, Pallardó, Ríos, Sissoko.

Rozhodčí: Gil Manzano